Inzko razbjesnio Srbiju:Sjetit će se Melania da je JNA napala Sloveniju
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Inzko razbjesnio Srbiju:Sjetit će se Melania da je JNA napala Sloveniju
da bi klao i silovao muslimanke ne moras naglasavati, znam to...dzango wrote:Nije ti sestra baš tako mlada.govinda wrote:imas ga pravo, pedofilu....dzango wrote:Ne znam zašto bi ga zvao kada je niko i ništa. EU birokrata kakve Tramp najviše voli.govinda wrote:Zasto bi Inzka zvao? e jesi glup...nego, koliko si nozeva naostrio? Ili mislis da ce americki vojnici ovaj put klati za tebe?dzango wrote:
Eno zove Dodika na inaguraciju da mu se zahvali a Incka ne zove.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
pre sukoba, skoro da sam bio u stanju
da postrojim nase u hrvatskoj i bosni
i da im kazem da ne preteruju,
da ne kenjaju previse, vise nego je realno.
ali, sad, vidim da je gore nego su pricali.
da postrojim nase u hrvatskoj i bosni
i da im kazem da ne preteruju,
da ne kenjaju previse, vise nego je realno.
ali, sad, vidim da je gore nego su pricali.
Last edited by pizzon on 23/12/2016, 12:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
kod čateža napadnuta kolona o cem sam maloprije pisao..
https://www.youtube.com/watch?v=lGfLIy9r5L8
https://www.youtube.com/watch?v=lGfLIy9r5L8
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:...sto se tice rata u sloveniji....to je bila definitivno greska generalstaba jna...da to nisu napravili u hrvatskoj bi jos mnogi spavali..ovako su nam samo oci otvorili...a istovremeno su poceli sa tampon zonama u hravtskoj te istovremeno se desio onaj crveni fico u osijeku
nije bila nikakva greška nego navlakuša. Da Hrvati po Špegeljevom naputku krenu na vojarne JNA, ko Slovenci.
Da smo probali, najebali bi
ne nadaj se vucko,
melanija nije problem,
niti ce biti.
zna ona sve i ko su srbi i ko hrvati
a ko siptari i balije. sve je ok.
melanija nije problem,
niti ce biti.
zna ona sve i ko su srbi i ko hrvati
a ko siptari i balije. sve je ok.
Guest- Guest
inače da inzko zna bilo koji kurac o bilo kojem kurcu znao bi da melaniju živo boli kurac za sloveniju, u biti je tužila državu radi objave nekog slovenca koji se raspisao da je bila kurava
..pa to ej bila jedna od shema...marcellus wrote:vuksadinare wrote:...sto se tice rata u sloveniji....to je bila definitivno greska generalstaba jna...da to nisu napravili u hrvatskoj bi jos mnogi spavali..ovako su nam samo oci otvorili...a istovremeno su poceli sa tampon zonama u hravtskoj te istovremeno se desio onaj crveni fico u osijeku
nije bila nikakva greška nego navlakuša. Da Hrvati po Špegeljevom naputku krenu na vojarne JNA, ko Slovenci.
Da smo probali, najebali bi
2015-09-08
....interesantno...u tom trenutku bas samse nalazio kod zapresica..lijepo su se cule detonacije i obrusavanje zrakoplova jna...cak su ljudi mislili u zapresicu da se to desava skoro pa u samom zapresicu...mnogi su hitali u sklonista...
2015-09-08
govinda wrote:da bi klao i silovao muslimanke ne moras naglasavati, znam to...dzango wrote:Nije ti sestra baš tako mlada.govinda wrote:imas ga pravo, pedofilu....dzango wrote:Ne znam zašto bi ga zvao kada je niko i ništa. EU birokrata kakve Tramp najviše voli.govinda wrote:
Zasto bi Inzka zvao? e jesi glup...nego, koliko si nozeva naostrio? Ili mislis da ce americki vojnici ovaj put klati za tebe?
ne sekiraj se govedo, ja ne silujem npr.
meni same balinkure gace skidaju...
Guest- Guest
ovi kod krškog su debelo najebali..usred nicega kolona napadnuta...ovi iz jna nisu uopce znali odakle se sve puca...cak su pucali jedni na druge...interesantno u tom napadu TO ucestvovalo ej svega dvadesetak lokalnih teritorijalaca...dok je ovih iz jna bilo u koloni oko 150....cak su vojnici jna i krenuli u napad...na ove u sumi..ali ovi su ih taktikom povuci se priđi iza leđa totalno zbunjivali da su pucali jna vojnici sami na sebe...
https://www.youtube.com/watch?v=tsRbqYh3Tdk
https://www.youtube.com/watch?v=tsRbqYh3Tdk
2015-09-08
vuksadinare wrote: mnogi su hitali u sklonista...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znam da znaš da kolješ i siluješ. Naročito siročiće oko Bratunca koji su ti zapali ta oko. Za sestru ne brini. Nisam je silovao ni prošli put.govinda wrote:da bi klao i silovao muslimanke ne moras naglasavati, znam to...dzango wrote:Nije ti sestra baš tako mlada.govinda wrote:imas ga pravo, pedofilu....dzango wrote:Ne znam zašto bi ga zvao kada je niko i ništa. EU birokrata kakve Tramp najviše voli.govinda wrote:
Zasto bi Inzka zvao? e jesi glup...nego, koliko si nozeva naostrio? Ili mislis da ce americki vojnici ovaj put klati za tebe?
pa da..znas kako se to culo..ko da je na sto metara od tebe..sto ti je catez i brezice udaljene od zapresica..nista..jastreb wrote:vuksadinare wrote: mnogi su hitali u sklonista...
2015-09-08
Incka, Vuka i Govindu boli svaka rana majke Slovenije.marcellus wrote:inače da inzko zna bilo koji kurac o bilo kojem kurcu znao bi da melaniju živo boli kurac za sloveniju, u biti je tužila državu radi objave nekog slovenca koji se raspisao da je bila kurava
Ah,šta mi pričaš. U Gospiću su granate padale svakodnevno na grad da sam već na njih oguglao. 30.svibnja i za Uskrs 1993.Srbi su se bili posebno obrušili na grad i tukli tutta forza cijeli dan. Ja i jedan Šiptar mirno smo igrali šah i udubili seu poziciju na tabli,a granate padaju po dvorištu sam tak.vuksadinare wrote:pa da..znas kako se to culo..ko da je na sto metara od tebe..sto ti je catez i brezice udaljene od zapresica..nista..jastreb wrote:vuksadinare wrote: mnogi su hitali u sklonista...
Prvi put sam se sa granatom na blisko susreo isto u Gospiću kada je prošišala iznad mene i eksplodirala 20-tak m u snijegu. Nešto snijega je palo po meni,akli me niti jedan geler nije zakačio.
Smijao sam se. Poslije se na to navikneš i nije strašno.
2014-04-22
Jugoslavija i sve zemljice nastale nakon njezinog raspada su po svemu beznačajne, ali one su već više od 20 godina objekt oko kojeg se nadmeću svjetske sile.
Zapad i Amerika su podržavajući naciste i islamiste, bombardirajući Srbiju i priznavajući Kosovo uspjeli dokazati svoju nadmoć i poniziti Rusiju, a po svemu sudeći to im je i bio jedini cilj. Rusija je sve to morala gutati jer je u to vrijeme bila nemoćna.
Trump je pokazao da namjerava u vanjskoj politici napraviti zaokret i totalno promijeniti politiku prema Rusiji.
Ove točke, Bosna, Kosovo itd. su idealan početak na kojima će pokazati bivšoj administraciji i svijetu koliko je ozbiljan. U Siriji ili Ukrajini za to više nema više potrebe.
U diplomaciji se pažljivo mjeri svaki korak. A on je pozvao Dodika odmah na inauguraciju.
Zapad i Amerika su podržavajući naciste i islamiste, bombardirajući Srbiju i priznavajući Kosovo uspjeli dokazati svoju nadmoć i poniziti Rusiju, a po svemu sudeći to im je i bio jedini cilj. Rusija je sve to morala gutati jer je u to vrijeme bila nemoćna.
Trump je pokazao da namjerava u vanjskoj politici napraviti zaokret i totalno promijeniti politiku prema Rusiji.
Ove točke, Bosna, Kosovo itd. su idealan početak na kojima će pokazati bivšoj administraciji i svijetu koliko je ozbiljan. U Siriji ili Ukrajini za to više nema više potrebe.
U diplomaciji se pažljivo mjeri svaki korak. A on je pozvao Dodika odmah na inauguraciju.
crvenkasti-
2014-04-17
No mislim da bi mi opet trebalo vremena da se naviknem. Godinama poslije u mirno doba trzao sam se na svaki zvižduk u zraku.
2014-04-22
Inzko moš ga popušiti Dodi i kupi prnjice....preotektorat se konačno dijeli a ti ostaješ bez posla...
ajmo revolucija :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Neće to na dobro izaći.epikur37 wrote:Inzko moš ga popušiti Dodi i kupi prnjice....preotektorat se konačno dijeli a ti ostaješ bez posla...
2014-04-22
jastreb wrote:Neće to na dobro izaći.epikur37 wrote:Inzko moš ga popušiti Dodi i kupi prnjice....preotektorat se konačno dijeli a ti ostaješ bez posla...
ovo zadnje nije na dobro, valja popraviti...nešto ide u otpis, novi inventarni brojevi i tako
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..inace najjaci otpor su pruzili sa jedne jna karaule u slovenskom prekomurju...branili su se pet dana..druge karaule su manje vise pale za dan,dva uvrh glave...mislim ima jednu amatersku snimku napada na tu karaulu...bormes su je janezi izrokali tako....ko svicarski sir je izgledala...nakon predaje jna je imala tri mrtva i sedam ranjenih...njihov zapovjednik je bio neki potporucnik srbin iz istocne bosne..kako sam vidio...lik ej ocito se dobro pripremio...dobro je izminirao sve oko karaule...osim asfaltiranog puta koji ej vodio do glavnog ulaza u karaulu...imali su ukopana tri beztrzajca..jedan minobacac 82 milimetra...dva lansera za maljutke...i iskopane transeje u karauli...dvadesetak vojnika je bilo unutra sa tim potporucnikom...janezi su imali u tih pet dana dva poginula i dosta ranjenih...mislim da su i sudili tom potporucniku...janezi su u napadu na karaulu...koristili oko 150 ljudi TO-a..imali su dva beztrzajca..cetri minobacaca..82 i 120 mm....u napadu je bio jedan vod zoljasa.....
2015-09-08
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Gotovo je!Hrvatska napala Srbiju!Putine heljp!
» Gradonačelnik Budimpešte razbjesnio Kineze
» Dave Chappelle razbjesnio antisemitskim monologom
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Novi Orbanov udar na Ukrajinu razbjesnio Europu
» Gradonačelnik Budimpešte razbjesnio Kineze
» Dave Chappelle razbjesnio antisemitskim monologom
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Novi Orbanov udar na Ukrajinu razbjesnio Europu
Page 4 of 7