ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Good luck & have fun (chat)

Page 37 of 50 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50  Next

Go down

Good luck & have fun (chat) - Page 37 Empty Re: Good luck & have fun (chat)

Post by Guest 29/12/2016, 23:57

Pa rekoh,nisam Bogi,niti Svele,ali hajde...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 29/12/2016, 23:58

De, upisao si se prije 13 danah, a sve nas poznaješ? Jakako!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 30/12/2016, 00:02

pismejker wrote:
Neve wrote:ma samo ti vozi dalje po svom, Svele, možda netko čak i povjeruje da si neko novo nevinašce na forumu, pa se 'primi' na igru :)
Kakvu igru,i cemu to mantranje?Da te netko zaozbilje shvati?Jel to sav materijal sa kojim raspolazes?Pljuckanje i pokusaj diskreditacije?Tako si i na Noor-kolegicu navalila..
Naravno da joj je to sav materijal i domet. Kladim se da se smucala po filozofskom....sta drugo moze takav prepametni streberski isprazni soj...brojke kad vidi, dobije encefalitis vulgaris :^0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 30/12/2016, 00:04

pismejker wrote:
Neve wrote:ma samo ti vozi dalje po svom, Svele, možda netko čak i povjeruje da si neko novo nevinašce na forumu, pa se 'primi' na igru :)
Kakvu igru,i cemu to mantranje?Da te netko zaozbilje shvati?Jel to sav materijal sa kojim raspolazes?Pljuckanje i pokusaj diskreditacije?Tako si i na Noor-kolegicu navalila..
prema norki sam bila baš dobra, nisam je ni pipnula, ali njezina metastazirana taština i krhki ego je zafrkavaju, nije znala šutjeti.. i eto, sama je tražila i sama me dozvala, pa se sad ful grči, cvili i kmeči.. a ni čopora nema da joj doda podrške i moći :)
no nema štete, sad si ti tu.. koji kompliment, pohvala, malo opljuneš mene, daš joj malo hrane za dušu i vjerujem da ćeš je brzo ojačati i utješiti :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Regoč 30/12/2016, 00:05

Noorči, kavica, srkni malo. Samo nježno, kao Isus, uviek uključivo.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by veber 30/12/2016, 00:06

ajd pajkit svi.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 30/12/2016, 00:08

Neve wrote:
pismejker wrote:
prema norki sam bila baš dobra, nisam je ni pipnula, ali njezina metastazirana taština i krhki ego je zafrkavaju, nije znala šutjeti.. i eto, sama je tražila i sama me dozvala, pa se sad ful grči, cvili i kmeči.. a ni čopora nema da joj doda podrške i moći :)
no nema štete, sad si ti tu.. koji kompliment, pohvala, malo opljuneš mene, daš joj malo hrane za dušu i vjerujem da ćeš je brzo ojačati i utješiti :D
Sikći zmijo koliko trebaš da se osjećaš vrijedno i pametno...no prestani skvičati ko krmača na klanju, iduce izbore bus i ti na postolju....sora bu miss, metiljda prva pratilja, a ti druga.

Last edited by Noor on 30/12/2016, 00:09; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč 30/12/2016, 00:09

Neve wrote:opljuneš mene
Nikako! Hvaliti Noor - apsolutno, pljuvati Nevu - ni u ludilu.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by neva 30/12/2016, 00:10

Noor wrote:
pismejker wrote:
Naravno da joj je to sav materijal i domet. Kladim se da se smucala po filozofskom....sta drugo moze takav prepametni streberski isprazni soj...brojke kad vidi, dobije encefalitis vulgaris :^0
eto, kao što rekoh, jaka je, sva važna i ful moćna samo kad pokušava maliciozno gristi za nogavice iz potaje, sa sekundantima ili u čoporu, a 1:1, ništa, nula bodova. Q.E.D. B-)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Regoč 30/12/2016, 00:11

Međusobno poštovanje iznad svega!

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč 30/12/2016, 00:12

Cure, nemojte zavađene u novu godinu.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 30/12/2016, 00:17

Regoč wrote:Noorči, kavica, srkni malo. Samo nježno, kao Isus, uviek uključivo.
Znas da sam kao nježna kao stijena, nema sile koja mi ista moze, a trude se mnoge.
Ova se zaletava ko bik...haha
Ajmo, Neve...ihaaaa
Good luck & have fun (chat) - Page 37 2hehus0
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 30/12/2016, 00:18

Noor wrote:Sikći zmijo koliko trebaš da se osjećaš vrijedno i pametno...no prestani skvičati ko krmača na klanju, iduce izbore bus i ti na postolju....sora bu miss, metiljda prva pratilja, a ti druga.
gle draga, takva retardirana hrana za ego nasušna je tebi, ti se na to ložiš i stalno se sva ubijaš, trgaš i trudiš za  forumske 'titule' i 'pohvale' i već si otužna koliko stalno kmečiš, kamčiš i skačeš za komplimentima forumskih mangupa koji se dobro zabavljaju.. vjerojatno očekuju da ćeš i gole cice javno staviti, samo ako te budu malo nagovarali, nutkali i hvalili :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Regoč 30/12/2016, 00:20

Djevojke, pusa objema, samo ostavite šalice, ja ću oprati ujutro.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest 30/12/2016, 00:27

Neve wrote:
Noor wrote:Sikći zmijo koliko trebaš da se osjećaš vrijedno i pametno...no prestani skvičati ko krmača na klanju, iduce izbore bus i ti na postolju....sora bu miss, metiljda prva pratilja, a ti druga.
gle draga, takva retardirana hrana za ego nasušna je tebi, ti se na to ložiš i stalno se sva ubijaš, trgaš i trudiš za  forumske 'titule' i 'pohvale' i već si otužna koliko stalno kmečiš, kamčiš i skačeš za komplimentima forumskih mangupa koji se dobro zabavljaju.. vjerojatno očekuju da ćeš i gole cice javno staviti, samo ako te budu malo nagovarali, nutkali i hvalili :D
Nije mi cilj srušit server, ali uzivat u tvojim mukama..to da.
Medutim, toliko si dosadna i beživotna trupina, da gubim volju hranit te više, a nisi Evi ni do gležnja. Tikvo, kad postanes svjesna svoje ispraznosti i poradis na tome, svijet ces gledati drugim ocima i iz druge perspektive. One..za koju sada ni ne sanjas da postoji.
Samoca je teska, vjerujem, no sama si za to kriva :)
Pumpkin....uzivaj u svojoj nesvjesti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 30/12/2016, 00:29

Noor wrote:
Znas da sam kao nježna kao stijena, nema sile koja mi ista moze, a trude se mnoge.
Ajmo, Neve...ihaaaa
svaka koja se trudila i uhvatila te bez čopora, pojela te lako s cipelama i od tebe je ostavila samo još više isfrustiranu i sve očajniju ženicu u prezrelim godinama, koja se uteže i namješta dupe u najbolje poze pred zrcalom, ne bi li bar forumske mužjake uvjerila da je superfatalan komad, bar na forumu :D tebi to zbilja puno znači, zato mi ostale imamo sažaljenja i razumijevanja, jer ti bi se valjda samoubila od očaja kad bi stavile slike, pa bi pustopašna forumska gospoda pohvalila ljepotu i atribute neke druge :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 30/12/2016, 00:41

Noor wrote:Nije mi cilj srušit server, ali uzivat u tvojim mukama..to da.
Medutim, toliko si dosadna i beživotna trupina, da gubim volju hranit te više, a nisi Evi ni do gležnja. Tikvo, kad postanes svjesna svoje ispraznosti i poradis na tome, svijet ces gledati drugim ocima i iz druge perspektive. One..za koju sada ni ne sanjas da postoji.
Samoca je teska, vjerujem, no sama si za to kriva :)
Pumpkin....uzivaj u svojoj nesvjesti.
tako sam i mislila.. no ja u tvojim mukama ne uživam, jer ih vidim i vidim koliko očajno grakćeš, kmečiš i cviliš, sve mi je jasno i žao mi te zbilja.., ti bi i dušu prodala za par glupih, površnih i otrcanih komplimenata od forumskih zafrkanata, koje druge  s više samopouzdanja ne bi ni primijetile :D
eva ti je bila lagana meta, općenarodna podrška na tvojoj strani, ti moćna, veća od života i nesalomljiva.. ne sumnjam da ti je s njom bilo puno lakše B-)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 30/12/2016, 00:48

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/12/2016, 00:48

Neve wrote:
Noor wrote:
Ajmo, Neve...ihaaaa
svaka koja se trudila i uhvatila te bez čopora, pojela te lako s cipelama i od tebe je ostavila samo još više isfrustiranu i sve očajniju ženicu u prezrelim godinama, koja se uteže i namješta dupe u najbolje poze pred zrcalom, ne bi li bar forumske mužjake uvjerila da je superfatalan komad, bar na forumu :D tebi to zbilja puno znači, zato mi ostale imamo sažaljenja i razumijevanja, jer ti bi se valjda samoubila od očaja kad bi stavile slike, pa bi pustopašna forumska gospoda pohvalila ljepotu i atribute neke druge :D
Koji čopor neve, niko se ne mješa u vaše prepucavanje pa mi se čini da pokušavaš udarati ispod pojasa. Nego di si ti, nema te ko kave za vrijeme tita! Koliko vidim noor je u tebe udahnila život jer vidim da postaješ ona stara svadljiva neva, spremna da se tuče, podmeće, udara ispod pojasa... drunken
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/12/2016, 00:49

Ups...kriva tema, al nema veze drunken
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 30/12/2016, 01:13

tre911 wrote:Koji čopor neve, niko se ne mješa u vaše prepucavanje pa mi se čini da pokušavaš udarati ispod pojasa. Nego di si ti, nema te ko kave za vrijeme tita! Koliko vidim noor je u tebe udahnila život jer vidim da postaješ ona stara svadljiva neva, spremna da se tuče, podmeće, udara ispod pojasa... drunken
da, istina, u njezina i moja ne, tu i tamo me se malo pokuša učepiti.. ipak je ovo 'desni' forum, normalno je da će me netko malo oplest u korist norke :) ali u prepucavanja s evom i dudom, čak i ono malo što sam vidjela, to je bilo gadno kako je čopor navalio :/

život je uvijek u meni, ali život nije na forumu, a norka je ničim izazvana povukla vraga za rep i zaslužila je sve što sam joj isporučila.. i više će, ako se ne sredi, ne prestane me dozivati i malo se ne skulira :)
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 37 of 50 Previous  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics