Pernar: Nedjeljom bez Ace
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pernar: Nedjeljom bez Ace
koji s ti lik... :)))... u petak sam u neko doba u zegeju, pa bi se vas dvojica mogli negdje ušančiti.... ak bi mogli jel...dijagram wrote:ne ne, asila je po mjeri pernara,onda epi, pa provocatorNoor wrote:dijagram wrote:Predlazem Pernaru dobrog gosta.
Zna se,asila
yoda je još bolji..u sve se razumije
yoda mu i ne bi bio zahvalan sugovornik, netko bi izasao iz studija prije kraja emisije:)
od cura naravno kaja, ali tema cukenje i te stvari:)
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
javi se, ovo predbozicno vrijeme je pa nemam pojma kako ce stvari biti u petak,ali moguce budem slobodan pa se nadjemo na kavimichaellcmacha wrote:koji s ti lik... :)))... u petak sam u neko doba u zegeju, pa bi se vas dvojica mogli negdje ušančiti.... ak bi mogli jel...dijagram wrote:ne ne, asila je po mjeri pernara,onda epi, pa provocatorNoor wrote:dijagram wrote:Predlazem Pernaru dobrog gosta.
Zna se,asila
yoda mu i ne bi bio zahvalan sugovornik, netko bi izasao iz studija prije kraja emisije:)
dijagram-
2015-08-09
možda ipak za prvu ruku jednog pravog gosta... pizzona da iz pernarove perspektive približi našem puku mentalni sklop dragih nam komšijadijagram wrote:Predlazem Pernaru dobrog gosta.
Zna se,asila
2015-08-08
michaellcmacha wrote:koji s ti lik... :)))... u petak sam u neko doba u zegeju, pa bi se vas dvojica mogli negdje ušančiti.... ak bi mogli jel...dijagram wrote:ne ne, asila je po mjeri pernara,onda epi, pa provocatorNoor wrote:dijagram wrote:Predlazem Pernaru dobrog gosta.
Zna se,asila
forumski agenti, opet urote
Guest- Guest
dijagram wrote:javi se, ovo predbozicno vrijeme je pa nemam pojma kako ce stvari biti u petak,ali moguce budem slobodan pa se nadjemo na kavimichaellcmacha wrote:koji s ti lik... :)))... u petak sam u neko doba u zegeju, pa bi se vas dvojica mogli negdje ušančiti.... ak bi mogli jel...dijagram wrote:ne ne, asila je po mjeri pernara,onda epi, pa provocatorNoor wrote:dijagram wrote:Predlazem Pernaru dobrog gosta.
Zna se,asila
vama dvojici za n.g, trebaju nazdarviti pernar, pupovac i mesoć
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Čuj Pernar je mulac, ali iskreno ovi u saboru su komplet razbojnici, a i anketirani nisu baš odisali intelektom, dapačemarcellus wrote:stavio sam jutros na face anketu
pernar je
a) ustaša
b) četnik
c) antifašist
d) kreten
odgovori su manje više jednoglasno d)
Kermit-
2014-04-17
jbg jučer sam bio u sutinskim vrelima... sinovi mi bili na ZG Open-u... ARMUS organizirao interkontinentalno KBK natjecanje... vaš gazda Mile otvorio... jbg svaka mu čast bio tamo ko da ga zanima, može reć ko god šta hoće al on stvarno odrdi svoju šihtu...dijagram wrote:javi se, ovo predbozicno vrijeme je pa nemam pojma kako ce stvari biti u petak,ali moguce budem slobodan pa se nadjemo na kavimichaellcmacha wrote:koji s ti lik... :)))... u petak sam u neko doba u zegeju, pa bi se vas dvojica mogli negdje ušančiti.... ak bi mogli jel...dijagram wrote:ne ne, asila je po mjeri pernara,onda epi, pa provocatorNoor wrote:dijagram wrote:Predlazem Pernaru dobrog gosta.
Zna se,asila
2015-08-08
a i tebe mozda obidjem iza ngepikur37 wrote:dijagram wrote:javi se, ovo predbozicno vrijeme je pa nemam pojma kako ce stvari biti u petak,ali moguce budem slobodan pa se nadjemo na kavimichaellcmacha wrote:koji s ti lik... :)))... u petak sam u neko doba u zegeju, pa bi se vas dvojica mogli negdje ušančiti.... ak bi mogli jel...dijagram wrote:ne ne, asila je po mjeri pernara,onda epi, pa provocatorNoor wrote:
dijagram-
2015-08-09
Ne prosječnom, samo što si ti ispod togamichaellcmacha wrote:i ti sebe smatraš ineteligentnom osobom... :))) jebote pa gdje ti svoju dozu ispijaš... ispred konzuma....:)))asilovski wrote:Vastaše za Acu, Hanžija i Plenkijaepikur37 wrote:Car, udri pernare.....
Kermit-
2014-04-17
dijagram wrote:a i tebe mozda obidjem iza ngepikur37 wrote:dijagram wrote:javi se, ovo predbozicno vrijeme je pa nemam pojma kako ce stvari biti u petak,ali moguce budem slobodan pa se nadjemo na kavimichaellcmacha wrote:koji s ti lik... :)))... u petak sam u neko doba u zegeju, pa bi se vas dvojica mogli negdje ušančiti.... ak bi mogli jel...dijagram wrote:
ne ne, asila je po mjeri pernara,onda epi, pa provocator
a red bi bio...al povedi i mihu...
njega jedva čekam upoznati :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Miha dragstor Viceadmiral, za sada je bilo sve dijametralno suprotno nego što je najavioepikur37 wrote:dijagram wrote:a i tebe mozda obidjem iza ngepikur37 wrote:dijagram wrote:javi se, ovo predbozicno vrijeme je pa nemam pojma kako ce stvari biti u petak,ali moguce budem slobodan pa se nadjemo na kavimichaellcmacha wrote:
koji s ti lik... :)))... u petak sam u neko doba u zegeju, pa bi se vas dvojica mogli negdje ušančiti.... ak bi mogli jel...
Kermit-
2014-04-17
ja i ti ćemo se upoznati kad budem išao kod mog kontraobavještajca... veli mi on da i on tamo zna zaći... nadimak mu je ko i onom argentincušto mulja s porezom...... ko zna možda se i znate... ;)
2015-08-08
a najavljivao sam što, de nabroji sve stavke, valjda će biti mjesta na stranici.... :)))asilovski wrote:Miha dragstor Viceadmiral, za sada je bilo sve dijametralno suprotno nego što je najavioepikur37 wrote:dijagram wrote:a i tebe mozda obidjem iza ngepikur37 wrote:dijagram wrote:
javi se, ovo predbozicno vrijeme je pa nemam pojma kako ce stvari biti u petak,ali moguce budem slobodan pa se nadjemo na kavi
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
veber-
2014-12-30
Sirija i Ukrajina, ovo domaće je tolika papazjanija da je nečitljivomichaellcmacha wrote:a najavljivao sam što, de nabroji sve stavke, valjda će biti mjesta na stranici.... :)))asilovski wrote:Miha dragstor Viceadmiral, za sada je bilo sve dijametralno suprotno nego što je najavioepikur37 wrote:dijagram wrote:a i tebe mozda obidjem iza ngepikur37 wrote:
Kermit-
2014-04-17
jebo te pumpa, po pumpu idem u Vinogradsku... :)))veber wrote:sjeti me da ti pumpu dam...
2015-08-08
michaellcmacha wrote:koji s ti lik... :)))... u petak sam u neko doba u zegeju, pa bi se vas dvojica mogli negdje ušančiti.... ak bi mogli jel...dijagram wrote:ne ne, asila je po mjeri pernara,onda epi, pa provocatorNoor wrote:dijagram wrote:Predlazem Pernaru dobrog gosta.
Zna se,asila
a kaj ja smrdim?
sve cu vas ja jednom pospajati, pa da vidimo sto tko ima reciepikur37 wrote:dijagram wrote:a i tebe mozda obidjem iza ngepikur37 wrote:dijagram wrote:javi se, ovo predbozicno vrijeme je pa nemam pojma kako ce stvari biti u petak,ali moguce budem slobodan pa se nadjemo na kavimichaellcmacha wrote:
koji s ti lik... :)))... u petak sam u neko doba u zegeju, pa bi se vas dvojica mogli negdje ušančiti.... ak bi mogli jel...
yoda i ja tampon zona
i par cura da nam pravi drustvo:)
dijagram-
2015-08-09
asilovski wrote:Čuj Pernar je mulac, ali iskreno ovi u saboru su komplet razbojnici, a i anketirani nisu baš odisali intelektom, dapačemarcellus wrote:stavio sam jutros na face anketu
pernar je
a) ustaša
b) četnik
c) antifašist
d) kreten
odgovori su manje više jednoglasno d)
oni su razbojnici, no pernar je ako ćemo iskreno bolesnik
taj dečko ima puno više psiholoških problema nego je sam sebi u stanju priznati
za ukrajinu sam uistinu pogriješio, ali samo u onoj mjeri u kojoj je ukrajinska vojska podbacila, a to su pogriješili i neki malo veći vojno-analitički eksperti od mene... za siriju nisam ništa pogriješio jer o siriji nisam nešto pretjerano ni komentirao izuzev da sam protiv ovih ludih selefija, za koje mi je tak svejedno ko će ih potamaniti samo da ih se potamani...što se mene tiče mogu ih i meni dopeljati budem ih ja izampulirao.... u stvari ne bih ja, prepustio bi ih Gnječu.... ;)asilovski wrote:Sirija i Ukrajina, ovo domaće je tolika papazjanija da je nečitljivomichaellcmacha wrote:a najavljivao sam što, de nabroji sve stavke, valjda će biti mjesta na stranici.... :)))asilovski wrote:Miha dragstor Viceadmiral, za sada je bilo sve dijametralno suprotno nego što je najavioepikur37 wrote:dijagram wrote:
a i tebe mozda obidjem iza ng
2015-08-08
damarcellus wrote:michaellcmacha wrote:koji s ti lik... :)))... u petak sam u neko doba u zegeju, pa bi se vas dvojica mogli negdje ušančiti.... ak bi mogli jel...dijagram wrote:ne ne, asila je po mjeri pernara,onda epi, pa provocatorNoor wrote:dijagram wrote:Predlazem Pernaru dobrog gosta.
Zna se,asila
a kaj ja smrdim?
2014-12-30
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» rad nedjeljom
» Lauc nedjeljom u 2
» Škoro u Nedjeljom u 2
» Slovenija zabranila rad nedjeljom
» Tko (ne) radi nedjeljom u Europi?
» Lauc nedjeljom u 2
» Škoro u Nedjeljom u 2
» Slovenija zabranila rad nedjeljom