Dodikova oporba: Treći entitet nije u interesu Srba
Page 1 of 1
Dodikova oporba: Treći entitet nije u interesu Srba
“Iza svega stoji vraćanje usluga za prethodno agitovanje za hrvatske interese, poput Pelješkog mosta. Stoji zalaganje za treći entitet, koji može samo oslabiti poziciju Republike Srpske. I stoji potrebna podrška hrvatskim zahtjevima u vezi sa izmjenama Izbornog zakona”, naglasio je Vuković.
https://balkans.aljazeera.net/news/balkan/2022/1/19/pdp-pali-smo-na-niske-grane-ako-je-rs-u-saveznik-zoran-milanovic
Hrvatska ga ni ne traži jer postoje kantoni tako da neke velike koristi od tako neke velike jedinice nema.
https://balkans.aljazeera.net/news/balkan/2022/1/19/pdp-pali-smo-na-niske-grane-ako-je-rs-u-saveznik-zoran-milanovic
Hrvatska ga ni ne traži jer postoje kantoni tako da neke velike koristi od tako neke velike jedinice nema.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Dodikova oporba: Treći entitet nije u interesu Srba
Meni ne triba treći entitet a ja sad moran prokužit ZAŠTO BI TO VAMA SMETALO ?
THAT IS THE QUESTION.
THAT IS THE QUESTION.
2014-04-11
Dodiku ne smeta, on to čak sam gura iako sam ja protiv toga al eto vama smeta.
Zašto vama smeta ?
Kako god mene to ne zanima pa je rasprava bespredmetna.
Zašto vama smeta ?
Kako god mene to ne zanima pa je rasprava bespredmetna.
2014-04-11
Srpski komšići.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne...nego sljednici Suljo seselj politike..zapravo hrvatomrscijastreb wrote:Srpski komšići.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Očito jer nisam našao tehnički razlog zašto bi to njima smetalo kad imaju svoj entitet koji se zove republika srpska.vuksadinare wrote:ne...nego sljednici Suljo seselj politike..zapravo hrvatomrscijastreb wrote:Srpski komšići.
Al sad ćemo in napucat braću po ideologiji u CG.
Prisist će in ona ploča Milanu Tepiću u BL.
2014-04-11
Oporba im je izrazito antihrvatska i latentno promuslimanska po zapadnom diktatu
Zapadni placenici i Dodik je svjestan toga.
Samo je pitanje vremena kad ce biti instalirali na vlast
Zapadni placenici i Dodik je svjestan toga.
Samo je pitanje vremena kad ce biti instalirali na vlast
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Mržnja. To zamućuje rasudbu analitičkog uma.Ringo10 wrote:Oporba im je izrazito antihrvatska
2014-04-11
Od mržnje neće daleko.
Kako god Hrvatsku treći entitet ne zanima. To je samo novi nacionalni tor i još jedna granica a imaju županije i za razvoj ekonomije treba protočnost a ne nacionalni torovi.
Pa ne možeš svako pet metara imat granicu.
Zanima je vraćanje svog člana predsjedništva i to je to a ne i treći entitet jer ne vidi nikakvu smisao istog u ekonomskom nit nekom drugom pogledu posebno s obzirom na to da postoje županije.
Kako god Hrvatsku treći entitet ne zanima. To je samo novi nacionalni tor i još jedna granica a imaju županije i za razvoj ekonomije treba protočnost a ne nacionalni torovi.
Pa ne možeš svako pet metara imat granicu.
Zanima je vraćanje svog člana predsjedništva i to je to a ne i treći entitet jer ne vidi nikakvu smisao istog u ekonomskom nit nekom drugom pogledu posebno s obzirom na to da postoje županije.
2014-04-11
Zajebano...ak dodo padne a dodju ovakvi tek nastaje raspasoj
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne nastaje. Mi nećemo pristat na nove izbore dok se ne promjeni izborni zakon.vuksadinare wrote:Zajebano...ak dodo padne a dodju ovakvi tek nastaje raspasoj
2014-04-11
Zamisli u mislima planet Zemlju. Sad otiđi u svemir. Sad zamisli crni oblak nabijen munjama kako okružuje hermetički cijeli planet Zemlju.
To je neka viša inteligencija koju ne razumiješ i ona kaže : Ne mora bit sada promjene izbornog zakona al minimum minimuma je za održavanje novih izbor da se donese zakon da nitko ne može biti više od dva puta predsjednik kao šta je to i uobičajeno u demokracijama poput npr Amerike i drugih.
Dakle il promjena izbornog zakona il ovo jer ako bude oet Komšić ja ( ta viša inteligencija ) uništit ću državu BiH i izbrisati je s lica ove planete.
Želite riskirirat ?
Aes:
Oni nadziru ravnotežu svemira; ovo su entiteti u službi EON-a. Oni bdiju nad fizičkom strukturom svemira.
To je neka viša inteligencija koju ne razumiješ i ona kaže : Ne mora bit sada promjene izbornog zakona al minimum minimuma je za održavanje novih izbor da se donese zakon da nitko ne može biti više od dva puta predsjednik kao šta je to i uobičajeno u demokracijama poput npr Amerike i drugih.
Dakle il promjena izbornog zakona il ovo jer ako bude oet Komšić ja ( ta viša inteligencija ) uništit ću državu BiH i izbrisati je s lica ove planete.
Želite riskirirat ?
Aes:
Oni nadziru ravnotežu svemira; ovo su entiteti u službi EON-a. Oni bdiju nad fizičkom strukturom svemira.
2014-04-11
Pa i naša pravašija je protiv hadezeove suradnje s Dodom. Imamo i mi svoje retaje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne mora nužno doći do promjene izbornog zakona sada al se mora onda donit zakon da nitko ne može više od dva puta bit član predsjedništva BiH.
Moja poruka je : Vidim li Komšića još jednom na tom mjestu i u toj fotelji, uništit ću tu državu, s njom obrisat pod i pomest je TRAJNO S POVRŠINE OVE PLANETE.
Moja poruka je : Vidim li Komšića još jednom na tom mjestu i u toj fotelji, uništit ću tu državu, s njom obrisat pod i pomest je TRAJNO S POVRŠINE OVE PLANETE.
2014-04-11
Pravasija ne moze da makne iz 1941ve pa ga jebi
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
RayMabus wrote:Ne mora nužno doći do promjene izbornog zakona sada al se mora onda donit zakon da nitko ne može više od dva puta bit član predsjedništva BiH.
Pa ti uvale slavu kukića ili drugog poturicu
Baš si bistar :)
Mora.
Naši su već najavili snažan odgovor ako u roku mjesec dana ne dođe do dogovora o izmjeni.
Po svemu sudeći reaktivacija hrhb.
I konačno podjela beha.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jesam. Bakir neće moći više od dva puta.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Ne mora nužno doći do promjene izbornog zakona sada al se mora onda donit zakon da nitko ne može više od dva puta bit član predsjedništva BiH.
Pa ti uvale slavu kukića ili drugog poturicu
Baš si bistar :)
2014-04-11
Bistriji san od tebe. Ja san ti stavija uvjet kao minimum minimuma da Komšića ne želim više vidit tamo jer ako se to desi uništit ću tu državu i nudim ti zakon koji je i u Americi a taj je da nitko ne može više od dva puta.
Bakiru to ne paše. Znači minjaj izborni zakon da ne minjamo to pravilo.
Bakiru to ne paše. Znači minjaj izborni zakon da ne minjamo to pravilo.
2014-04-11
Similar topics
» Večernji: Karamarku je treći entitet glupa ideja
» Trampova administracija: treći entitet u BiH ne dolazi u obzir
» Kulinda: Hrvati nemaju pravo na treći entitet!
» IDS ucjenom od SDP-a traži "Treći entitet" na prostoru Istre.
» Nova Europa: Hrvatska treba apsorbirati Treći Entitet
» Trampova administracija: treći entitet u BiH ne dolazi u obzir
» Kulinda: Hrvati nemaju pravo na treći entitet!
» IDS ucjenom od SDP-a traži "Treći entitet" na prostoru Istre.
» Nova Europa: Hrvatska treba apsorbirati Treći Entitet
Page 1 of 1