SINIŠA LABROVIĆ U AKCIJI
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: SINIŠA LABROVIĆ U AKCIJI
nemoj baš tako, mentalitet vam brani da se supoređujete s labrovićemprckov wrote:a nista onda, takvih genijalaca vam mi u bosni mozemo natovarit citav teretni vagon pa ih vi istovarite u plocama.mutava baštarda wrote:popili jednom skupa kavu... lik koji je poveznica pozaje čovjeka još dok je bio srednja škola i poslije. bio mu i u kući. sve naj naj... ja bi ga recimo vidio umjesto kitarovičke ili plenkija na njihovim funkcijama. siguran sam da bi pijenje mokraće tu i tamo bilo ništa prema onome šta oni rade...prckov wrote:sta, ti ga jos i poznajes?! A jesi avangarda..di si ti a dismo mimutava baštarda wrote:malo je ogadio s pojedinim izvedbama neke su mu bile odlične.
ono što je najbitnije pošten čovik iz dobre kuće...
Posteni i iz dobre kuce
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:
pravi , komunist, nevjernik, uzor modernim antifšaistima i borcima protiv hrvata, ustaša, ukrainaca, kapitalizma i rusa u siriji
Guest- Guest
ti izgleda nisi cuo za frljica, on nam je uteko sa lopate dok smo tovarili i zaluto u rijeku,mutava baštarda wrote:nemoj baš tako, mentalitet vam brani da se supoređujete s labrovićemprckov wrote:a nista onda, takvih genijalaca vam mi u bosni mozemo natovarit citav teretni vagon pa ih vi istovarite u plocama.mutava baštarda wrote:popili jednom skupa kavu... lik koji je poveznica pozaje čovjeka još dok je bio srednja škola i poslije. bio mu i u kući. sve naj naj... ja bi ga recimo vidio umjesto kitarovičke ili plenkija na njihovim funkcijama. siguran sam da bi pijenje mokraće tu i tamo bilo ništa prema onome šta oni rade...prckov wrote:sta, ti ga jos i poznajes?! A jesi avangarda..di si ti a dismo mimutava baštarda wrote:malo je ogadio s pojedinim izvedbama neke su mu bile odlične.
ono što je najbitnije pošten čovik iz dobre kuće...
Posteni i iz dobre kuce
volimo se mi usporedivat kad je genijalnost u pitanju
2014-04-19
al je kulturno obogatio ove okolo stari, pusti ti toPinochet wrote:mutava baštarda wrote:
pravi , komunist, nevjernik, uzor modernim antifšaistima i borcima protiv hrvata, ustaša, ukrainaca, kapitalizma i rusa u siriji
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
u njegovom selu su pjevali; druže tito ti se ne boj rusa, labrovića ima iza svakog busa...Pinochet wrote:mutava baštarda wrote:
2015-09-14
bolje da je ostao kod vas. dobro nama, dobro vama..prckov wrote:ti izgleda nisi cuo za frljica, on nam je uteko sa lopate dok smo tovarili i zaluto u rijeku,mutava baštarda wrote:nemoj baš tako, mentalitet vam brani da se supoređujete s labrovićemprckov wrote:a nista onda, takvih genijalaca vam mi u bosni mozemo natovarit citav teretni vagon pa ih vi istovarite u plocama.mutava baštarda wrote:popili jednom skupa kavu... lik koji je poveznica pozaje čovjeka još dok je bio srednja škola i poslije. bio mu i u kući. sve naj naj... ja bi ga recimo vidio umjesto kitarovičke ili plenkija na njihovim funkcijama. siguran sam da bi pijenje mokraće tu i tamo bilo ništa prema onome šta oni rade...prckov wrote:
sta, ti ga jos i poznajes?! A jesi avangarda..di si ti a dismo mi
Posteni i iz dobre kuce
ziku natpisa na vratimaprckov wrote:al je kulturno obogatio ove okolo stari, pusti ti toPinochet wrote:mutava baštarda wrote:
2014-04-19
Ih a tek onaj što je natezao mačora pred publikom ili onaj što je zapišavao Markov trg, vidiš da smo mi ipak ispred bosne po budaletinama :))))prckov wrote:al je kulturno obogatio ove okolo stari, pusti ti toPinochet wrote:mutava baštarda wrote:
Guest- Guest
vid sad, ocete li vi genijalce il necetemutava baštarda wrote:bolje da je ostao kod vas. dobro nama, dobro vama..prckov wrote:ti izgleda nisi cuo za frljica, on nam je uteko sa lopate dok smo tovarili i zaluto u rijeku,mutava baštarda wrote:nemoj baš tako, mentalitet vam brani da se supoređujete s labrovićemprckov wrote:a nista onda, takvih genijalaca vam mi u bosni mozemo natovarit citav teretni vagon pa ih vi istovarite u plocama.mutava baštarda wrote:
popili jednom skupa kavu... lik koji je poveznica pozaje čovjeka još dok je bio srednja škola i poslije. bio mu i u kući. sve naj naj... ja bi ga recimo vidio umjesto kitarovičke ili plenkija na njihovim funkcijama. siguran sam da bi pijenje mokraće tu i tamo bilo ništa prema onome šta oni rade...
Posteni i iz dobre kuce
2014-04-19
dobro kod nas prvo moraju nekakvu školu završiti, a kod njih je ova vrsta umjetnosti za široke mase...tre911 wrote:Ih a tek onaj što je natezao mačora pred publikom ili onaj što je zapišavao Markov trg, vidiš da smo mi ipak ispred bosne po budaletinama :))))prckov wrote:al je kulturno obogatio ove okolo stari, pusti ti toPinochet wrote:mutava baštarda wrote:
beri zelje iz svog vrtla... tuđe nećemo svoje ne damo...prckov wrote:vid sad, ocete li vi genijalce il necetemutava baštarda wrote:bolje da je ostao kod vas. dobro nama, dobro vama..prckov wrote:ti izgleda nisi cuo za frljica, on nam je uteko sa lopate dok smo tovarili i zaluto u rijeku,mutava baštarda wrote:nemoj baš tako, mentalitet vam brani da se supoređujete s labrovićemprckov wrote:
a nista onda, takvih genijalaca vam mi u bosni mozemo natovarit citav teretni vagon pa ih vi istovarite u plocama.
Posteni i iz dobre kuce
2015-09-14
Pa istina kad se gleda frfljavog koji u jednoj rečenici od pet riječi kaže deset puta ovajj ja ovajjj..mutava baštarda wrote:dobro kod nas prvo moraju nekakvu školu završiti, a kod njih je ova vrsta umjetnosti za široke mase...tre911 wrote:Ih a tek onaj što je natezao mačora pred publikom ili onaj što je zapišavao Markov trg, vidiš da smo mi ipak ispred bosne po budaletinama :))))prckov wrote:al je kulturno obogatio ove okolo stari, pusti ti toPinochet wrote:mutava baštarda wrote:
Guest- Guest
navika na bosansku zimu pa mu saug ostane malo dulje upaljentre911 wrote:Pa istina kad se gleda frfljavog koji u jednoj rečenici od pet riječi kaže deset puta ovajj ja ovajjj..mutava baštarda wrote:dobro kod nas prvo moraju nekakvu školu završiti, a kod njih je ova vrsta umjetnosti za široke mase...tre911 wrote:Ih a tek onaj što je natezao mačora pred publikom ili onaj što je zapišavao Markov trg, vidiš da smo mi ipak ispred bosne po budaletinama :))))prckov wrote:al je kulturno obogatio ove okolo stari, pusti ti toPinochet wrote:
2015-09-14
Pa što se čudite?
Zar mokraću nije pio i dr Dabić?
Uostalom to čine i poklonici Zgotovljene Datosti na Tibetu,kao i gurui istočnjačkih gnoza i Vječitog Jastva u Indiji.
Uostalom to čine i poklonici Zgotovljene Datosti na Tibetu,kao i gurui istočnjačkih gnoza i Vječitog Jastva u Indiji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
puni ste genijalaca, treba to brendirattre911 wrote:Ih a tek onaj što je natezao mačora pred publikom ili onaj što je zapišavao Markov trg, vidiš da smo mi ipak ispred bosne po budaletinama :))))prckov wrote:al je kulturno obogatio ove okolo stari, pusti ti toPinochet wrote:mutava baštarda wrote:
2014-04-19
a za ovo treba naku skolu zavrsit?!!mutava baštarda wrote:dobro kod nas prvo moraju nekakvu školu završiti, a kod njih je ova vrsta umjetnosti za široke mase...tre911 wrote:Ih a tek onaj što je natezao mačora pred publikom ili onaj što je zapišavao Markov trg, vidiš da smo mi ipak ispred bosne po budaletinama :))))prckov wrote:al je kulturno obogatio ove okolo stari, pusti ti toPinochet wrote:mutava baštarda wrote:
Oprosti onda
2014-04-19
mutava baštarda wrote:navika na bosansku zimu pa mu saug ostane malo dulje upaljentre911 wrote:Pa istina kad se gleda frfljavog koji u jednoj rečenici od pet riječi kaže deset puta ovajj ja ovajjj..mutava baštarda wrote:dobro kod nas prvo moraju nekakvu školu završiti, a kod njih je ova vrsta umjetnosti za široke mase...tre911 wrote:Ih a tek onaj što je natezao mačora pred publikom ili onaj što je zapišavao Markov trg, vidiš da smo mi ipak ispred bosne po budaletinama :))))prckov wrote:
al je kulturno obogatio ove okolo stari, pusti ti to
2014-04-19
jastrebe, ti si posebna prica, ja tebe razumijem al ti sam sebe neces nikadjastreb wrote:Pa što se čudite?
2014-04-19
može biti mada meni više liči na to da mu je glava prečesto dolazila u kontakt sa nekim tvrdim predmetima.mutava baštarda wrote:navika na bosansku zimu pa mu saug ostane malo dulje upaljentre911 wrote:Pa istina kad se gleda frfljavog koji u jednoj rečenici od pet riječi kaže deset puta ovajj ja ovajjj..mutava baštarda wrote:dobro kod nas prvo moraju nekakvu školu završiti, a kod njih je ova vrsta umjetnosti za široke mase...tre911 wrote:Ih a tek onaj što je natezao mačora pred publikom ili onaj što je zapišavao Markov trg, vidiš da smo mi ipak ispred bosne po budaletinama :))))prckov wrote:
al je kulturno obogatio ove okolo stari, pusti ti to
Guest- Guest
Al malo nam pa uvozimo i frfljavog i jergovića...prckov wrote:puni ste genijalaca, treba to brendirattre911 wrote:Ih a tek onaj što je natezao mačora pred publikom ili onaj što je zapišavao Markov trg, vidiš da smo mi ipak ispred bosne po budaletinama :))))prckov wrote:al je kulturno obogatio ove okolo stari, pusti ti toPinochet wrote:mutava baštarda wrote:
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Odselio i Siniša Labrović: "Ovo je devastirano društvo"
» Umro Sinisa Mihajlovic
» Preminuo Siniša Svilan
» Siniša Mihajlović Miha pobijedio leukemiju
» Siniša Mihajlović: U Međugorju sam plakao kao malo dijete
» Umro Sinisa Mihajlovic
» Preminuo Siniša Svilan
» Siniša Mihajlović Miha pobijedio leukemiju
» Siniša Mihajlović: U Međugorju sam plakao kao malo dijete