Sarajevo : zabrana alkohola
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Sarajevo : zabrana alkohola
aben wrote:
jo ne razumon to s vucon,
u školi je bi tolika faca da su se sve ženske bile zaljubile u njega.
Vuco je rekao da njega ne napadaju spolne bolesti jer on jede janjetinu a spolne bolesti napadaju vegetarijance
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Vuco je turbofolkaš pa samim time bezvriedan oblik života.
govinda wrote:pa sam si napisao za sebe da si ustasa ovdje na forumu...ako sam te slucajno zamijenio sa nekim, moje isprike...dawson wrote:govinda wrote: Vi ustase
Evo došao i taj dan. Forumski U-nostalgičari na aparatima
Nije, dawson je istrian
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
AL je zato Dino Merlin uzeo 230 000 eura sto ce pjevati u Sarajevu za Novu godinu...
2016-11-17
onda je do mene, zamijenio sam ga s nekim...epikur37 wrote:govinda wrote:pa sam si napisao za sebe da si ustasa ovdje na forumu...ako sam te slucajno zamijenio sa nekim, moje isprike...dawson wrote:govinda wrote: Vi ustase
Nije, dawson je istrian
2016-11-17
Deder, balijo, dida ti je bio u Crnoj legiji, a sad tu foliraš antifašizam.govinda wrote:pa sam si napisao za sebe da si ustasa ovdje na forumu...ako sam te slucajno zamijenio sa nekim, moje isprike...dawson wrote:govinda wrote: Vi ustase
govinda wrote:AL je zato Dino Merlin uzeo 230 000 eura sto ce pjevati u Sarajevu za Novu godinu...
E al Dino vam simbolički ujedinjuje naciju, jetse košta ali vrijedi...Još Bakir da čestita novu kaursku godinu eto ga na :D
2015-08-06
jebo ti balija mrtvu mater na krstu...Regoč wrote:Deder, balijo, dida ti je bio u Crnoj legiji, a sad tu foliraš antifašizam.govinda wrote:pa sam si napisao za sebe da si ustasa ovdje na forumu...ako sam te slucajno zamijenio sa nekim, moje isprike...dawson wrote:govinda wrote: Vi ustase
2016-11-17
govinda wrote:jebo ti balija mrtvu mater na krstu...Regoč wrote:Deder, balijo, dida ti je bio u Crnoj legiji, a sad tu foliraš antifašizam.govinda wrote:pa sam si napisao za sebe da si ustasa ovdje na forumu...ako sam te slucajno zamijenio sa nekim, moje isprike...dawson wrote:govinda wrote: Vi ustase
e, sad si ga ba prećero
Guest- Guest
što bosanci slavu novu godinu? ček, i imaju 230 iljod eurov?!govinda wrote:AL je zato Dino Merlin uzeo 230 000 eura sto ce pjevati u Sarajevu za Novu godinu...
2014-04-16
Auuuu..sto je ovo..:-S
2014-04-12
zaboli me kuracNoor wrote:govinda wrote:jebo ti balija mrtvu mater na krstu...Regoč wrote:Deder, balijo, dida ti je bio u Crnoj legiji, a sad tu foliraš antifašizam.govinda wrote:pa sam si napisao za sebe da si ustasa ovdje na forumu...ako sam te slucajno zamijenio sa nekim, moje isprike...dawson wrote:
e, sad si ga ba prećero
2016-11-17
Noor wrote:govinda wrote:jebo ti balija mrtvu mater na krstu...Regoč wrote:Deder, balijo, dida ti je bio u Crnoj legiji, a sad tu foliraš antifašizam.govinda wrote:pa sam si napisao za sebe da si ustasa ovdje na forumu...ako sam te slucajno zamijenio sa nekim, moje isprike...dawson wrote:
e, sad si ga ba prećero
jest
2015-08-06
yap...inace je cijena bila okruglo 500 000 KM za njegov nastup al on eto snizio na 460 000 voljenom gradu...aben wrote:što bosanci slavu novu godinu? ček, i imaju 230 iljod eurov?!govinda wrote:AL je zato Dino Merlin uzeo 230 000 eura sto ce pjevati u Sarajevu za Novu godinu...
2016-11-17
Sta je, sta se cudite? Covjek me uvrijedi bez razloga, ja uzvratim jos gore...necu valjda nekom pisljivom drkadziji pustit' da me vrijedja tek tako..
2016-11-17
Poturice, islam izbija iz tebe. Stvarno ste religija mira. Dakle, đedo stvarno legionar.govinda wrote:jebo ti balija mrtvu mater na krstu...Regoč wrote:Deder, balijo, dida ti je bio u Crnoj legiji, a sad tu foliraš antifašizam.govinda wrote:pa sam si napisao za sebe da si ustasa ovdje na forumu...ako sam te slucajno zamijenio sa nekim, moje isprike...dawson wrote:govinda wrote: Vi ustase
govinda wrote:Zabranjeno komzumiranje alkohola na javnom mjestu..kao i u nekim drzavama USA...pivu pa u fisek iliti skanicl da se ne vidi...
koje budalšatine u pičku materinu vi bosanci ste skroz otišli u kurac.
Guest- Guest
govinda wrote:yap...inace je cijena bila okruglo 500 000 KM za njegov nastup al on eto snizio na 460 000 voljenom gradu...aben wrote:što bosanci slavu novu godinu? ček, i imaju 230 iljod eurov?!govinda wrote:AL je zato Dino Merlin uzeo 230 000 eura sto ce pjevati u Sarajevu za Novu godinu...
pa more iskati i milijardu tih monpoly money, ahaha
2014-04-16
govinda wrote:Zabranjeno komzumiranje alkohola na javnom mjestu..kao i u nekim drzavama USA...pivu pa u fisek iliti skanicl da se ne vidi...
koje budalašatine u pičku materinu vi bosanci ste skroz otišli u kurac.
Guest- Guest
a jbg, i kod vas je kazna ako pijes pivo ispred trgovine...Gnječ wrote:govinda wrote:Zabranjeno komzumiranje alkohola na javnom mjestu..kao i u nekim drzavama USA...pivu pa u fisek iliti skanicl da se ne vidi...
koje budalšatine u pičku materinu vi bosanci ste skroz otišli u kurac.
2016-11-17
govinda wrote:Sta je, sta se cudite? Covjek me uvrijedi bez razloga, ja uzvratim jos gore...necu valjda nekom pisljivom drkadziji pustit' da me vrijedja tek tako..
ipak si pretjerao, amo stat na ovome.
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ZABRANA PUŠENJA NA ULICI I ALKOHOLA NA CRPKAMA? I HDZ i SDP i Most složni oko donošenja još rigoroznijih zakona o duhanu i piću
» ..a i Sarajevo drhti:'Zenički rudari najavili odlazak u Sarajevo ako im ne isplate regres'
» stopostotno povecanje cijena cigareta i alkohola
» Nema alkohola za ministricu Žalac, ni danas, ni nikada
» DW: Rusi danas konzumiraju manje alkohola od Njemaca
» ..a i Sarajevo drhti:'Zenički rudari najavili odlazak u Sarajevo ako im ne isplate regres'
» stopostotno povecanje cijena cigareta i alkohola
» Nema alkohola za ministricu Žalac, ni danas, ni nikada
» DW: Rusi danas konzumiraju manje alkohola od Njemaca
Page 2 of 8