SRETAN BOŽIĆ!
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: SRETAN BOŽIĆ!
Nisam mogao a da se kritički ne osvrnem na nešto što je bezveze i spominjati,jer je opće poznato.
Kao i svaki Božić tako je i ovaj kad je TV program u pitanju Isus ondje bio najmanje prisutan.
Sinoć na hrvatskim (a i na BH programima) nisam mogao naići niti na jedan film koji bi se bavio Isusom i njegovim rođenjem.
Kao i uvijek tu je klasik idiotizma "Sam u kući",zatim čitav dijapazon tzv obiteljskih filmova,u kojem Isusa nema ni za lijek,prikazivali su i Štrumfove i filmove sa Djedom Božićnjakom u glavnoj ulozi,patuljke,sobove,gnomove,vilenjake,trolove...Isusa nigdje.
Koliko vidim isto će bviti i danaske.
Kao i svaki Božić tako je i ovaj kad je TV program u pitanju Isus ondje bio najmanje prisutan.
Sinoć na hrvatskim (a i na BH programima) nisam mogao naići niti na jedan film koji bi se bavio Isusom i njegovim rođenjem.
Kao i uvijek tu je klasik idiotizma "Sam u kući",zatim čitav dijapazon tzv obiteljskih filmova,u kojem Isusa nema ni za lijek,prikazivali su i Štrumfove i filmove sa Djedom Božićnjakom u glavnoj ulozi,patuljke,sobove,gnomove,vilenjake,trolove...Isusa nigdje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sora wrote:Koliko misli, vremena, energije... Uludo potrosenih.
Jedino korisno da su ljudi okupljeni malo vise nego inace.
Ali brate , to vjerovanje u kipice, slike, popove .. Laznu bajku koja kao pokazuje neku tradiciju, neku ljudskost .. Promasaj povijesni.
aj zaobiđi temu
Guest- Guest
A da cestitas Bozic ko sav normalan svijet?Sora wrote:Koliko misli, vremena, energije... Uludo potrosenih.
Ali brate , to vjerovanje u kipice, slike, popove .. Laznu bajku koja kao pokazuje neku tradiciju, neku ljudskost .. Promasaj povijesni.
2016-11-17
Sretan i blagoslovljen Božić i tebi.Sora wrote:Koliko misli, vremena, energije... Uludo potrosenih.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Vaginal Concert: Unborn Babies ‘Listen’ To Music Through Devices Inside Mums’ Vaginas
A group of unborn babies were treated to a very special gig, during which their mums wore devices inside their vaginas to enable them to ‘hear’ the music more clearly.
Spanish Eurovision contestant Soraya Arnelas sang ‘All I Want For Christmas Is You’ and ‘White Christmas’, while 10 pregnant women watched, before joining her on stage for a dance.
The mums-to-be were all using speaker-like devices called BabyPods, which are worn like a tampon and connected to a smartphone.
The phone acts like a microphone, to transmit the sound inside the vagina via the BabyPod.
http://www.huffingtonpost.co.uk/2015/12/30/vaginal-concert-unborn-babies-music_n_8893948.html
Guest- Guest
hvala ti, i tebipizzon wrote:
srecan bozic svima koji slave danas !
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
al samo njih dvoje, koliko je to pokvareno do srži zapravo..kic wrote:
zločinci i banditi naši hehe
2015-08-15
jastreb wrote:Nisam mogao a da se kritički ne osvrnem na nešto što je bezveze i spominjati,jer je opće poznato.
Nije valjda da uopće zarezujes TV program u ove dane...Gusle svoje ono što misle da im donosi gledanost...Doduše slažem se da je recimo Sam u kući 5 sprdnja svega, Božića, filmske industrije, Amerike te svih koji su takvo nešto uopće u stanju uvrstiti u TV program... Doduše njihova TV, njihov problem...
darth_vader-
2014-04-17
svim poreznim obveznicima sretan božić!
2014-04-16
Pa,kako ne pijem i kako sam u kući onda volim pogledati TV. Danas sam jedini film sa biblijskom tematikom našao na bosanskoj Federativnoj TV,i to miniseriju 10 zapovijedi. Na hrvatskim kanalima uglavnom konzumeristički američki filmovi,tzv.obiteljski,ili neki paganski crtaći.jasambrend wrote:
Nije valjda da uopće zarezujes TV program u ove dane..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
bolje i to nego kuda idu divlje svinje ili velo misto po milijarditi put. uvijek kada nemaju što puštaju ovo dvoje.jastreb wrote:Pa,kako ne pijem i kako sam u kući onda volim pogledati TV. Danas sam jedini film sa biblijskom tematikom našao na bosanskoj Federativnoj TV,i to miniseriju 10 zapovijedi. Na hrvatskim kanalima uglavnom konzumeristički američki filmovi,tzv.obiteljski,ili neki paganski crtaći.jasambrend wrote:
Nije valjda da uopće zarezujes TV program u ove dane..
2015-08-15
danas ćemo im oprostiti, i sutra ajde de, ali već prekosutra ima da ih izgenocidišemo sve u 17, ja ču riješiti gnječa a vi ostatak bulumente.... :)))kaja wrote:al samo njih dvoje, koliko je to pokvareno do srži zapravo..kic wrote:
2015-08-08
michaellcmacha wrote:danas ćemo im oprostiti, i sutra ajde de, ali već prekosutra ima da ih izgenocidišemo sve u 17, ja ču riješiti gnječa a vi ostatak bulumente.... :)))kaja wrote:al samo njih dvoje, koliko je to pokvareno do srži zapravo..kic wrote:
ti ćeš dobit samo šibu od mene ispod bora
zajedno ste jaci.michaellcmacha wrote:danas ćemo im oprostiti, i sutra ajde de, ali već prekosutra ima da ih izgenocidišemo sve u 17, ja ču riješiti gnječa a vi ostatak bulumente.... :)))kaja wrote:al samo njih dvoje, koliko je to pokvareno do srži zapravo..kic wrote:
Guest- Guest
ma meni se nema šta prigovoriti u dane blagovanja... svima svako dobro želim, čak i ovim zločestima.... bezbožnima.... :)kic wrote:michaellcmacha wrote:danas ćemo im oprostiti, i sutra ajde de, ali već prekosutra ima da ih izgenocidišemo sve u 17, ja ču riješiti gnječa a vi ostatak bulumente.... :)))kaja wrote:al samo njih dvoje, koliko je to pokvareno do srži zapravo..kic wrote:
ti ćeš dobit samo šibu od mene ispod bora
2015-08-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3