Nogometni Jukebox
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 51
Page 13 of 51 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 32 ... 51
Re: Nogometni Jukebox
sedmoro nas došlo preko rijeke duboke,
iz Bijele za gorom zemlje daleke,
dvije sestre ljepotice i nas braće pet,
a za nama ide silan svijet
Bože moj, ljepote svugdje oko nas
ovo bit će naša zemlja, tu je duši spas,
sedam dana hodali smo teška koraka
i došli do mora sinjega
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
hvala brate end prelijepa pjesma
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
2015-09-13
2015-09-13
kako mi je bila dobra jedna njegova i zaboravio sam naziv
a ova je nova, kakav maher, kakve melodije od prekaljenoga znalca
a ova je nova, kakav maher, kakve melodije od prekaljenoga znalca
End- Posts : 21177
2015-08-25
ende jel postoji autor, grupa koju bi želio još vidjeti. bio si na maidenima, satriainiu, ne postoji dalje i više
Guest- Guest
još od značajnijih sam bio na U2 i Metallica, Steve Vai. Majke i Bare su definitivno taj rang mogu u istu rečenicu sa svim nabrojanima i bolje od toga.
Htio bi još na Kookse - zato jer imaju najbolju akustiku na svijetu i puno toga sam naučio od njih, i AC/DC najviše od svega, i od naših možda na Grdovića radi fešte.
i dva put je bio Dream Theater u zagrebu, ali nisam imao priliku otići, a to bi isto pogledao te najbolje muzičare svijeta.
ti?
Htio bi još na Kookse - zato jer imaju najbolju akustiku na svijetu i puno toga sam naučio od njih, i AC/DC najviše od svega, i od naših možda na Grdovića radi fešte.
i dva put je bio Dream Theater u zagrebu, ali nisam imao priliku otići, a to bi isto pogledao te najbolje muzičare svijeta.
ti?
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 13 of 51 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 32 ... 51
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 51