Hrvatska vojska ostala bez metaka: Prvi partizan iz Užica blokirao, a Zakon o nabavi omogućio
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Hrvatska vojska ostala bez metaka: Prvi partizan iz Užica blokirao, a Zakon o nabavi omogućio
Srbija radi punom parom i prodaje to, nema zime.
Cargo sirokotrupni avioni to razvoze.
Sada, Srbija ne proizvodi neko sofisticiranije oruzje, tipa PVO ili neki savremeniji avion ili rakete.
Sada, Srbija ne proizvodi neko sofisticiranije oruzje, tipa PVO ili neki savremeniji avion ili rakete.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Hrvatska vojska ostala bez metaka: Prvi partizan iz Užica blokirao, a Zakon o nabavi omogućio
Pa kad kaki sve u 16, jebala ga čokoladica da ga jebala, neka gleda prvo u svoje dvorište pa tek onda neka baci pogled i u naše.Noor wrote:tre911 wrote:Alo budalo gledaj ko je počeo i kadaSerbinho-3 wrote:Cokoladice 2 deo.
Tre, ti opet izmišljaš ustaške priče
Guest- Guest
Ma ok al u konacnici ovdje se na kraju i neradi o Srbiji nego Hr tj NATO geopolitici jer je rijec o nemaloj svoti novca a ako kupim u nekoga onda znaci vojna suradnja ...dakle BiH i Makedonija.Serbinho-3 wrote:Srbija radi punom parom i prodaje to, nema zime.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Longie, redovna cargo linija sa Turskom, Airbus A330-200 Cargo.
Turci preprodaju po meni dalje, Islamistima, ko ce ga znati.
2014-08-25
Ma sve super samo kupi to u BiH ili nekog drugog s kime graničiš ....znaš kako se kaže : ne grizeš ruku koja te hrani.Serbinho-3 wrote:Longie, redovna cargo linija sa Turskom, Airbus A330-200 Cargo.
2014-04-11
Nisu ni oni NATO, ali realno, koga briga.RayMabus wrote:Ma ok al u konacnici ovdje se na kraju i neradi o Srbiji nego Hr tj NATO geopolitici jer je rijec o nemaloj svoti novca a ako kupim u nekoga onda znaci vojna suradnja ...dakle BiH i Makedonija.Serbinho-3 wrote:Srbija radi punom parom i prodaje to, nema zime.
Srbija treba da proizvodi nesto modernije, nemas elektroniku, radar, nista ne pravis.
2014-08-25
Zato sam ja u zadnjih deset dana pojeo pet srpskih čokoladica marke Pionir i jednu Čoksu.RayMabus wrote:Ma sve super samo kupi to u BiH ili nekog drugog s kime graničiš ....znaš kako se kaže : ne grizeš ruku koja te hrani.Serbinho-3 wrote:Longie, redovna cargo linija sa Turskom, Airbus A330-200 Cargo.
2014-04-11
I dok vi shvatie kako ja razmišljam ja napravim duboku luku za jahte poviše koje je tunel i u slucaju rata mornarica tu dođe i prošibaju marinci i ostala žgadija do Kupresa.RayMabus wrote:Zato sam ja u zadnjih deset dana pojeo pet srpskih čokoladica marke Pionir i jednu Čoksu.RayMabus wrote:Ma sve super samo kupi to u BiH ili nekog drugog s kime graničiš ....znaš kako se kaže : ne grizeš ruku koja te hrani.Serbinho-3 wrote:Longie, redovna cargo linija sa Turskom, Airbus A330-200 Cargo.
– Nekome će ovo možda biti čudno, ali zamisao je da u Bašku Vodu dolaze megajahte i kruzeri srednje veličine. Imat ćemo nešto što trenutno nema nitko na Jadranu. U ovoj godini bit će osigurano i veliko parkiralište, a luka će biti dovedena na razinu od četiri kategorizacijske zvjezdice – ponosno nam o novom projektu govori načelnik Roščić.
http://www.slobodnadalmacija.hr/more/vijesti/clanak/id/458601/josko-roscic-baska-voda-bit-ce-jaca-od-monte-carla
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Matija Babić napravio salto mortale i pojeo govno: od zločinačke armade SAA postala (i ostala) sirijska vojska...
» Lex Vlahušić, prvi dobar zakon koji su izglasali
» Hrvatska je u godinu dana ostala bez jednog velikog grada
» U sedam godina Hrvatska je ostala bez dvije i po tisuće razreda
» U 7 godina Hrvatska je ostala bez 200.000 stanovnika. Ekonomist: Strahovito propadamo
» Lex Vlahušić, prvi dobar zakon koji su izglasali
» Hrvatska je u godinu dana ostala bez jednog velikog grada
» U sedam godina Hrvatska je ostala bez dvije i po tisuće razreda
» U 7 godina Hrvatska je ostala bez 200.000 stanovnika. Ekonomist: Strahovito propadamo
Page 2 of 2