SRETAN BOŽIĆ!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: SRETAN BOŽIĆ!
ma meni se nema šta prigovoriti u dane blagovanja... svima svako dobro želim, čak i ovim zločestima.... bezbožnima.... :)kic wrote:michaellcmacha wrote:danas ćemo im oprostiti, i sutra ajde de, ali već prekosutra ima da ih izgenocidišemo sve u 17, ja ču riješiti gnječa a vi ostatak bulumente.... :)))kaja wrote:al samo njih dvoje, koliko je to pokvareno do srži zapravo..kic wrote:
zločinci i banditi naši hehe
ti ćeš dobit samo šibu od mene ispod bora
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sretan Božić svim vjernicima,a i onim drugima,puno zdravlja i obiteljskog obilja.Narodi da budu sretni i sa osmjehom na licima..
Guest- Guest
i tebi isto svako dobro...Mirkec&Slavkec wrote:zajedno ste jaci.michaellcmacha wrote:danas ćemo im oprostiti, i sutra ajde de, ali već prekosutra ima da ih izgenocidišemo sve u 17, ja ču riješiti gnječa a vi ostatak bulumente.... :)))kaja wrote:al samo njih dvoje, koliko je to pokvareno do srži zapravo..kic wrote:
zločinci i banditi naši hehe
2015-08-08
Pa i kad je Božić u pitanju obavezno puste sam u kući. Ili onog blesavog Grinča. Malo filmova o Isusu ne bi škodilo.kaja wrote:bolje i to nego kuda idu divlje svinje ili velo misto po milijarditi put. uvijek kada nemaju što puštaju ovo dvoje.jastreb wrote:Pa,kako ne pijem i kako sam u kući onda volim pogledati TV. Danas sam jedini film sa biblijskom tematikom našao na bosanskoj Federativnoj TV,i to miniseriju 10 zapovijedi. Na hrvatskim kanalima uglavnom konzumeristički američki filmovi,tzv.obiteljski,ili neki paganski crtaći.jasambrend wrote:
Nije valjda da uopće zarezujes TV program u ove dane..
Jučer na NOVA TV pustili film Noa. Malo guglam o tom filmu,kad vidim da je isti izazvao sablazan diljem kršćanskog svijeta. Film nema veze sa Biblijom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
I Bozic i Hanuka..svima all the best
2014-04-12
Darren Aronofsky, 2014 - katastrofa. Meni to nije gledljivo.jastreb wrote:
Jučer na NOVA TV pustili film Noa. Malo guglam o tom filmu,kad vidim da je isti izazvao sablazan diljem kršćanskog svijeta. Film nema veze sa Biblijom.
Guest- Guest
K'o da je Crni labud bolji bio :D
2014-04-12
Ma glup film,al aj,pogledo sam.Mirkec&Slavkec wrote:Darren Aronofsky, 2014 - katastrofa. Meni to nije gledljivo.jastreb wrote:
2014-04-22
jube, tebi sve, sve, sve najbolje.maggie13 wrote:I Bozic i Hanuka..svima all the best
2014-12-30
i tebi, i tvojima :-)))veber wrote:jube, tebi sve, sve, sve najbolje.maggie13 wrote:I Bozic i Hanuka..svima all the best
2014-04-12
vidi ga kak se samo čudom čudi.... zlikovac.... ;)))Gnječ wrote:kaja wrote:ova sora i gnječ nemaju srama ni za Božić, zločinci.
???
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Eto,prođe i Božić. I jedva sam dočćekao da prođe.
(Is)koristili su ga uglavnom samo za opijanje.
Ja,vrli ljubitelj dobre kapljice,Badnjak i Božić iskoristio sam za ispovijed,obiteljsko okupljanje, misu...a najveći dio ljudi za prežderavanje i opijanje.
Duh Božića osjetio sam samo u crkvi.
Mislim da je glavni krivac takvog stanja onaj agresivni advent,kojim su industrijalci još od početka 12.mj.počeli tentati ovaj naivni i licemjerni narod na povećanje potrošnje,onaj agresivni kič,gdje se već krajem 11.mjeseca počinju kititi gradovi,lampice,đeda mrazovi,sobovi,coca cola,Narodni radio...
Božić je potpuno izgubio smisao,o čemu (uzalud)već godinama govore i biskupi i popi.
Ja,vrli ljubitelj dobre kapljice,Badnjak i Božić iskoristio sam za ispovijed,obiteljsko okupljanje, misu...a najveći dio ljudi za prežderavanje i opijanje.
Mislim da je glavni krivac takvog stanja onaj agresivni advent,kojim su industrijalci još od početka 12.mj.počeli tentati ovaj naivni i licemjerni narod na povećanje potrošnje,onaj agresivni kič,gdje se već krajem 11.mjeseca počinju kititi gradovi,lampice,đeda mrazovi,sobovi,coca cola,Narodni radio...
Božić je potpuno izgubio smisao,o čemu (uzalud)već godinama govore i biskupi i popi.
2014-04-22
O tome su trebali misliti prije par sto god. kad su ukrali paganima praznik.jastreb wrote:.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
lobo1-
2014-04-18
Izgubio je smisao kod onih koji nikakvog smisla nisu ni vidjeli u njemu osim prežderavanja i opijanja.jastreb wrote:Eto,prođe i Božić. I jedva sam dočćekao da prođe.
danni1-
2014-04-16
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Page 3 of 3