Gotovo je!Hrvatska napala Srbiju!Putine heljp!
Page 1 of 1
Gotovo je!Hrvatska napala Srbiju!Putine heljp!
https://informer.rs/vesti/balkan/419287/sprema-rat-teretni-voz-pun-tenkova-stigao-hrvatsku-zna-odakle-dosli-niti-gde-idu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Gotovo je!Hrvatska napala Srbiju!Putine heljp!
eto epii sad ej sve gotovo..rat je poceo
2015-09-08
Oni ko cvorovic izgleda, u grmlju i na vezi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hahaha, ovi su prolupetali totalno.
Ali dobro, taj Informer je stvarno smeće. Samo je pitanje koliko prosješni Gedžovani vjeruju u ta sranja.
Mogli bi Džango, Pižon i Stanojko da nam to kažu.
Ali dobro, taj Informer je stvarno smeće. Samo je pitanje koliko prosješni Gedžovani vjeruju u ta sranja.
Mogli bi Džango, Pižon i Stanojko da nam to kažu.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Reporterka sa lica mesta od Pinka:'Druže lažanski kako ocenjujete ovu agresiju NDH-a prema Ruskoj autonomnoj oblasti Srbija?vidimo tamo neke tenkove u mestu Koprivnica,neke ljude oko tih oklopnih vozila.Tko su oni uopšte?
Drug lažanski:'Nešto samo da napomenem prije nogo šta odgovorim.Ja sam drugu generalu Veljku Kadijeviću jos u proleće 1991 dao planove da Hrvati nameravaju da naprave dve operacije 'Oluja' prvu onu hiljadu devesto devdeset pete i ovu drugu dve hiljade i devetnaejst nije da sam nisam upozoravao drugove generale u vrhovnoj komandi ali bili slepi a sad da odgovorim.Agresija na Rusku autonomnu oblast Srbija je osmišljena u krugu ustaških generala i Kitarovicke.Tu na ovom primeru vidimo veliki broj tenkova i oklopnih vozila oker boje šta ukazuje da im je prvi cilj Delibatska pescara.Zasto?Pa zato jer se tamo mogu najbolje kamuflirati zato i jesu oker boje.Pitali ste sta rade svi ti ljudi oko voza?To su zapravo bojovnici Kitarovicke kao i stanovnistvo koprivnice koje tenove kite sa cvecem i ispracaju ih na Srbiju.Tu dileme oko ovog nema.Sta cemo mi da preduzmemo?Preduzet cemo ono sta naredi vrhovni zapovednik Putin.Branit cemo se u Delibatskoj pescari i osujetit cemo namere NDH-a vrhuske da i treci put naprave 'Oluju' namenjenu za dve hiljade i devejs petu'
Drug lažanski:'Nešto samo da napomenem prije nogo šta odgovorim.Ja sam drugu generalu Veljku Kadijeviću jos u proleće 1991 dao planove da Hrvati nameravaju da naprave dve operacije 'Oluja' prvu onu hiljadu devesto devdeset pete i ovu drugu dve hiljade i devetnaejst nije da sam nisam upozoravao drugove generale u vrhovnoj komandi ali bili slepi a sad da odgovorim.Agresija na Rusku autonomnu oblast Srbija je osmišljena u krugu ustaških generala i Kitarovicke.Tu na ovom primeru vidimo veliki broj tenkova i oklopnih vozila oker boje šta ukazuje da im je prvi cilj Delibatska pescara.Zasto?Pa zato jer se tamo mogu najbolje kamuflirati zato i jesu oker boje.Pitali ste sta rade svi ti ljudi oko voza?To su zapravo bojovnici Kitarovicke kao i stanovnistvo koprivnice koje tenove kite sa cvecem i ispracaju ih na Srbiju.Tu dileme oko ovog nema.Sta cemo mi da preduzmemo?Preduzet cemo ono sta naredi vrhovni zapovednik Putin.Branit cemo se u Delibatskoj pescari i osujetit cemo namere NDH-a vrhuske da i treci put naprave 'Oluju' namenjenu za dve hiljade i devejs petu'
2015-09-08
Lažanski:Sada cemo da pokažemo celom svetu i srpstvu ono sta su zabelezile kamere pinkovaca ubacenih na tajnu lokaciju kraj mesta Koprivnica sa tim necu da se hvalim sta sam licno predvodio komandose pinkovce na ovu izuzetno opasnu misiju u usaskoj pozadini,to umeju samo hrabri.Sada cete svi da se lepo uverite kako je krenula agresija na Rusku autonomnu oblast Srbija i da srpsku nejac,sela i gradove Srbije.ne moze nitko da sada kaze da su Srbi i Srbija agresori.Na snimci cete licno videti radosna i ozarena lica mestana Koprivnice koji bacaju kite cveca sa takvim osmesima na licu i radoscu nezabelezeno u svetskim razmerima i ratovima.Ovu snimku neka pozorno promotre u Brislu sta je napravila njihova navodno uvazena clanica NDH-a koja je izvrsila agresiju na Rusku automnu oblast Srbija.Pratite sa linom pozornoscu kako je krenula druga operacija 'Oluja'.molim da ugasite svetla.Unapred se izvinjavam ako dođe do mogucih tehnickih pogresaka uslovi snimanja su zaista bili u opasnim uslovima.
https://www.youtube.com/watch?v=Xz42ucCGunU
https://www.youtube.com/watch?v=Xz42ucCGunU
2015-09-08
Lažanski:A sada kolege novinari iz celog sveta videcete sta je uradio srpski vojnik,srpski decak sa puskom na ramenu obucen i vaspitan specijalno u komando kampu na Zlatiboru,srpski staresina sta su oni to uradili?Uradili su to da su u Delibatskoj pescari herojskim otporom kakav samo ima srpski vojnik,decak,staresina zaustavili ovu silnu ustasku masineriju u agresiji na nasu otađbinu i majku Rusiju.Pobeda je bila velicanstvena u svega nekoliko casova.Koliko je dejstvovalo ustaskih snaga u napadu na Delibatsku pescaru?Pa sad po sluzbenim procenama oko deset hiljada kolindinih bojovnika nesluzbeno po mojim procenama oko dvadeset hiljada posto je brojka dva uvek najsigurniaj u procenjivanju.napali su i sa dve hiljade tenkova od kojih je unisteno po proceni oko hiljdu i devedsto devdeset a deset zaplenjeno.Tu imamo oko dve hiljade mrtvih kitarovicevih vojovnika.To cemo sada lepo da vidimo na ovom snimku koje sam ja licnosnimio u sadejstvu sa kolegama iz pink-a.da se uverimo kako to resava srpski vojnik,decak i staresina.Da napomenem u bici u Delibatskoj pescari sudelovalo je i oko dvesta srpskih vojnika,decaka,staresina naravno da srbin ne moze da iamde zrtava tek jedan ranjen ali lakse.Da vidimo
https://www.youtube.com/watch?v=CuZhT34EXAY
https://www.youtube.com/watch?v=CuZhT34EXAY
2015-09-08
Similar topics
» Informer odlucio i objavio:Gotovo je,bice rata.Hrvati i Albanci,tj.Hrvatska i Albanija ce napast Srbiju tj.Republiku Srpsku.Nema da sumnjate u ovo vazda se spremit.
» Pupovac tatama u Srbiji se opet zali:' Heljp djenosajd nad srbima u NDH,oce nounare u Srbiju da ceraju'
» Inzko razbjesnio Srbiju:Sjetit će se Melania da je JNA napala Sloveniju
» KME..KME..Dačić:'Srbija je napadnuta,Hrvatska nas je napala čokoladama'
» Loso:'Gotovo cijela Hrvatska je lijevi ekstremizam'
» Pupovac tatama u Srbiji se opet zali:' Heljp djenosajd nad srbima u NDH,oce nounare u Srbiju da ceraju'
» Inzko razbjesnio Srbiju:Sjetit će se Melania da je JNA napala Sloveniju
» KME..KME..Dačić:'Srbija je napadnuta,Hrvatska nas je napala čokoladama'
» Loso:'Gotovo cijela Hrvatska je lijevi ekstremizam'
Page 1 of 1