Nogometni Jukebox
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 51
Page 14 of 51 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 51
Re: Nogometni Jukebox
još od značajnijih sam bio na U2 i Metallica, Steve Vai. Majke i Bare su definitivno taj rang mogu u istu rečenicu sa svim nabrojanima i bolje od toga.
Htio bi još na Kookse - zato jer imaju najbolju akustiku na svijetu i puno toga sam naučio od njih, i AC/DC najviše od svega, i od naših možda na Grdovića radi fešte.
i dva put je bio Dream Theater u zagrebu, ali nisam imao priliku otići, a to bi isto pogledao te najbolje muzičare svijeta.
ti?
Htio bi još na Kookse - zato jer imaju najbolju akustiku na svijetu i puno toga sam naučio od njih, i AC/DC najviše od svega, i od naših možda na Grdovića radi fešte.
i dva put je bio Dream Theater u zagrebu, ali nisam imao priliku otići, a to bi isto pogledao te najbolje muzičare svijeta.
ti?
End- Posts : 21177
2015-08-25
ili da dođe Petrucci sam išao bi ili G3 u bilo kakvoj postavi uf... ili Aristocrats i GUTHRIE GOVAN, a aristokrati su pratili satrianija u zagrebu i kroz cijelu turneju i sad još vjerojatno.. ovaj marc minnemann na bubnjevima je švabo bio je na probi za dream theater poslije portnoyja.
2015-08-25
John Mayer, iako je peder ipak je učio od BB kinga i claptona.
2015-08-25
začas izlazi album, čak nije loše, ali hetfield i njegovo pjevanje je u kurcu totalnom godinama.
2015-08-25
operw jesi znao da su Vai i kirk hammet i mnogi drugi pohađali satove gitare kod Boga Satrianija.
2015-08-25
bio sam na knopfleru, slashu, iron maiden. knopflera najviše volim njegov glazbeni izričaj, najluđe je bilo na slashu, najbolje na iron maidenu steve bruce zna napraviti atmosferu to je koncert koji ima sve dobro osmišljen program od vizualne prezentacije do kvalitete izvedbe jer žele ostavit dojam, i ostave dojam. ne znam jel postoji bend koji ima svoju maskotu, i tako moćnu maskotu kao što je eddie, iron maiden ima. htio sam majicu koju nitko nije htio, na kraju ispostavilo se da je ženska svjetleća majica a nije tako izgledalo da svijetli pa sam kupio drugu, iron maiden kakav bend. želim vidjeti satriania, dylana bi volio vidjeti više radi kulta koji predstavlja on je kao da dolazi iz nekog drugog vremena, prve korake i glazbene izričaje dao je već ranih 60tih godina prošlog stoljeća to je nenormalno koliko dugo traje i koliko ima dobrih pjesama, iako su mu koncerti loši po ocjenama ljudi, kritičara, ali na dylana se ide radi dylana ne radi kvalitete izvedbe. veliki dio glazbenog opusa spada u prošlost izvođače čije vrijeme je prošlo, imao sam priliku da rekapituliram jednog takvog robert plant u puli, no nastupio je jedan ili dva dana poslije maidena nisam mogao organizirati no volio bi ga vidjeti on je putnik iz dalekih vremena uz solo karijeru koju je ostvario, izvodi i repertoar iz vremena led zeppelina što je dobro. satriani, vai volio bi vidjeti nekog od tih virtuoza, još su u snazi, drugi gitaristi malo je danas velikana no možda postoje još neki novi ljudi koji će tek doći kao bonamassa. knopfler mi je bio san volim njegove pjesme, sve nakon njega je bonus.End1899 wrote:još od značajnijih sam bio na U2 i Metallica, Steve Vai. Majke i Bare su definitivno taj rang mogu u istu rečenicu sa svim nabrojanima i bolje od toga.
ti?
Guest- Guest
za vai-a znam. čitao sam priče, iz privatne arhive na nekom blogu koje priče još dok su bili klinci kad je satriani vozio automobil a steve vai pokazivao golu guzicu kroz prozor.End1899 wrote:operw jesi znao da su Vai i kirk hammet i mnogi drugi pohađali satove gitare kod Boga Satrianija.
Guest- Guest
ta pjesma je uvijek bila govnasta da je preradi bilo ko opet bi bila takva
2015-08-25
GSKK...odlična je obrada.End1899 wrote:ta pjesma je uvijek bila govnasta da je preradi bilo ko opet bi bila takva
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:GSKK...odlična je obrada.End1899 wrote:ta pjesma je uvijek bila govnasta da je preradi bilo ko opet bi bila takva
Guest- Guest
čak su ramonesi bolji od toga bilo bi vrijeme da naučiš nešto o glazbi
2015-08-25
Ramonesi su bolji od svega kaj ti slušaš.End1899 wrote:čak su ramonesi bolji od toga bilo bi vrijeme da naučiš nešto o glazbi
Guest- Guest
Ti bi bio sretan kad bi ti i jedna takva dala.operw wrote:danas 81 godinu ima. tominjov par.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Ti bi bio sretan kad bi ti i jedna takva dala.operw wrote:danas 81 godinu ima. tominjov par.
kakav samar klosperwu...
Guest- Guest
Stae ovo.. peti mec igra leonardo mayer ? Nadam se da nije nova ozljeda mocnog srbosjeka DelPa
Page 14 of 51 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 51
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 51