transferi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 26
Page 18 of 26 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26
Re: transferi
zato i jest barcelona najveći klub svijeta sve si dobro napisao, jedini klub gdje igrači sami sebi uzimaju od plaće, sufinanciraju dio transfera nebi li zaigrali za mes ke un klub, prave vrijednosti samo još u barceloni postoje jer to je ljudskost i moral iznad svega, a tek onda nogomet.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kad jednog dana budem imao djecu pričat ću im kako je u Barcelonu umjesto Pogbe za 120 milijuna došao Rakitić od 18 milijuna i postao najvećim hrvatom u povijesti ove igre i zamjenik jednoga Xavija.
2015-08-25
Jebo te, toliko bljuvotine u jednom postu napisat fakat moraš bit nadaren. Barca fanovi su stvarno psihički nestabilne osobeEnd1899 wrote:zato i jest barcelona najveći klub svijeta sve si dobro napisao, jedini klub gdje igrači sami sebi uzimaju od plaće, sufinanciraju dio transfera nebi li zaigrali za mes ke un klub, prave vrijednosti samo još u barceloni postoje jer to je ljudskost i moral iznad svega, a tek onda nogomet.
End1899 wrote:Kad jednog dana budem imao djecu
nedao bog! pu pu pu, daleko bilo!
Guest- Guest
Igrao je u Realu, Barci i Dinamu. Sve veći klubovi od Juvea.operw wrote:i ne znam šta taj zvezdaš uopće komentira Juventus i higuaina. vjerojatno je ljubomoran jer nikad nije igrao u tako velikom klubu.
Guest- Guest
real je bio u egalu s Juventusom dok ih Juve nije pretekao s brojem nacionalnih titula. višestoljetna utrka koja se nastavlja i dalje.
Guest- Guest
koliko god se đubretari trudili i namještali jebaj ga jer loreal će uvijek biti veći po lopovluku
2015-08-25
paco alcacer 4. napadač barcelone kakav posao, koji gameiro, koji vietto, ovo je transfer bomba prijelaznog roka, najbolje odrađeni rok u povijesti
2015-08-25
prvu sezonu je bio pojacanje kasnije je postao los. onda sam kupio bentekea nije najbolje startao. trebaosam svu lovu dati za klasu gonzala
Guest- Guest
ja igram karijeru s Wehenom, treća njemačka liga.. prva sezona media prediction 4., na kraju završio prvi i promovirao se u drugu ligu.. a sad se borim za ostanak, sezona je na pola.
2015-08-25
Taj nebi ni u Hajduku igrao pored Zolje i Saida.End1899 wrote:paco alcacer 4. napadač barcelone kakav posao, koji gameiro, koji vietto, ovo je transfer bomba prijelaznog roka, najbolje odrađeni rok u povijesti
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Taj nebi ni u Hajduku igrao pored Zolje i Saida.End1899 wrote:paco alcacer 4. napadač barcelone kakav posao, koji gameiro, koji vietto, ovo je transfer bomba prijelaznog roka, najbolje odrađeni rok u povijesti
wehwn wiesbaden. ja sam htio s kaiserslauternom iz druge lige krenuti karijeru u prošlom fm-u. imaju nekoliko lokalnih klinaca, reprezentativnog nivoa, 2 stopera i još jednog igrača čini mi se, plus nekoliko kvalitetnih igrača. no nisam pronašao patch koji popravlja licencu za njemačku reprezentaciju pa nije bilo zanimiljivo tako igrati.
1998 šokirali prvenstvo i osvojili bundesligu, a naziv je jak kaiserslautern
http://www.worldfootball.net/teams/1-fc-kaiserslautern/1998/2/
vodio ih je rehhagel. grčki heroj 2004g
1998 šokirali prvenstvo i osvojili bundesligu, a naziv je jak kaiserslautern
http://www.worldfootball.net/teams/1-fc-kaiserslautern/1998/2/
vodio ih je rehhagel. grčki heroj 2004g
Guest- Guest
http://www.germanijak.hr/vijesti/bomba-iz-juventusa-desetka-stize-iz-reala-za-nevjerojatnih-85-milijuna-eura/22685
koga će Juve da odabere. isco, james, kova tko će biti novi član stare dame
koga će Juve da odabere. isco, james, kova tko će biti novi član stare dame
Guest- Guest
u torinu imaju priliku vidjet stare dame samo kad odu turistički u milano na tjedan mode
netko je prvak u modi, netko u nogometu.
za milan i silvija najbolje da se ostave nogometa i ukinu klub.
za milan i silvija najbolje da se ostave nogometa i ukinu klub.
Guest- Guest
Page 18 of 26 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 22 ... 26
Similar topics
» TRANSFERI
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta
» najgluplji transferi prijelaznog roka 2017/18
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta
» najgluplji transferi prijelaznog roka 2017/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 26