Inzko razbjesnio Srbiju:Sjetit će se Melania da je JNA napala Sloveniju
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Inzko razbjesnio Srbiju:Sjetit će se Melania da je JNA napala Sloveniju
ma daj ubij se..on je mogao bilo sto izjaviti ali on nije imao nikakve ovlasti nad vojskom..ovo su generali JNA bez suglasja tada sa rotirajucim predjsednitvom u vlastitoj reziji napravili..a markovic ej ionako bio u nemilosti i milosevica i generala jnapizzon wrote:nemoj da se ubijes,vuksadinare wrote:da ante markovic je bio sef vojsci..de ubij se..pizzon wrote:reko je netacno, olos
vojsku je angazovao a.m. sa namerom da posednu granice
a ne da napdnu sloveniju
a to, to su janezi napali kolone,
koje su se kretale po svojoj drzavi,
predstavlja retkost.
covek je sam to izjavio
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
govinda wrote:heheheh a ja jebem majku olosu koji je nosio uniformu JNApizzon wrote:hehehehe
majku mu yebem
stvarno je olos .);:)
pa i ti si valjda nekada nosio tu uniformu?
Guest- Guest
Parsto metara od mene su bili niški specijalci...za predaju spremni. Ogradili ih cisternama eksploziva i bogteveselija.pizzon wrote:reko je netacno, olos
a ne da napdnu sloveniju
predstavlja retkost.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
ajde bosanac sikter...prckov wrote:samo ti pusi al bez mene, kad zavrsis mozes I alijinom malomvuksadinare wrote:..pusi ti..nego sto je netocno rekao...a drugo ti si bosnac i trebalo bi ti biti drago sto je rekaoprckov wrote:inzko zvani "katalizator bosnjackog sranja po hrvatima", sace mu vuk (cuj vuk, uvjek me ovo nasmije ) popusit
2015-09-08
Eroo wrote:Parsto metara od mene su bili niški specijalci...za predaju spremni. Ogradili ih cisternama eksploziva i bogteveselija.pizzon wrote:reko je netacno, olos
a ne da napdnu sloveniju
predstavlja retkost.
jbt, ti niski specijalci su izgleda se teleportovali na sva ratista, i svi su ih zivi karali...
koje bajke vi sve ovde prosipate.
Guest- Guest
Jedan moj susjed(ja ga nisam poznavao9 poginuo je upravo u ratu u Sloveniji. Bio je padobranac. metak ga je pogodio u zraku i to točno kroz prorez od pancir bluze.Eroo wrote:Parsto metara od mene su bili niški specijalci...za predaju spremni. Ogradili ih cisternama eksploziva i bogteveselija.pizzon wrote:reko je netacno, olos
a ne da napdnu sloveniju
predstavlja retkost.
Siroti mladić. Ni kriv ni dužan. Osta mu majka ucviljena i nikad više ista. Bio joj je jedinac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jna napala sloveniju, koja zamena teza jbt bog!
Guest- Guest
...sto se tice rata u sloveniji....to je bila definitivno greska generalstaba jna...da to nisu napravili u hrvatskoj bi jos mnogi spavali..ovako su nam samo oci otvorili...a istovremeno su poceli sa tampon zonama u hravtskoj te istovremeno se desio onaj crveni fico u osijeku
2015-09-08
evo doso ti I onaj paksu, popusi I njemu majmune odvratnivuksadinare wrote:ajde bosanac sikter...prckov wrote:samo ti pusi al bez mene, kad zavrsis mozes I alijinom malomvuksadinare wrote:..pusi ti..nego sto je netocno rekao...a drugo ti si bosnac i trebalo bi ti biti drago sto je rekaoprckov wrote:inzko zvani "katalizator bosnjackog sranja po hrvatima", sace mu vuk (cuj vuk, uvjek me ovo nasmije ) popusit
2014-04-19
Šta znam, nisu nosili petokrake...Odnekud ih dovezli, ne pitaj mene odakle. Važno je da su ih našli "jageri" (lovci) isprašili.Roki wrote:Eroo wrote:Parsto metara od mene su bili niški specijalci...za predaju spremni. Ogradili ih cisternama eksploziva i bogteveselija.pizzon wrote:reko je netacno, olos
a ne da napdnu sloveniju
predstavlja retkost.
jbt, ti niski specijalci su izgleda se teleportovali na sva ratista, i svi su ih zivi karali...
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Eroo wrote:Šta znam, nisu nosili petokrake...Odnekud ih dovezli, ne pitaj mene odakle. Važno je da su ih našli "jageri" (lovci) isprašili.Roki wrote:Eroo wrote:Parsto metara od mene su bili niški specijalci...za predaju spremni. Ogradili ih cisternama eksploziva i bogteveselija.pizzon wrote:reko je netacno, olos
a ne da napdnu sloveniju
predstavlja retkost.
isprasili decu od 19 godina kojima su podelili manevarsku municiju. junacki, nema sta...
Guest- Guest
...inace ne tako davno malo sam proucavao taj rat u sloveniji gledao dosta filmica amaterske produkcije kao i clanke iz tadasnjih medija od vardara do triglava...slovenska TO je izbjegavala frontalni sukob sa jna..orjentirala se na napade na vojna vozila...osvajali su prvo karaule...i blokirali aerodrom u cerklju..interesantno same vojarne nisu drzali u potpunoj blokadi osim izdvojenih skladista...ali napadima na vojne konvoje jna prisilili su da se sama jna blokira unutar vojarni i ne izlazi ako bas nije morala..
2015-09-08
iš...iš...prckov wrote:evo doso ti I onaj paksu, popusi I njemu majmune odvratnivuksadinare wrote:ajde bosanac sikter...prckov wrote:samo ti pusi al bez mene, kad zavrsis mozes I alijinom malomvuksadinare wrote:..pusi ti..nego sto je netocno rekao...a drugo ti si bosnac i trebalo bi ti biti drago sto je rekaoprckov wrote:inzko zvani "katalizator bosnjackog sranja po hrvatima", sace mu vuk (cuj vuk, uvjek me ovo nasmije ) popusit
2015-09-08
Ma kako ne kontaš da je to bila predstava. Žurili su se što prije izaći iz Slovenije kako bi pregrupirali snahe po Hrvatskoj. Pa rat je počeo par dana nakon što su napustili Deželu.vuksadinare wrote:...inace ne tako davno malo sam proucavao taj rat u sloveniji gledao dosta filmica amaterske produkcije kao i clanke iz tadasnjih medija od vardara do triglava...slovenska TO je izbjegavala frontalni sukob sa jna..orjentirala se na napade na vojna vozila...osvajali su prvo karaule...i blokirali aerodrom u cerklju..interesantno same vojarne nisu drzali u potpunoj blokadi osim izdvojenih skladista...ali napadima na vojne konvoje jna prisilili su da se sama jna blokira unutar vojarni i ne izlazi ako bas nije morala..
2014-04-22
Zanimljivi su mi ovi bosanski katolici (namjerno kazem bosanski katolici a ne Hrvati a vidjecete i zasto)...sve se busaju u prsa hrvatstvom kada su u Hrvatskoj ili okruzenju Hrvata a s druge strane miloseviceva politika im je postala Biblija a cetnici idoli kojima se klanjaju...pa su srpemni evo reci da je Slovenija napala JNA, da je Republika srmdska izraz teznje srpskog naroda, da Hrvati u BiH nisu protjerani ili nastradali od cetnika a ako i jesu to su bili Alijini Hrvati, prave Hrvate cetnici nisu dirali..uskoro mozemo ocekivati ovdje izjavu kako su na Ovcari pobijene ustase...zanimljivo je to...zato i za mene nisu Hrvati nego Bosanci katolici...
2016-11-17
govinda wrote:Zanimljivi su mi ovi bosanski katolici (namjerno kazem bosanski katolici a ne Hrvati a vidjecete i zasto)...sve se busaju u prsa hrvatstvom kada su u Hrvatskoj ili okruzenju Hrvata a s druge strane miloseviceva politika im je postala Biblija a cetnici idoli kojima se klanjaju...pa su srpemni evo reci da je Slovenija napala JNA, da je Republika srmdska izraz teznje srpskog naroda, da Hrvati u BiH nisu protjerani ili nastradali od cetnika a ako i jesu to su bili Alijini Hrvati, prave Hrvate cetnici nisu dirali..uskoro mozemo ocekivati ovdje izjavu kako su na Ovcari pobijene ustase...zanimljivo je to...zato i za mene nisu Hrvati nego Bosanci katolici...
Guest- Guest
imas pozdrav sa Kosova :p placi picko cetnickaRoki wrote:govinda wrote:Zanimljivi su mi ovi bosanski katolici (namjerno kazem bosanski katolici a ne Hrvati a vidjecete i zasto)...sve se busaju u prsa hrvatstvom kada su u Hrvatskoj ili okruzenju Hrvata a s druge strane miloseviceva politika im je postala Biblija a cetnici idoli kojima se klanjaju...pa su srpemni evo reci da je Slovenija napala JNA, da je Republika srmdska izraz teznje srpskog naroda, da Hrvati u BiH nisu protjerani ili nastradali od cetnika a ako i jesu to su bili Alijini Hrvati, prave Hrvate cetnici nisu dirali..uskoro mozemo ocekivati ovdje izjavu kako su na Ovcari pobijene ustase...zanimljivo je to...zato i za mene nisu Hrvati nego Bosanci katolici...
2016-11-17
Jel Jašar Rom,makedonski Torbeš ili Bošnjak?
2014-04-22
predstava ili ne..mada sumnjam da je bila sve predstava jer je dobar dio tadasnjeg generalstaba jna zivio u uvjerenju o jugi od vardara do triglava..a i sam milosevic je kritizirao tadasnji vrh jna da su avanturom u sloveniji...poremetili planovejastreb wrote:Ma kako ne kontaš da je to bila predstava. Žurili su se što prije izaći iz Slovenije kako bi pregrupirali snahe po Hrvatskoj. Pa rat je počeo par dana nakon što su napustili Deželu.vuksadinare wrote:...inace ne tako davno malo sam proucavao taj rat u sloveniji gledao dosta filmica amaterske produkcije kao i clanke iz tadasnjih medija od vardara do triglava...slovenska TO je izbjegavala frontalni sukob sa jna..orjentirala se na napade na vojna vozila...osvajali su prvo karaule...i blokirali aerodrom u cerklju..interesantno same vojarne nisu drzali u potpunoj blokadi osim izdvojenih skladista...ali napadima na vojne konvoje jna prisilili su da se sama jna blokira unutar vojarni i ne izlazi ako bas nije morala..
2015-09-08
Sta je, Roki, da neces i ti da koljes? Sve neki koljaci na ovom forumu, jbt...
2016-11-17
Jebena konstrukcija. Melania će da se seća JNA a Tramp neće izbora pre mesec dana.
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Gotovo je!Hrvatska napala Srbiju!Putine heljp!
» Gradonačelnik Budimpešte razbjesnio Kineze
» Dave Chappelle razbjesnio antisemitskim monologom
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Novi Orbanov udar na Ukrajinu razbjesnio Europu
» Gradonačelnik Budimpešte razbjesnio Kineze
» Dave Chappelle razbjesnio antisemitskim monologom
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» Novi Orbanov udar na Ukrajinu razbjesnio Europu
Page 2 of 7