transferi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 26
Page 4 of 26 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26
Re: transferi
“Ushićen sam što započinjem novo poglavlje u svojoj karijeri kao igrač Uniteda. Uvijek sam uživao igrajući sa sjajnim suigračima i pred našim fantastičnim navijačima. Manchester United je poseban klub, a Old Trafford idealno mjesto za moj daljnji razvoj”, izjavio je De Gea
da li ti je sada jasno bracala kako si glup ko kurac...
da li ti je sada jasno bracala kako si glup ko kurac...
End- Posts : 21177
2015-08-25
hamsik igračina i ratnik. dao bi 50miliona za njegov transfer.muckodjubre wrote:hernanes je spejs šatl za hamšika...koji će im kurac ona tetkica
Guest- Guest
Arsenal in hunt for Tielemans
Arsenal are lining up a £14 million bid for Anderlecht midfielder Youri Tielemans. The 18-year-old is also wanted by Chelsea.
Arsenal are lining up a £14 million bid for Anderlecht midfielder Youri Tielemans. The 18-year-old is also wanted by Chelsea.
2015-08-25
"Kada nam je Henry došao u svlačionicu, nisam ga smio pogledati u oči. Znao sam šta je sve radio u Engleskoj!"
- Lionel Messi.
- Lionel Messi.
2015-08-25
Luis Enrique: "Fifa ban hurts more now that Fifa is proven to be a corrupt organisation? Hurts the same. We can only keep on working hard."
2015-08-25
lol, ozljeđena mu dva igrača jebote isus krvavi. Messi i neki jadnik rafinha. Nek ubaci slavne wunderkinde iz farsine škole da vidimo to čudo La Masije bog te jebo mrtvi
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
svako ima svoja pravila, ako je igrac ozljeden na 5+ mjeseci moze se registrirati jedan dodatan, ako je Arda u klubu ne postoji nikakav razlog da to ne bude on, tim vise jer je FIFA okoncala svoj transfer ban 31.8, ali oni su prepuni lorealovih veza. na FM-u sma vidio da talijani mogu za utakmicu registrirati cak 12 zamjena za razliku od ostalih liga gdje je 7, to mi je dobro.
2015-08-25
Pa šta barci znači registriranje 12 igrača na klupu kad nemaju ni dvije poštene zamjene. Sve neki karamboli iz domaće škole koji gdje god da odu propadnu brzinom munje. Takve igrače Juventus koristi ko valutu plaćanja a u barci sjede na klupi. Kad se netko važan ozljedi, onda je panika.. Al liga je tolko loša da su i ti klinci space shuttle za bolide iz Zaragoze, Betisa i Rayo vallecana.End1899 wrote:svako ima svoja pravila, ako je igrac ozljeden na 5+ mjeseci moze se registrirati jedan dodatan, ako je Arda u klubu ne postoji nikakav razlog da to ne bude on, tim vise jer je FIFA okoncala svoj transfer ban 31.8, ali oni su prepuni lorealovih veza. na FM-u sma vidio da talijani mogu za utakmicu registrirati cak 12 zamjena za razliku od ostalih liga gdje je 7, to mi je dobro.
2015-09-01
Zadnje dvije sezone zamjene su ocajne, tj. nedovoljno dobre kao proslih godina, a ipak se uspjelo sve osvojiti i ostati u vrhu, a od sljedecih sezona opet krece malo jaca kupovina. Mathieu je na izlaznim vratima vec sada i to mu je dano do znanja da se mora popraviti, treba jedan vezni i jos jedno krilo, a tu se nudi Yarmolenko koji je uskoro slobodan igrac i za kojega se izmedu ostaloga interesira dubrentus, ali nista od toga i njemu je san igrati za Barcu kao i ostalih 99% igraca tako da nema nikakve brige.
2015-08-25
Mundo Deportivo javlja kako je Barcelona poslala skauta Robert Fernandeza na utkamicu Nizozemske i Češke, a on je trebao vidjeti u kakvom je stanju Van Persie. Obzirom na ogroman broj ozljeda koje su poharale katalonski ponos, vodstvo kluba razmišlja o dovođenju bivšeg napadača Arsenala i Uniteda.
Španjolci tvrde da bi se transfer trebao realizirati u siječnju, a Barca bi Feneru u tom slučaju isplatila 3.5 milijuna eura odštete.
Španjolci tvrde da bi se transfer trebao realizirati u siječnju, a Barca bi Feneru u tom slučaju isplatila 3.5 milijuna eura odštete.
Sta se tice Sampera, izgleda da je nesto trulo u odnosu njega i Enriqueta, svi dobivaju priliku ispred njega, isto kao i Grimaldo koji je trebao uskociti umjesto Adriana.
A di su jos Tello, Denis Suarez, Deulofeu, samo tu je 100 milijuna.
2015-08-25
Nije tajna da se trazi iskusnjara u napadu, najblize je Nolito, al on kosta 20 milijuna i ulazi u 30-u. Na kraju od svega nece biti nista, Munir se dize iz utakmice u utakmicu igra bolje.
2015-08-25
http://net.hr/sport/pala-i-nagrada-alen-halilovic-dobio-prvo-priznanje-u-spanjolskoj/ a ovoga sam zaboravio
2015-08-25
http://www.germanijak.hr/vijesti/bomba-mundo-deportiva-barcelona-zagrizla-za-simu-vrsaljka/14106
kako će im se marotta samo zahvalit na ponudi.
Guest- Guest
Marotta će samo reć aj prošetaj :D :D Veli End da se rješavaju Mathieua.. Sreća da nije plaćen 20 milijuna. Ko Čigrinski ili pak Vermaelenoperw wrote:http://www.germanijak.hr/vijesti/bomba-mundo-deportiva-barcelona-zagrizla-za-simu-vrsaljka/14106
2015-09-01
Možda taj Samper eurosuper ne dobija priliku jer fali kvalitete? Ko i kod ove ostale četvorice... Napuhana škola bez 2 prava rezultata.End1899 wrote:Sta se tice Sampera, izgleda da je nesto trulo u odnosu njega i Enriqueta, svi dobivaju priliku ispred njega, isto kao i Grimaldo koji je trebao uskociti umjesto Adriana.
2015-09-01
Joj daj ne sikci, sinko dragi skola je to koja je bez konkurencije zadnjih 15 godina pokorila svijet, a gdje su dubretari nema ih nigdje, a barcelona je najvece sportsko drustvo svijeta sta sam citao da bi i dubretari htjeli krenuti tim putem, ali oni ne mogu drzati korak u nogometu, a kamoli da su spremni za jedan takav pothvat.
2015-08-25
hhahaha ne sramoti se ;)
Juventus sigurno ne kreće putem Farselona jer je to put dugovanja, opraštanja dugova i teškog financijskog kriminala. Juve je klub koji nije dužan ni penija, koji je iz svoje škole izbacio jednak broj dobrih igrača ko farsa i klub koji od svoje škole ne piše filmski scenarij ko zadužena barcelona, klub pun igrača koji kradu državu, peru novce i klub dužan ko grčka
Ne sramoti se, jebo ti Samper mater.
Juventus sigurno ne kreće putem Farselona jer je to put dugovanja, opraštanja dugova i teškog financijskog kriminala. Juve je klub koji nije dužan ni penija, koji je iz svoje škole izbacio jednak broj dobrih igrača ko farsa i klub koji od svoje škole ne piše filmski scenarij ko zadužena barcelona, klub pun igrača koji kradu državu, peru novce i klub dužan ko grčka
Ne sramoti se, jebo ti Samper mater.
2015-09-01
Fenerbahce forward Robin van Persie (32), linked with January move to Barcelona in past days, would be available for around 3M. [daily mail]
ne bi niti bilo lose...
ne bi niti bilo lose...
2015-08-25
Page 4 of 26 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 15 ... 26
Similar topics
» TRANSFERI
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta
» najgluplji transferi prijelaznog roka 2017/18
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta