Ruski ambasador Azimov: Imate sreću da imate tako mudru i talentiranu predsjednicu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Ruski ambasador Azimov: Imate sreću da imate tako mudru i talentiranu predsjednicu
Ne znam što misle ali vidim da se pogube često.govinda wrote:mah, cudni su mi ovi rusofili u ovolikom broju na ovom forumu...ne kontam, misle da Putin dijeli ideje evropske desnice?tre911 wrote:Pa jasno, oni gledali svoju korist i bolio ih kurac kome prodaju oružje i zato pitam judu u čemu je problem kada počne lizati čmar rusima i pisati hvalospjeve o njihovoj dobroti i ljubavi kada je vidljivo iz aviona da je to sve samo čisti businessgovinda wrote:Oruzje devedesetih su zaracenima na Balkanu prodavali Rusi, Ukrajinci, Cesi, Slovaci, Turci, Nijemci, Pakistanci, Iranci. Argentinci..nema ko nam nije prodavao...Rusi prodavali i Hrvatskoj i Srbiji, boleo ih kurac kome prodaju dok dolari stizu...tre911 wrote:Što tebi nije jasno u upisu, deder pojasni, rusi su nam prodavali oružje za njihovu korist a ne zato što nas vole ili ne vole. Nama je oružje trebalo i kupovali smo ga na crnom tržištu i u čemu je problem sa ovim tvojim baljezgarijama?Yehudi wrote:
Svaka ti je ko u Njegoša
Samo nekima je lakše utjerati u guzicu nego u glavu
A onda kad OPET dobiju po glavi stanovnika.....onda opet u plač
Guest- Guest
Re: Ruski ambasador Azimov: Imate sreću da imate tako mudru i talentiranu predsjednicu
smijesno....hrvatski desnicari koji u Putinu vide spas..i nekoga ko ce unistiti EU..barem sam to iscitao iz ovih dosadasnjih upisa na forumu..bas pogubljeni..tre911 wrote:Ne znam što misle ali vidim da se pogube često.govinda wrote:
mah, cudni su mi ovi rusofili u ovolikom broju na ovom forumu...ne kontam, misle da Putin dijeli ideje evropske desnice?
2016-11-17
Uvijek je bilo da se veliki tuku a mali najebu, treba to sve batalit i potjerat što dalje od svoje kuće.govinda wrote:smijesno....hrvatski desnicari koji u Putinu vide spas..i nekoga ko ce unistiti EU..barem sam to iscitao iz ovih dosadasnjih upisa na forumu..bas pogubljeni..tre911 wrote:Ne znam što misle ali vidim da se pogube često.govinda wrote:
mah, cudni su mi ovi rusofili u ovolikom broju na ovom forumu...ne kontam, misle da Putin dijeli ideje evropske desnice?
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Stranci nisu ni svjesni što sve imate!
» Vi možda imate Hrvatsku, ali ja je nemam’
» Imate li načina za zaustaviti ovu sramotu od medija?
» Jupiter Bem: I ne slutite koliko sad navijača imate u Srbiji!
» Učenici: Nedostaje nam dvorana. Kolinda: Pa imate livadu
» Vi možda imate Hrvatsku, ali ja je nemam’
» Imate li načina za zaustaviti ovu sramotu od medija?
» Jupiter Bem: I ne slutite koliko sad navijača imate u Srbiji!
» Učenici: Nedostaje nam dvorana. Kolinda: Pa imate livadu
Page 4 of 4