transferi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 26
Page 16 of 26 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26
Re: transferi
Legenda Mančester junajteda Pol Skols uveren je da francuski fudbaler Pol Pogba ne vredi 120 miliona evra.
Upravo je to cifra koju je Junajted spreman da plati za igrača koji je bio na Old Trafordu do 2012. godine.
Skols se seća Pogbe u Junajtedu, smatra da je igrač Juventusa talentovan, ali...
„Bio je veoma talentovan. Često sam igrao sa njim. Ako me pitate, u to vreme njegov agent je tražio mnogo novca za igrača koji nije igrao prvoligaški fudbal. Ok, napravio je neke velike stvari i napredovao je. Ipak, mislim da on nije igrač koji vredi 120 miliona evra u ovom trenutku. Za taj novac morate da dovedete igrača koji će postići 50 i više golova u sezoni, kao Ronaldo ili Mesi. Pogba još nije na tom nivou“, kaže Skols.
Murinjo je ovog leta doveo nekoliko pojačanja. Skols je već govorio da će Ibrahimoviću biti mnogo teže nego u PSŽ jer je Junajted slabiji tim, a Premijer liga je mnogo jača liga od francuske.
Upravo je to cifra koju je Junajted spreman da plati za igrača koji je bio na Old Trafordu do 2012. godine.
Skols se seća Pogbe u Junajtedu, smatra da je igrač Juventusa talentovan, ali...
„Bio je veoma talentovan. Često sam igrao sa njim. Ako me pitate, u to vreme njegov agent je tražio mnogo novca za igrača koji nije igrao prvoligaški fudbal. Ok, napravio je neke velike stvari i napredovao je. Ipak, mislim da on nije igrač koji vredi 120 miliona evra u ovom trenutku. Za taj novac morate da dovedete igrača koji će postići 50 i više golova u sezoni, kao Ronaldo ili Mesi. Pogba još nije na tom nivou“, kaže Skols.
Murinjo je ovog leta doveo nekoliko pojačanja. Skols je već govorio da će Ibrahimoviću biti mnogo teže nego u PSŽ jer je Junajted slabiji tim, a Premijer liga je mnogo jača liga od francuske.
Guest- Guest
iskreno se nadam da ce perezu da prorade kompleksi pa da dovede ovog precenjenog majmunka jer im je cerga otela gomesa...
Guest- Guest
jel taj klošar zna da pogba igra na poziciji veznog igrača ne napadačaBraćala wrote:Legenda Mančester junajteda Pol Skols uveren je da francuski fudbaler Pol Pogba ne vredi 120 miliona evra.
Guest- Guest
ono što je taj ''klošar'' postigao i kakve je utakmice odigrao taj čovjekoliki majmun ne može ni na pesu na easy
bafalo wrote:ono što je taj ''klošar'' postigao i kakve je utakmice odigrao taj čovjekoliki majmun ne može ni na pesu na easy
Guest- Guest
http://www.germanijak.hr/vijesti/nova-bomba-juventusa-dolazi-i-gabigol/22273
zaustavite ih više, koliko novaca samo imaju
Guest- Guest
benatia BOMBA
daniel alves BOMBA
pjanic BOMBA
gabi gol BOMBA
pjaca BOMBA
KLASA HIGUIAIN BOMBA
kakav borbeni stroj
daniel alves BOMBA
pjanic BOMBA
gabi gol BOMBA
pjaca BOMBA
KLASA HIGUIAIN BOMBA
kakav borbeni stroj
Guest- Guest
Juve je trenutno najbogatiji svjetski klub
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
operw wrote:http://www.germanijak.hr/vijesti/nova-bomba-juventusa-dolazi-i-gabigol/22273
peru se pare...
Guest- Guest
desert_fox wrote:Juve je trenutno najbogatiji svjetski klub
u kom sportu, kriketu?
Guest- Guest
neplasi se
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
Mančester Siti ponudio je 50 miliona funti za transfer odbrambenog fudbalera Evertona Džona Stonsa, prenosi BBC.
Guest- Guest
tako mlad a vec reputacija iskusne kiksare.
zato je tu revolucija da napravi novu komediju na fudbalskoj pijaci.
Guest- Guest
nakon arsenala i luzera najmanji engleski klub cak su manji i od luzera evo dovode igraca koji igra za najveci klub liverpoola a zna se da je to EVERTONBraćala wrote:Mančester Siti ponudio je 50 miliona funti za transfer odbrambenog fudbalera Evertona Džona Stonsa, prenosi BBC.
2015-09-13
boze dragi kad si stvara svijet zasto si stvorio guardiolu taj lik je uvrida za ljudski intelektBraćala wrote:tako mlad a vec reputacija iskusne kiksare.
2015-09-13
Brazilac Alexandre Pato (26) karijeru će nastaviti u Villarrealu. Pato je preselio u redove 'Žute podmornice' za šest milijuna eura potpisavši ugovor na četiri godine
za 2 sezone prodaje se od za 50 milijuna u đubretare ili čmarnajted..
End- Posts : 21177
2015-08-25
ili se u pola sezone vraća u brazil,a najizglednije je da će se ozlijediti nakon 3 tekme
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
JUVENTUS je prihvatio ponudu Manchester Uniteda od 120 milijuna eura za Paula Pogbu
Page 16 of 26 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 21 ... 26
Similar topics
» TRANSFERI
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta
» najgluplji transferi prijelaznog roka 2017/18
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta
» najgluplji transferi prijelaznog roka 2017/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 26