Pernar: Nedjeljom bez Ace
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pernar: Nedjeljom bez Ace
damarcellus wrote:michaellcmacha wrote:koji s ti lik... :)))... u petak sam u neko doba u zegeju, pa bi se vas dvojica mogli negdje ušančiti.... ak bi mogli jel...dijagram wrote:ne ne, asila je po mjeri pernara,onda epi, pa provocatorNoor wrote:dijagram wrote:Predlazem Pernaru dobrog gosta.
Zna se,asila
yoda je još bolji..u sve se razumije
yoda mu i ne bi bio zahvalan sugovornik, netko bi izasao iz studija prije kraja emisije:)
od cura naravno kaja, ali tema cukenje i te stvari:)
a kaj ja smrdim?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ti si uvijek u igri, samo tebe je više teško dobit, sav si u tom svom "sportu"....marcellus wrote:michaellcmacha wrote:koji s ti lik... :)))... u petak sam u neko doba u zegeju, pa bi se vas dvojica mogli negdje ušančiti.... ak bi mogli jel...dijagram wrote:ne ne, asila je po mjeri pernara,onda epi, pa provocatorNoor wrote:dijagram wrote:Predlazem Pernaru dobrog gosta.
Zna se,asila
yoda je još bolji..u sve se razumije
yoda mu i ne bi bio zahvalan sugovornik, netko bi izasao iz studija prije kraja emisije:)
od cura naravno kaja, ali tema cukenje i te stvari:)
a kaj ja smrdim?
2015-08-08
Marcellus,zbog čega se ti ne kandidiraš na izborima?
Mislim da bi već imao prednost pred mnozima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Marcellus,zbog čega se ti ne kandidiraš na izborima?
Laze da se prasi
To je plus
Nije atraktivan ko Trump , to je minus
I nema 8 milijardi
Opet,vrijedi pokušati. Kod desničara je koliko vidim po komentarima već stekao popriličan broj istomišljenika i simpatizera.Sora wrote:jastreb wrote:Marcellus,zbog čega se ti ne kandidiraš na izborima?
Laze da se prasi
To je plus
Nije atraktivan ko Trump , to je minus
I nema 8 milijardi
Kada se može kandidirati onaj benasti Glasnović ,ne vidim razloga da to ne bi mogao učiniti i među desničarima i konzervativcima veoma popularni gosn.Holjevac.
U svakom slučaju,na njegovom mjestu bih se kandidirao.
2014-04-22
Za pobjedu na izborima moraš imati infrastrukturu, a to Marcel nema. A ako se pridruži stranci, morat će se pokoriti stranačkoj stezi.
Da, novo lice hrvatske desnice, desniji od Zlatka. Sumnjam da bi on htio i u jednu postojeću stranku, barem tako piše, a bez njih ne ide.
pa ćini mi se da mu ne treba neko ulaganje, već ga zovu na tv-intervjue, članci su čitani, na fejsu ga prate, propustio je sad vlak s ovim izborima, lokalni su neš drugo..
Da bi ušao u Sabor, lista mu mora imati barem 5 % glasovah, realno 7 % za siguran ulazak. Misliš da to može dosegnuti samo na svoje ime?
da je cijela Hrvatska jedna izborna jedinica xD
ne znam, ima svoje stavove, ako ih stavi na tržište saznat će svoju vrijednost, inače trla baba lan..
Pa najbolje bi mu bilo da se pridruži nekoj stranci i onda ako prođe u Sabor,neka napusti stranku i bude slobodni strijelac.
Ništa lakše od toga.
Ništa lakše od toga.
2014-04-22
To sam mu predlagao prije cca 10 godina....5-10, ne sjećam se više.jastreb wrote:
Kad mene omladina ništa ne sluša, jbga...
Eroo- Posts : 78952
2016-07-22
Pa poslušao te je -na neki način.Eroo wrote:To sam mu predlagao prije cca 10 godina....5-10, ne sjećam se više.jastreb wrote:
Kad mene omladina ništa ne sluša, jbga...
Nije se kandidirao.
2014-04-22
A na idućim izborima? Izvan stranke u našem sustavu teško se dolazi do mandata.jastreb wrote:Pa najbolje bi mu bilo da se pridruži nekoj stranci i onda ako prođe u Sabor,neka napusti stranku i bude slobodni strijelac.
Ništa lakše od toga.
Saborska penzijica je tu i baš ga briga za iduće izbore.Regoč wrote:A na idućim izborima? Izvan stranke u našem sustavu teško se dolazi do mandata.jastreb wrote:Pa najbolje bi mu bilo da se pridruži nekoj stranci i onda ako prođe u Sabor,neka napusti stranku i bude slobodni strijelac.
Ništa lakše od toga.
2014-04-22
Zašto sve naše stranke imaju u nazivu pridjev "hrvatska"? To je ograničavajuće.
Treba privući i naše ljude drugih nacionalnosti, kao što su Šiptari i muslimani.
Ja i marcelus, kad bismo osnivali stranku, nazvali bismo je; "Nesrpaska hrvatska stranka". Tu bi mogli svi.
Treba privući i naše ljude drugih nacionalnosti, kao što su Šiptari i muslimani.
Ja i marcelus, kad bismo osnivali stranku, nazvali bismo je; "Nesrpaska hrvatska stranka". Tu bi mogli svi.
crvenkasti-
2014-04-17
Mnim da sad mora biti dva mandata, ali ne tvrdim.jastreb wrote:Saborska penzijica je tu i baš ga briga za iduće izbore.Regoč wrote:A na idućim izborima? Izvan stranke u našem sustavu teško se dolazi do mandata.jastreb wrote:Pa najbolje bi mu bilo da se pridruži nekoj stranci i onda ako prođe u Sabor,neka napusti stranku i bude slobodni strijelac.
Ništa lakše od toga.
Crvenkasti, osnuj Kriptočetničku stranku budalah pa okupi svoju ekipu.
Marcelo ne moze, jer je ateista. A ne moze da prodje bez da visi po crkvama i sa fratrima... :)
2015-08-21
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» rad nedjeljom
» Lauc nedjeljom u 2
» Škoro u Nedjeljom u 2
» Slovenija zabranila rad nedjeljom
» Tko (ne) radi nedjeljom u Europi?
» Lauc nedjeljom u 2
» Škoro u Nedjeljom u 2
» Slovenija zabranila rad nedjeljom
» Tko (ne) radi nedjeljom u Europi?