Ruski ambasador Azimov: Imate sreću da imate tako mudru i talentiranu predsjednicu
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Ruski ambasador Azimov: Imate sreću da imate tako mudru i talentiranu predsjednicu
Azimov: Znam tko će biti novi hrvatski veleposlanik u Moskvi
Autor teksta: N1
Hrvatska bi nakon godine i pol što u Rusiji nema veleposlanika konačni trebala imenovati novu osobu. Potvrdio je to ruskoi veleposlanik u Hrvatskoj, Anvar Azimov.
Azimnov je sudjelovao na primanju za strane veleposlanike u Hrvatskoj, koje je u Svetom Martinu na Muri organizirala predsjednica Republike, Kolinda Grabar Kitarović. Kaže i da zna o kome se radi, iako hrvatska Vlada i predsjednica Republike tu informaciju još nisu objavili. Dapače, Azimov kaže da još nisu odlučili tko je novi veleposlanik, no da Moskva zna koga će izabrati.
"Imate sreću da imate tako mudru i talentiranu predsjednicu. Razgovarao sam s njom o tome. Očekujem da će u roku od mjesec dana Hrvatska tražiti agremane za novog kandidata za hrvatskog veleposlanika u Moskvi. Moraju još odlučiti, ali ja znam tko će ići u Rusiju. Ali neću vam reći tko. Državni vrh nije mi rekao o kome se radi, ali Rusija je dobro o tome informirana. Osoba koja će ići u Moskvu bit će jako dobro prihvaćena u Rusiji. Radi se o dobrom i iskusnom diplomatu. Diplomat koji je već radio u Moskvi i koji će promovirati bilateralno prijateljstvo i suradnju" - poručio je Azimov.
Hrvatska već godinu i pol nije imenovala veleposlanika u Moskvi, a odnosima dviju zemalja nije pomogao ni posjet premijera Andreja Plenkovića Ukrajini u listopadu, kada je rekao da su Hrvatska i Ukrajina žrtve vojne agresije te da će Ukrajini pomoći iskustvo mirne reintegracije istočne Slavonije. Tada je rusko ministarstvo vanjskih poslova reklo da je zabrinuto zbog tih izjava.
Autor teksta: N1
Hrvatska bi nakon godine i pol što u Rusiji nema veleposlanika konačni trebala imenovati novu osobu. Potvrdio je to ruskoi veleposlanik u Hrvatskoj, Anvar Azimov.
Azimnov je sudjelovao na primanju za strane veleposlanike u Hrvatskoj, koje je u Svetom Martinu na Muri organizirala predsjednica Republike, Kolinda Grabar Kitarović. Kaže i da zna o kome se radi, iako hrvatska Vlada i predsjednica Republike tu informaciju još nisu objavili. Dapače, Azimov kaže da još nisu odlučili tko je novi veleposlanik, no da Moskva zna koga će izabrati.
"Imate sreću da imate tako mudru i talentiranu predsjednicu. Razgovarao sam s njom o tome. Očekujem da će u roku od mjesec dana Hrvatska tražiti agremane za novog kandidata za hrvatskog veleposlanika u Moskvi. Moraju još odlučiti, ali ja znam tko će ići u Rusiju. Ali neću vam reći tko. Državni vrh nije mi rekao o kome se radi, ali Rusija je dobro o tome informirana. Osoba koja će ići u Moskvu bit će jako dobro prihvaćena u Rusiji. Radi se o dobrom i iskusnom diplomatu. Diplomat koji je već radio u Moskvi i koji će promovirati bilateralno prijateljstvo i suradnju" - poručio je Azimov.
Hrvatska već godinu i pol nije imenovala veleposlanika u Moskvi, a odnosima dviju zemalja nije pomogao ni posjet premijera Andreja Plenkovića Ukrajini u listopadu, kada je rekao da su Hrvatska i Ukrajina žrtve vojne agresije te da će Ukrajini pomoći iskustvo mirne reintegracije istočne Slavonije. Tada je rusko ministarstvo vanjskih poslova reklo da je zabrinuto zbog tih izjava.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Re: Ruski ambasador Azimov: Imate sreću da imate tako mudru i talentiranu predsjednicu
Jbote, di će ovo reć usred Zagreba, sa'će i njega proglasit ustašom.
Re: Ruski ambasador Azimov: Imate sreću da imate tako mudru i talentiranu predsjednicu
Azimov, Anvar Sarvarovich (22-noyabr, 1950-yil) - rossiyalik taniqli diplomat. U 1950-yilning 22-noyabrida yozuvchi va diplomat Sarvar Azimovlar oilasida Toshkentda tavallud topgan. Millati jihatidan - Oʻzbek.
Guest- Guest
Gdje su nestali forumski lajavci s komentarima na račun predsjednice?
u jebote..sace ona sitting krava rezat vene od muke
2014-04-19
Epi na aparatima.:)
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
vodka govori iz njega
Je li normalno da Hrvatska nema veleposlanika u Moskvi???Eroo wrote:Jbote, di će ovo reć usred Zagreba, sa'će i njega proglasit ustašom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
važnije je ono u kuala lumpurujastreb wrote:Je li normalno da Hrvatska nema veleposlanika u Moskvi???Eroo wrote:Jbote, di će ovo reć usred Zagreba, sa'će i njega proglasit ustašom.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Sami smo je birali. U Hrvatskoj nema ništa pametno za izabrat pa smo išli na ljepotu.
Ak Rus misli da je i mudra, tim bolje.
Ak Rus misli da je i mudra, tim bolje.
Nije normalno. Al zakaj bi sad nekaj normalno napravili ak do sad nismo ništa?jastreb wrote:Je li normalno da Hrvatska nema veleposlanika u Moskvi???Eroo wrote:Jbote, di će ovo reć usred Zagreba, sa'će i njega proglasit ustašom.
Mi vozimo po svome i dobro nam je.
danni1-
2014-04-16
ne znam... ero nas je uvjeravao da su rusi neiskreni pa mi sad ništa nije jasno
Ne sekiraj se. Nikome ništa nije jasno al nećemo priznat.mutava baštarda wrote:ne znam... ero nas je uvjeravao da su rusi neiskreni pa mi sad ništa nije jasno
danni1-
2014-04-16
Jel on izmislio tri zakona robotike?
crvenkasti-
2014-04-17
jastreb wrote:Je li normalno da Hrvatska nema veleposlanika u Moskvi???Eroo wrote:Jbote, di će ovo reć usred Zagreba, sa'će i njega proglasit ustašom.
Nema ga ni u Washingtonu...polaoko, sa'će to predsjednica sredit. Mudra je ona. I inteligentna.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
Ti si zaljubljen u Kolindu...
2016-11-17
U krv ti glistinu... Tip se naždero lososa, dva puta je Kolindu, kao u prolazu, ulovio za raskošnu guzu, podrignuo pa prdnuo a ona na to nije obratila pozornost. I taj lik koji izgleda ko napuhana žaba se divi Kolindi i svi bi trebaliu krenuti bacati drkicu. Jer eto on nam neće otkriti tko će biti taj sretnik koji će na račun poreznih obveznika živjeti ko bubreg u loju. A stvarno sam sad u bedu!Eroo wrote:Jbote, di će ovo reć usred Zagreba, sa'će i njega proglasit ustašom.
On na Kolindu i drka.. Svaki put kada popije viagru.govinda wrote:Ti si zaljubljen u Kolindu...
Ponekad se ero zaboravi i ne zna gdje je ostavio viagru pa se onda iznervira i popije apaurin...
Onda popije Ginko... I gle čuda.. Sjeti se gdje je ostavio viagru ali obzirom da je popio apaurin on bi ga i izdrkao ali mu se ne da... Pospan je.
ambasador? njet.
http://ru.mvep.hr/hr/veleposlanstvo/veleposlanik/
http://ru.mvep.hr/hr/veleposlanstvo/veleposlanik/
Guest- Guest
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Stranci nisu ni svjesni što sve imate!
» Vi možda imate Hrvatsku, ali ja je nemam’
» Imate li načina za zaustaviti ovu sramotu od medija?
» Jupiter Bem: I ne slutite koliko sad navijača imate u Srbiji!
» Učenici: Nedostaje nam dvorana. Kolinda: Pa imate livadu
» Vi možda imate Hrvatsku, ali ja je nemam’
» Imate li načina za zaustaviti ovu sramotu od medija?
» Jupiter Bem: I ne slutite koliko sad navijača imate u Srbiji!
» Učenici: Nedostaje nam dvorana. Kolinda: Pa imate livadu
Page 1 of 4