transferi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 26
Page 3 of 26 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26
Re: transferi
Dante je i službeno novi igrač Wolfsburga, Brazilac je potpisao trogodišnji ugovor, a Bayern će za braniča dobiti odštetu od četiri milijuna eura.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
U Engleskoj prijelazni rok duže traje. Možda kreten Van Gaal stigne potrošiti još kakvih 100 miliona na sumnjiva pojačanja.
Guest- Guest
REAL U ZADNJI TREN DOVEO DE GEU ManUtd pristao na prodaju za 40 milijuna eura!
De Gea ostaje u Unitedu, Real zakasnio samo jednu minutu
Cijelog dana izgledalo je da će De Gea postati novi vratar Reala. Madridski klub i Manchester United dogovorili su odštetu, u Manchester je trebao otići vratar Keylor Navas, a u Madridu je sve bilo spremno za predstavljanje španjolskog reprezentativca, ali su klubovi zakasnili do kraja prijelaznog roka poslati dokumentaciju u Španjolski nogometni savez.
As piše da su Real i United dogovorili transfer pola sata prije ponoći. United je trebao dobiti 30 milijuna eura i Keylora Navasa. Upravo je Navas razlog zašto je transfer propao jer je odlučio nešto promijeniti u svom ugovoru s Unitedom, pa se to nije stiglo odraditi do kraja prijelaznog roka. Španjolci pišu kako je Real zakasnio samo jednu minutu s realizacijom transfera. Madriđani su od Saveza zatražili da se rok produži još pet minuta, ali su odbijeni.
Cijelog dana izgledalo je da će De Gea postati novi vratar Reala. Madridski klub i Manchester United dogovorili su odštetu, u Manchester je trebao otići vratar Keylor Navas, a u Madridu je sve bilo spremno za predstavljanje španjolskog reprezentativca, ali su klubovi zakasnili do kraja prijelaznog roka poslati dokumentaciju u Španjolski nogometni savez.
As piše da su Real i United dogovorili transfer pola sata prije ponoći. United je trebao dobiti 30 milijuna eura i Keylora Navasa. Upravo je Navas razlog zašto je transfer propao jer je odlučio nešto promijeniti u svom ugovoru s Unitedom, pa se to nije stiglo odraditi do kraja prijelaznog roka. Španjolci pišu kako je Real zakasnio samo jednu minutu s realizacijom transfera. Madriđani su od Saveza zatražili da se rok produži još pet minuta, ali su odbijeni.
ARSENE WENGER otišao je u Francusku kako bi zaključio transfere Cavanija i Rabiota iz PSG-a, piše Daily Mail.
Real je 25-godišnjem nogometašu obećao čak deset milijuna eura kompenzacije, De Gea i nije prošao tako loše kao što se mislilo. ... lol
End- Posts : 21177
2015-08-25
Danny Lederman (father Ben): "Why should FIFA be able to tell our family where it has to live if we want our kid to play soccer?" [nytimes]
The parents of Barcelona youth player Ben Lederman (15), who cant play due to Fifa ban, are considering taking their case to CAS. [nyt]
The parents of Barcelona youth player Ben Lederman (15), who cant play due to Fifa ban, are considering taking their case to CAS. [nyt]
2015-08-25
“Ovo je ekipa koja čuva svoje najbolje igrače. Juventus je tražio Hamšika, nudio je 25.000.000 evra. Ja sam im tražio Stefana Sturara i Danijelea Ruganija, ali su oni odbili. Zato su na kraju doveli Ernanesa“
...fala kurcu da nisu dali ovu dvojicu dragulja iako bi lijepo bilo Hamšika vidjet u Juventusu. Dogodine. I Hernanes je dobar izbor..
...fala kurcu da nisu dali ovu dvojicu dragulja iako bi lijepo bilo Hamšika vidjet u Juventusu. Dogodine. I Hernanes je dobar izbor..
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
sad vise nije hamsik jedna od najvecih prevara lige uz pjanica, lol.. kakava dva samara su doletjela
2015-08-25
Tko je ikad reko za hamšika da je prevara? Rekao sam za pjanića da je spori umišljeni traktor i kurac od igrača. Za Higuaina također. Za Hamšika nikad ništa slično nisam rekao debilu maloumni.
Također sam za Hernanesa lani rekao da je jedino što u tom jadnom malom interu valja.
Također sam za Hernanesa lani rekao da je jedino što u tom jadnom malom interu valja.
strikan borko- Posts : 145
2015-09-01
hernanes je spejs šatl za hamšika...koji će im kurac ona tetkica
Last edited by muckodjubre on 2/9/2015, 13:24; edited 1 time in total (Reason for editing : s)
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Man United paid 49+28M for Monaco forward Anthony Martial (19) because Barcelona, PSG, Chelsea and Man City also wanted to sign him. [mail] lol
2015-08-25
ogromne pare za onu malu camugu, mada javnost kenja da je obestecenje 80 miliona evra. prica je ovakva, 22 miliona funti u startu i 14 u ratama u sledece 3.5 godine. ti bonusi koji se pominju su nisu vezani za nastupe, golove i sl. vec ako mali postane zlatna kopacka, najbolji strelac lige i zlatna lopta-sto ako se dogodi, znaci da balavac vredi te pare. B-)
2015-08-25
http://gol.dnevnik.hr/clanak/nogomet/realu-prijeti-drakonska-kazna-ogulili-ih-do-kosti-a-nikoga-nisu-doveli---398963.html lol
2015-08-25
Danny Lederman (father Ben, youth player who left Barcelona): "This is about human rights. We'd win in court, but that costs time and money"
Danny Lederman: "We decided to move with the whole family to Barcelona. Who is Fifa to decide that my son can't play at Barça?" [ser]
Danny Lederman: "Fifa is 'killing' many kids. National associations and club are afraid of them, because Fifa is mafia and corruption" [ser]
Danny Lederman: "We decided to move with the whole family to Barcelona. Who is Fifa to decide that my son can't play at Barça?" [ser]
Danny Lederman: "Fifa is 'killing' many kids. National associations and club are afraid of them, because Fifa is mafia and corruption" [ser]
2015-08-25
“Ushićen sam što započinjem novo poglavlje u svojoj karijeri kao igrač Uniteda. Uvijek sam uživao igrajući sa sjajnim suigračima i pred našim fantastičnim navijačima. Manchester United je poseban klub, a Old Trafford idealno mjesto za moj daljnji razvoj”, izjavio je De Gea
da li ti je sada jasno bracala kako si glup ko kurac...
da li ti je sada jasno bracala kako si glup ko kurac...
2015-08-25
Page 3 of 26 • 1, 2, 3, 4 ... 14 ... 26
Similar topics
» TRANSFERI
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta
» najgluplji transferi prijelaznog roka 2017/18
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta
» najgluplji transferi prijelaznog roka 2017/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet