Sarajevo : zabrana alkohola
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Sarajevo : zabrana alkohola
govinda wrote:Sta je, sta se cudite? Covjek me uvrijedi bez razloga, ja uzvratim jos gore...necu valjda nekom pisljivom drkadziji pustit' da me vrijedja tek tako..
ipak si pretjerao, amo stat na ovome.
govinda wrote:a jbg, i kod vas je kazna ako pijes pivo ispred trgovine...Gnječ wrote:govinda wrote:Zabranjeno komzumiranje alkohola na javnom mjestu..kao i u nekim drzavama USA...pivu pa u fisek iliti skanicl da se ne vidi...
koje budalšatine u pičku materinu vi bosanci ste skroz otišli u kurac.
nije.
Guest- Guest
a i ti si malo glup? Kakav monopoly...4 kune jedna KM a ti pricas o monopoly money...sta jedete pa ste tako glupi?aben wrote:govinda wrote:yap...inace je cijena bila okruglo 500 000 KM za njegov nastup al on eto snizio na 460 000 voljenom gradu...aben wrote:što bosanci slavu novu godinu? ček, i imaju 230 iljod eurov?!govinda wrote:AL je zato Dino Merlin uzeo 230 000 eura sto ce pjevati u Sarajevu za Novu godinu...
pa more iskati i milijardu tih monpoly money, ahaha
2016-11-17
kako nije, ja je platio....Gnječ wrote:govinda wrote:a jbg, i kod vas je kazna ako pijes pivo ispred trgovine...Gnječ wrote:govinda wrote:Zabranjeno komzumiranje alkohola na javnom mjestu..kao i u nekim drzavama USA...pivu pa u fisek iliti skanicl da se ne vidi...
nije.
2016-11-17
govinda wrote:Sta je, sta se cudite? Covjek me uvrijedi bez razloga, ja uzvratim jos gore...necu valjda nekom pisljivom drkadziji pustit' da me vrijedja tek tako..
Mozda te je uvrijedio ali tvoj odgovor je izvan svake mjere, odvratno.
Josh vas regoch i pazi kao narod al džaba.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
govinda wrote:kako nije, ja je platio....Gnječ wrote:govinda wrote:a jbg, i kod vas je kazna ako pijes pivo ispred trgovine...Gnječ wrote:govinda wrote:Zabranjeno komzumiranje alkohola na javnom mjestu..kao i u nekim drzavama USA...pivu pa u fisek iliti skanicl da se ne vidi...
nije.
gdje?
Guest- Guest
uzvracam dvostruko pa sta? I nemoj mi glumiti nista...epikur37 wrote:govinda wrote:Sta je, sta se cudite? Covjek me uvrijedi bez razloga, ja uzvratim jos gore...necu valjda nekom pisljivom drkadziji pustit' da me vrijedja tek tako..
2016-11-17
ni, normalno iden, zelenjo, ribe, mesa, a nojviše pomedurov.govinda wrote:a i ti si malo glup? Kakav monopoly...4 kune jedna KM a ti pricas o monopoly money...sta jedete pa ste tako glupi?aben wrote:govinda wrote:yap...inace je cijena bila okruglo 500 000 KM za njegov nastup al on eto snizio na 460 000 voljenom gradu...aben wrote:što bosanci slavu novu godinu? ček, i imaju 230 iljod eurov?!govinda wrote:AL je zato Dino Merlin uzeo 230 000 eura sto ce pjevati u Sarajevu za Novu godinu...
samo pokušavan izraziti odbojnost prema teheranu, razumiš.
2014-04-16
u ZG, '96 ili '97, slagacu ti za godinu, na Pescenici pili ispred trgovine, prisao drot, zapisao nas, stigla kazna, oko 100 maraka njemackih je bila, koliko se sjecam...Gnječ wrote:govinda wrote:kako nije, ja je platio....Gnječ wrote:govinda wrote:a jbg, i kod vas je kazna ako pijes pivo ispred trgovine...Gnječ wrote:
nije.
gdje?
2016-11-17
ne spominji mrtve matere..nema nista ruznije.govinda wrote:uzvracam dvostruko pa sta? I nemoj mi glumiti nista...epikur37 wrote:govinda wrote:Sta je, sta se cudite? Covjek me uvrijedi bez razloga, ja uzvratim jos gore...necu valjda nekom pisljivom drkadziji pustit' da me vrijedja tek tako..
2014-04-12
ne razmijem...znam samo da si glup pa ides na ignore..aben wrote:ni, normalno iden, zelenjo, ribe, mesa, a nojviše pomedurov.govinda wrote:a i ti si malo glup? Kakav monopoly...4 kune jedna KM a ti pricas o monopoly money...sta jedete pa ste tako glupi?aben wrote:govinda wrote:yap...inace je cijena bila okruglo 500 000 KM za njegov nastup al on eto snizio na 460 000 voljenom gradu...aben wrote:
što bosanci slavu novu godinu? ček, i imaju 230 iljod eurov?!
2016-11-17
bye,byegovinda wrote:ne razmijem...znam samo da si glup pa ides na ignore..aben wrote:ni, normalno iden, zelenjo, ribe, mesa, a nojviše pomedurov.govinda wrote:a i ti si malo glup? Kakav monopoly...4 kune jedna KM a ti pricas o monopoly money...sta jedete pa ste tako glupi?aben wrote:govinda wrote:
yap...inace je cijena bila okruglo 500 000 KM za njegov nastup al on eto snizio na 460 000 voljenom gradu...
2014-04-16
govinda wrote:u ZG, '96 ili '97, slagacu ti za godinu, na Pescenici pili ispred trgovine, prisao drot, zapisao nas, stigla kazna, oko 100 maraka njemackih je bila, koliko se sjecam...Gnječ wrote:govinda wrote:kako nije, ja je platio....Gnječ wrote:govinda wrote:
a jbg, i kod vas je kazna ako pijes pivo ispred trgovine...
nije.
gdje?
Pešćenica je posebna republika država tamo vrijede drugi zakoni.
Guest- Guest
Ni meni nema nista ruznije kad mi neko kaze "balijo" iz cista mira..eto, sad smo on i ja 1:1...maggie13 wrote:ne spominji mrtve matere..nema nista ruznije.govinda wrote:uzvracam dvostruko pa sta? I nemoj mi glumiti nista...epikur37 wrote:govinda wrote:Sta je, sta se cudite? Covjek me uvrijedi bez razloga, ja uzvratim jos gore...necu valjda nekom pisljivom drkadziji pustit' da me vrijedja tek tako..
2016-11-17
kic wrote:
a jesi lik :)
jebote tvoji ustaše iz ustaškog brloga bi me linčovali a ti bi mi opalio ban do 2050-te godine. skrinšot klik.
Guest- Guest
evo i u rijeci je zabranjeno
ww.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Sada-je-i-sluzbeno-u-Rijeci-zabranjeno-piti-alkohol-na-javnim-mjestima
ww.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Sada-je-i-sluzbeno-u-Rijeci-zabranjeno-piti-alkohol-na-javnim-mjestima
2016-11-17
Gnječ wrote:kic wrote:
jebote tvoji ustaše iz ustaškog brloga bi me linčovali a ti bi mi opalio ban do 2050-te godine. skrinšot klik.
kmeee
A da ne bude da je samo kod nas serijat, evo i u Hrvatskoj se serijat siri
http://pressedan.unin.hr/vodice-posljednje-u-nizu-u-ovim-gradovima-ne-smijete-piti-na-javnim-mjestima.html
http://pressedan.unin.hr/vodice-posljednje-u-nizu-u-ovim-gradovima-ne-smijete-piti-na-javnim-mjestima.html
2016-11-17
govinda wrote:evo i u rijeci je zabranjeno
javno mjesto nije parking trgovačkog centra. ljudi to neznaju. moš na parkingu pit do besvjesti drotovi ti ništa nemogu jer to nije javno mjesto nego privatno.
Guest- Guest
kic wrote:Gnječ wrote:kic wrote:
kmeee
napravit ću ti ja sranje da ćeš kmečat i to žestoko samo ti jebi.
Guest- Guest
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ZABRANA PUŠENJA NA ULICI I ALKOHOLA NA CRPKAMA? I HDZ i SDP i Most složni oko donošenja još rigoroznijih zakona o duhanu i piću
» ..a i Sarajevo drhti:'Zenički rudari najavili odlazak u Sarajevo ako im ne isplate regres'
» stopostotno povecanje cijena cigareta i alkohola
» Nema alkohola za ministricu Žalac, ni danas, ni nikada
» DW: Rusi danas konzumiraju manje alkohola od Njemaca
» ..a i Sarajevo drhti:'Zenički rudari najavili odlazak u Sarajevo ako im ne isplate regres'
» stopostotno povecanje cijena cigareta i alkohola
» Nema alkohola za ministricu Žalac, ni danas, ni nikada
» DW: Rusi danas konzumiraju manje alkohola od Njemaca
Page 3 of 8