SINIŠA LABROVIĆ U AKCIJI
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: SINIŠA LABROVIĆ U AKCIJI
Al malo nam pa uvozimo i frfljavog i jergovića...prckov wrote:puni ste genijalaca, treba to brendirattre911 wrote:Ih a tek onaj što je natezao mačora pred publikom ili onaj što je zapišavao Markov trg, vidiš da smo mi ipak ispred bosne po budaletinama :))))prckov wrote:al je kulturno obogatio ove okolo stari, pusti ti toPinochet wrote:mutava baštarda wrote:
pravi , komunist, nevjernik, uzor modernim antifšaistima i borcima protiv hrvata, ustaša, ukrainaca, kapitalizma i rusa u siriji
Guest- Guest
Sta fali Jergovicu? Mada imate sad u Hrvatskoj mnogo boljeg od Jergovica, mog jarana Bekima...tre911 wrote:Al malo nam pa uvozimo i frfljavog i jergovića...prckov wrote:puni ste genijalaca, treba to brendirattre911 wrote:Ih a tek onaj što je natezao mačora pred publikom ili onaj što je zapišavao Markov trg, vidiš da smo mi ipak ispred bosne po budaletinama :))))prckov wrote:al je kulturno obogatio ove okolo stari, pusti ti toPinochet wrote:
pravi , komunist, nevjernik, uzor modernim antifšaistima i borcima protiv hrvata, ustaša, ukrainaca, kapitalizma i rusa u siriji
2016-11-17
kada je kultura u pitanju imali smo mi i hasea, zvijezdu vodilju hr. pravaštva kojima je bio dobar izbor. naš narod kaže; budi dobar pojedi govno...govinda wrote:Sta fali Jergovicu? Mada imate sad u Hrvatskoj mnogo boljeg od Jergovica, mog jarana Bekima...tre911 wrote:Al malo nam pa uvozimo i frfljavog i jergovića...prckov wrote:puni ste genijalaca, treba to brendirattre911 wrote:Ih a tek onaj što je natezao mačora pred publikom ili onaj što je zapišavao Markov trg, vidiš da smo mi ipak ispred bosne po budaletinama :))))prckov wrote:
al je kulturno obogatio ove okolo stari, pusti ti to
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
hase je bio ministar kulture, po defaultu taj nema pojma o kulturi..mutava baštarda wrote:kada je kultura u pitanju imali smo mi i hasea, zvijezdu vodilju hr. pravaštva kojima je bio dobar izbor. naš narod kaže; budi dobar pojedi govno...govinda wrote:Sta fali Jergovicu? Mada imate sad u Hrvatskoj mnogo boljeg od Jergovica, mog jarana Bekima...tre911 wrote:Al malo nam pa uvozimo i frfljavog i jergovića...prckov wrote:puni ste genijalaca, treba to brendirattre911 wrote:
Ih a tek onaj što je natezao mačora pred publikom ili onaj što je zapišavao Markov trg, vidiš da smo mi ipak ispred bosne po budaletinama :))))
2016-11-17
nedostatake u kulturi kompenzirao je bosanskim porijeklomgovinda wrote:hase je bio ministar kulture, po defaultu taj nema pojma o kulturi..mutava baštarda wrote:kada je kultura u pitanju imali smo mi i hasea, zvijezdu vodilju hr. pravaštva kojima je bio dobar izbor. naš narod kaže; budi dobar pojedi govno...govinda wrote:Sta fali Jergovicu? Mada imate sad u Hrvatskoj mnogo boljeg od Jergovica, mog jarana Bekima...tre911 wrote:Al malo nam pa uvozimo i frfljavog i jergovića...prckov wrote:
puni ste genijalaca, treba to brendirat
2015-09-14
eto sad..hercegovci ministri ne smetaju ali bosanski smeta....mutava baštarda wrote:nedostatake u kulturi kompenzirao je bosanskim porijeklomgovinda wrote:hase je bio ministar kulture, po defaultu taj nema pojma o kulturi..mutava baštarda wrote:kada je kultura u pitanju imali smo mi i hasea, zvijezdu vodilju hr. pravaštva kojima je bio dobar izbor. naš narod kaže; budi dobar pojedi govno...govinda wrote:Sta fali Jergovicu? Mada imate sad u Hrvatskoj mnogo boljeg od Jergovica, mog jarana Bekima...tre911 wrote:
Al malo nam pa uvozimo i frfljavog i jergovića...
2016-11-17
hercegovina je naše mrijestilište, što valja uzmemo za sebe, ono što je za rasplod ostavimo, a što nevalja pošaljemo u slovenijugovinda wrote:eto sad..hercegovci ministri ne smetaju ali bosanski smeta....mutava baštarda wrote:nedostatake u kulturi kompenzirao je bosanskim porijeklomgovinda wrote:hase je bio ministar kulture, po defaultu taj nema pojma o kulturi..mutava baštarda wrote:kada je kultura u pitanju imali smo mi i hasea, zvijezdu vodilju hr. pravaštva kojima je bio dobar izbor. naš narod kaže; budi dobar pojedi govno...govinda wrote:
Sta fali Jergovicu? Mada imate sad u Hrvatskoj mnogo boljeg od Jergovica, mog jarana Bekima...
2015-09-14
hahahahah, pa je li ga i danas moras prcati? :)))))))mutava baštarda wrote:hercegovina je naše mrijestilište, što valja uzmemo za sebe, ono što je za rasplod ostavimo, a što nevalja pošaljemo u slovenijugovinda wrote:eto sad..hercegovci ministri ne smetaju ali bosanski smeta....mutava baštarda wrote:nedostatake u kulturi kompenzirao je bosanskim porijeklomgovinda wrote:hase je bio ministar kulture, po defaultu taj nema pojma o kulturi..mutava baštarda wrote:
kada je kultura u pitanju imali smo mi i hasea, zvijezdu vodilju hr. pravaštva kojima je bio dobar izbor. naš narod kaže; budi dobar pojedi govno...
2016-11-17
Jergović je trenutno,bez sumnje,najveće aktualno ime hrvatske književnosti,a od Bekima sam do sada pročitao samo jednu knjigu "Ljepši kraj" i roman je odličan. Inače u tom romanu Bekim se sprda sa vehabijama iz Maoče.govinda wrote:Sta fali Jergovicu? Mada imate sad u Hrvatskoj mnogo boljeg od Jergovica, mog jarana Bekima...tre911 wrote:Al malo nam pa uvozimo i frfljavog i jergovića...prckov wrote:puni ste genijalaca, treba to brendirattre911 wrote:Ih a tek onaj što je natezao mačora pred publikom ili onaj što je zapišavao Markov trg, vidiš da smo mi ipak ispred bosne po budaletinama :))))prckov wrote:
al je kulturno obogatio ove okolo stari, pusti ti to
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Odselio i Siniša Labrović: "Ovo je devastirano društvo"
» Umro Sinisa Mihajlovic
» Preminuo Siniša Svilan
» Siniša Mihajlović Miha pobijedio leukemiju
» Siniša Mihajlović: U Međugorju sam plakao kao malo dijete
» Umro Sinisa Mihajlovic
» Preminuo Siniša Svilan