Nogometni Jukebox
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 51
Page 8 of 51 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 51
Re: Nogometni Jukebox
Ma ne, samo nas malo maltretiraš.*dudette* wrote:Ej Tommy_boy, hoćeš reći da sam off topic? Nisam primijetila da je autor teme ograničio sudjelovanje na moralno-politički podobne niti je podnaslovom - glazba - žanrovski ograničio odabir muzičkih brojeva. Nice try, decoy.Tommy Ramone wrote:Ej Duda, dosadna si više. Lijepi tamo gora na glazbi ova sranja.
Guest- Guest
tominjo nešto iz tvoje mladosti kad si po livadama uživao lsd i plesao s magičnim životinjama naše i drugih galaksija.
magičnih životinja svjetlećih očiju i svjetleće kože
Guest- Guest
automobil, noć, glazba, vožnja kroz grad. jedna od najboljih stvari u životu malog čovjeka.
i velikog, on nema vremena za vožnju.
i velikog, on nema vremena za vožnju.
Guest- Guest
sugestirao sam ti ranije, trebaš proširiti glazbene vidike, kad već voliš glazbu, istraži
Guest- Guest
operw je legenda samo se previše druži s muškarcima-mislim kuiš ono;bitorajac,reklame za žuju,kockasti dres i te spike-nogać,pivo,šore,kladionice itd..:))))))))
jack_reacher-
2014-04-14
pozdrav bobstere. da nije dosadno u životu, tebe sam uvijek zamišljao kao nekog lovca na vampire, ne iz obaveze, više iz zabave, dobro bi ti stajalo.
nisam tip za druženje, ali istina volim taj đir. ˝rene bitorajac˝ je posljednja crta obrane od metroseskualaca čitaj muškaraca u ženskom obliku koji poprimaju njihov oblik ponašanja, ispijaju kave po kafićima i komentiraju ženske teme.
tu bi ih lovio, skupa s pamelom
nisam tip za druženje, ali istina volim taj đir. ˝rene bitorajac˝ je posljednja crta obrane od metroseskualaca čitaj muškaraca u ženskom obliku koji poprimaju njihov oblik ponašanja, ispijaju kave po kafićima i komentiraju ženske teme.
tu bi ih lovio, skupa s pamelom
Guest- Guest
Page 8 of 51 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 51
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 51