Nova Europa: Hrvatska treba apsorbirati Treći Entitet
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Nova Europa: Hrvatska treba apsorbirati Treći Entitet
Bosnjak katolik, sta ima?epikur37 wrote:A nego kako.....ti se malo otimas a crvenkaati se pomirio vec....
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
a mozda je govinda na putu da postane pleme, nema drzavu nema naciju nema partiju, nema idejnih zabluda,, skoro pa kao da je rodjen i odgojen u plemenucrvenkasti wrote:govinda wrote:Niza rasa se usudila meni postaviti pitanje?crvenkasti wrote:govinda wrote:Arijevac, ne Arap, jebem te nepismena. Nadrasa. Dobro, tebi kao pripadniku nize rase treba vremena da svhatis. Ostavljam ti 10 minuta za razmisljanje.crvenkasti wrote:Srbin nisi, Hrvat pogotovo, a nisi ni Turčin. Nemaš što slaviti niti se čime ponositi, pa sanjaš o tome da s nekakvim Arapima nešto dijeliš i da su oni tvoji.
zašto psuješ?
Nemaš državu, nemaš nacionalnost, nemaš prošlost, nemaš budućnost. Bio si to što sada mrziš, a ostao si što si i bio. Stojiš tu, postojiš, i nemaš kud.
bosanski katolik, , bosnjak je pogrdni izraz, od bosnjo,govinda wrote:Bosnjak katolik, sta ima?epikur37 wrote:A nego kako.....ti se malo otimas a crvenkaati se pomirio vec....
inace je stari prastari naziv medjurjecjeza bosnu
2015-08-06
dok ja budem gledao zalazak sunca nad Mramornim morem i povlacio dim iz nargile ti ces u Evropi strahovati za djecu da li ce ziva doci iz skole, da ih nece kakav ludjak samoubica raznijeti..da, ti si pobjednik u tom sljedecem sukobu u BiH...epikur37 wrote:Levi da, ali nisam od fele da to nabrijavam izuzev u ovom cimanju s govindom i podrskom hercegbosanskim hrvatima jer oni jesu nacionalno ugrozeni te ih treba poduprijet a i moji su u ostalom.
2016-11-17
Prijetnja terorizmom i terorizam se rjesavaju temeljitim ciscenjem i strogim propisima....nova europa ve to odraditi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ma dobro, ja malo zajebavam inace, a jesi li znao da je bosna bila medjurjecje nazivom,, u stvari tu je spadala i banija i i sve do slovenjem pa i dobar dio srbije, srpsko originalno staniste je bilo kosovo i zapadna makedonija te neki dijelovi albanije, imas jos uvijek dole po sharplanini originalnih srba,epikur37 wrote:Levi da, ali nisam od fele da to nabrijavam izuzev u ovom cimanju s govindom i podrskom hercegbosanskim hrvatima jer oni jesu nacionalno ugrozeni te ih treba poduprijet a i moji su u ostalom.
Nekada su Bosance nazivali Bošnjanima.Leviathan2 wrote:bosanski katolik, , bosnjak je pogrdni izraz, od bosnjo,govinda wrote:Bosnjak katolik, sta ima?epikur37 wrote:A nego kako.....ti se malo otimas a crvenkaati se pomirio vec....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jebo novu europu, nema tu kruha,epikur37 wrote:Prijetnja terorizmom i terorizam se rjesavaju temeljitim ciscenjem i strogim propisima....nova europa ve to odraditi
svaki narod za sebe uz medjudrzavne ugovore i slicno, bilo bi puno bolje
Bosna je bio tek mali dio oko rijeke Bosne.Leviathan2 wrote:ma dobro, ja malo zajebavam inace, a jesi li znao da je bosna bila medjurjecje nazivom,, u stvari tu je spadala i banija i i sve do slovenjem pa i dobar dio srbije, srpsko originalno staniste je bilo kosovo i zapadna makedonija te neki dijelovi albanije, imas jos uvijek dole po sharplanini originalnih srba,epikur37 wrote:Levi da, ali nisam od fele da to nabrijavam izuzev u ovom cimanju s govindom i podrskom hercegbosanskim hrvatima jer oni jesu nacionalno ugrozeni te ih treba poduprijet a i moji su u ostalom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znam to, povijest bosne sam dobro proucio od horiona bosnae pa sve do danas....
2015-08-06
kad nekad, parstogodina unazadjastreb wrote:Nekada su Bosance nazivali Bošnjanima.Leviathan2 wrote:bosanski katolik, , bosnjak je pogrdni izraz, od bosnjo,govinda wrote:Bosnjak katolik, sta ima?epikur37 wrote:A nego kako.....ti se malo otimas a crvenkaati se pomirio vec....
2015-08-06
Samo ti odradjuj..ja se spakujem i odoh u Tursku valjat hasis a tebi u Bosni ostavljam onih 40 000 Arapa i 100 000 domacih vehabija pa se ti sa njima ganjaj po brdima....sretno ti bilo u toj Novoj Evropi...epikur37 wrote:Prijetnja terorizmom i terorizam se rjesavaju temeljitim ciscenjem i strogim propisima....nova europa ve to odraditi
2016-11-17
ja sam za anarhiju, jebo integracije, jebo drzave
Da, Bosnjani...Bosnjak je turska varijanta..evlija celebija na jednom mjestu kaze kako "Bosnjaci vise vole da ih se zove Bosancima"...Leviathan2 wrote:kad nekad, parstogodina unazadjastreb wrote:Nekada su Bosance nazivali Bošnjanima.Leviathan2 wrote:bosanski katolik, , bosnjak je pogrdni izraz, od bosnjo,govinda wrote:Bosnjak katolik, sta ima?epikur37 wrote:A nego kako.....ti se malo otimas a crvenkaati se pomirio vec....
2016-11-17
drzava treba da odumre...Leviathan2 wrote:ja sam za anarhiju, jebo integracije, jebo drzave
anarhizam je bila lijepa ideja, sjebase Lenjin i Trocki anarhiste, mamu im jebem...
2016-11-17
Kako sam propustila ovaj topic skoro..bilo bi steta :D
2014-04-12
Govinda sve 5, napalm to rijesi lako......spaljena zemlja je plodna, nenaseljena i slobodna.
2015-08-06
jastreb wrote:Hercegovac kad čuje za Zagreb on načisto povileni. Čak ni rođeni Zagrepčanin koji se nakon dužeg izbivanja iz svojega grada vraća u Zagreb,ne slini toliko nad Zagrebom.
A Hercegovac kad prvi put dođe u ZG,on naprosto lebdi. Svaki korak po Zagrebu njemu je poseban užitak,on ima osjećaj da leti,a neki u tim trenucima dožive i pravo sladostrašće.
Zagreb je naš Sion!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Trampova administracija: treći entitet u BiH ne dolazi u obzir
» IDS ucjenom od SDP-a traži "Treći entitet" na prostoru Istre.
» Večernji: Karamarku je treći entitet glupa ideja
» Kulinda: Hrvati nemaju pravo na treći entitet!
» Dodikova oporba: Treći entitet nije u interesu Srba
» IDS ucjenom od SDP-a traži "Treći entitet" na prostoru Istre.
» Večernji: Karamarku je treći entitet glupa ideja
» Kulinda: Hrvati nemaju pravo na treći entitet!
» Dodikova oporba: Treći entitet nije u interesu Srba
Page 3 of 9