transferi
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 26
Page 9 of 26 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26
Re: transferi
Prema navodima katalonskog 'Mundo Deportiva', Barcelona više ne razmišlja o dovođenju Paula Pogbe u svoje redove. Naime, klub je svjestan da moraju pojačati odbrambenu liniju, te prije svega žele pronaći zamjene za Mascherana i Bartru koji bi ovo ljeto mogli napustiti redove Katalonaca. hvala ti bože na ovo prekrasnom danu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kako javlja katalonski Sport, uprave Manchester Cityja i Barcelone postigle su "džentlmenski dogovor" o tome da Građani neće moći da kupe nijednog važnijeg igrača katalonskog velikana od trenutka kada Guardiola sedne na klupu. Ali, isti list navodi i da to ne važi za manje poznate igrače i imena na koja Barça ne bude stavila 'veto'. džentlmenski i gospodski klubovi
2015-08-25
PSG je spremio 100 milijuna eura za veznjaka Barcelone Sergija Busquetsa, tvrdi Mundo Deportivo. nema tih para, jedino da poduplaju ovu smiješnu ponudu
2015-08-25
Kako prenosi engleski 'The Sun', Manchester United i Manchester City su spremni platiti puni iznos otkupne klauzule za Neymara, koja je postavljena na 190 miliona. duplajte klošari
2015-08-25
oni barem troše svoj novac, čim više arapa to će prije umjetni klubovi poput čmarnajteda i loreala propasti.
2015-08-25
BIVŠI nogometaš Real Madrida i Manchester Citya Robinho vratio se u Brazil i potpisao dvogodišnji ugovor s brazilskim prvoligašem Atletico Mineirom.
http://net.hr/sport/nogomet/ovo-nije-normalno-za-barceloninu-zvijezdu-spremni-su-platiti-400-milijuna-eura/ bez razmišljanja prodaja
2015-08-25
novi je napadač kineskog drugoligaša Beijing Renhea. Bivši hrvatski reprezentativac potpisao je trogodišnji ugovor, a engleski mediji spominju cijenu od 11 milijuna eura.
Nogometni Otok je u čudu i nevjerici prihvatio ovu vijest, jer nevjerojatno zvuči cifra kojom su Kinezi platili Jelavića. Posebno zbog toga što se nedavno spominjao iznos od 5 milijuna eura.
Nogometni Otok je u čudu i nevjerici prihvatio ovu vijest, jer nevjerojatno zvuči cifra kojom su Kinezi platili Jelavića. Posebno zbog toga što se nedavno spominjao iznos od 5 milijuna eura.
svaka cast nikica, umetnost je na toliko neznanje i toliki manjak talenta uzeti toliko para...
Guest- Guest
Braćala wrote:svaka cast nikica, umetnost je na toliko neznanje i toliki manjak talenta uzeti toliko para...
Ezequiel Lavezzi posljednji je u nizu igrača koji su preselili u Kinu. Njegova nova destinacija je Hebei China Fortune.
Nije poznato koliko je PSG zaradio na ovom transferu. Neki mediji tvrde pet, a drugi 25 milijuna eura. Kinezi nisu htjeli otkriti brojku.
Nije poznato koliko je PSG zaradio na ovom transferu. Neki mediji tvrde pet, a drugi 25 milijuna eura. Kinezi nisu htjeli otkriti brojku.
http://net.hr/sport/vrijedi-li-velikani-iz-manchestera-planiraju-dati-cak-100-milijuna-eura-za-zvijezdu-barcelone/ lol, naravno da ne vrijedi, barem 200 milijuna neka se javi tko je zainteresiran za najvećega dm-a u povijesti igre.
2015-08-25
Alaba wants Barcelona move
Bayern Munich's David Alaba wants a move to Barcelona but only if the Blaugrana promise him a midfield role, rather than a slot at left-back.
lol, raspada se čmayernić, borussija kupla dembelea iz renna, neće se niti osjetiti prodaja aube.
Bayern Munich's David Alaba wants a move to Barcelona but only if the Blaugrana promise him a midfield role, rather than a slot at left-back.
lol, raspada se čmayernić, borussija kupla dembelea iz renna, neće se niti osjetiti prodaja aube.
2015-08-25
Pouzdana "TV3" navodi da je FC Barcelona saopštila Ter Stegenu da će u predstojećoj sezoni biti prvi golman za sva takmičenja, nakon što je njemački golman bio izuzetno nezadovoljan svojom ulogom u prethodne dvije sezone. To znači da bi Klub mogao napustiti Bravo, koji se sve češće povezuje s Manchester Cityjem.
još jedan vrhunski posao guardiole
još jedan vrhunski posao guardiole
2015-08-25
Manchester City dogovorio je transfer krila Schalkea Leroya Sanea za 50 milijuna eura. Igrač će potpisati na četiri godine, tvrdi Bild. kako hara revolucija
2015-08-25
igrac koji odigrao 5 utakmica u karijeri, hara bato u gluposti.
hahahha, koji smesan trener u jos smesnbijem klubu
hahahha, koji smesan trener u jos smesnbijem klubu
Guest- Guest
Page 9 of 26 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 17 ... 26
Similar topics
» TRANSFERI
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta
» najgluplji transferi prijelaznog roka 2017/18
» najgori transferi
» najgluplji transferi ovog ljeta
» najgluplji transferi prijelaznog roka 2017/18