Good luck & have fun (chat)
Page 30 of 50
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Re: Good luck & have fun (chat)
to ce onaj zavidni zenski kruzok:)Noor wrote:dijagram wrote:e, al i bosa si na jedan cetr nula. a mi doli nize:)Noor wrote:dijagram wrote:samo nas ne gledaj "s visoka" :)Noor wrote:
a i od tebe sam na povišem :))
kad izujem štikle nemaš me što vidit :))
samo ću vam mahat odozgo :D
ne gledajte mi pod suknju slučajno
da nadju kakvu manu
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
dijagram wrote:to ce onaj zavidni zenski kruzok:)Noor wrote:dijagram wrote:e, al i bosa si na jedan cetr nula. a mi doli nize:)Noor wrote:dijagram wrote:
samo nas ne gledaj "s visoka" :)
kad izujem štikle nemaš me što vidit :))
samo ću vam mahat odozgo :D
ne gledajte mi pod suknju slučajno
da nadju kakvu manu
njima ću ovako..
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
etogac...dva nova kolača gotova i sve to uz raspravu s metiLJdom
Guest- Guest
wow, bravo.. ful teška intelektualna rasprava, ne sumnjam da je zaokupila sve tvoje raspoložive umne kapacitete
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Regoč-
2015-08-21
Neve wrote:wow, bravo.. ful teška intelektualna rasprava, ne sumnjam da je zaokupila sve tvoje raspoložive umne kapacitete
kakav sugovornik, takva rasprava...zato je još "intelektualnija" bila ona s tobom, ne tako davno
Neve, zašto se mučiš ovdje, uzmi neku terapiju, osobno nemam pojma...ali vele da se tako klimaks podnosi lakše.
Guest- Guest
Neve wrote:e sad je tek wraga povukao za rep
pa ti došla na chat, koji nije tvoj niveaux de performance
Guest- Guest
Nevo, nemoj, molim te, unositi zlu krv na chat, trudimo se osjećati kao u dnevnom boravku.Neve wrote:wow, bravo.. ful teška intelektualna rasprava, ne sumnjam da je zaokupila sve tvoje raspoložive umne kapacitete
Hej, hej, dnevni boravak!Noor wrote:Neve wrote:wow, bravo.. ful teška intelektualna rasprava, ne sumnjam da je zaokupila sve tvoje raspoložive umne kapacitete
kakav sugovornik, takva rasprava...zato je još "intelektualnija" bila ona s tobom, ne tako davno
Neve, zašto se mučiš ovdje, uzmi neku terapiju, osobno nemam pojma...ali vele da se tako klimaks podnosi lakše.
Svatko ide kamo ga srce vuče. A zaključavanje teme mu je bilo bezvezno. Uostalom, upetljao se osobno u raspravu, ne bi bio objektivan da krene uredovati.Noor wrote:Neve wrote:e sad je tek wraga povukao za rep
Regoč wrote:Hej, hej, dnevni boravak!Noor wrote:Neve wrote:wow, bravo.. ful teška intelektualna rasprava, ne sumnjam da je zaokupila sve tvoje raspoložive umne kapacitete
Regoče..meni objašnjavaš? objasni ovoj pacijentici.
Guest- Guest
Regoč wrote:Svatko ide kamo ga srce vuče. A zaključavanje teme mu je bilo bezvezno. Uostalom, upetljao se osobno u raspravu, ne bi bio objektivan da krene uredovati.Noor wrote:Neve wrote:e sad je tek wraga povukao za rep
ne vuče nju srce, jer nikada tu ne dolazi...vuče je to da mene prati i grize po petama, dok ju ne šuberiknem u rikverc, jednom zauvijek.
Guest- Guest
da, istina.. nisi baš neki sugovornik od mašte i pameti, brzo gubiš živce i prelaziš u svoje prirodno stanje prave selske prostakuše :DNoor wrote:Neve wrote:wow, bravo.. ful teška intelektualna rasprava, ne sumnjam da je zaokupila sve tvoje raspoložive umne kapacitete
a što se tiče liječenja i terapije klimaksa, imaš ti itekako pojma ma koliko glumatala, mislim da bi tebi liječenje lomnog ega i frustracija zbog klimaksa i starenja puno više trebalo, pa možda onda ne bi pravila od sebe budalu na nekom smiješnom forumu :)
2014-04-12
Samo smireno. Neva nije inače ovdje, ali će uvidjeti da je ovdje opušteno i prijateljsko ozračje. Izbjegavanjem "pacijentice" uvjerit ćemo ju u to.Noor wrote:Regoč wrote:Hej, hej, dnevni boravak!Noor wrote:Neve wrote:wow, bravo.. ful teška intelektualna rasprava, ne sumnjam da je zaokupila sve tvoje raspoložive umne kapacitete
Regoče..meni objašnjavaš? objasni ovoj pacijentici.
Regoče, zlu krv je ovdje počela unositi tvoja prijateljica, odavno već, pa čak i s komentarom na koji sam odgovorila... smiri joj malo klimakterične valunge i hipertofirani ego, inače ovo neće biti njezina safe-zone, gdje se može uz podršku i odobravanje liječiti na kome hoće, ok? :)Regoč wrote:Nevo, nemoj, molim te, unositi zlu krv na chat, trudimo se osjećati kao u dnevnom boravku.Neve wrote:wow, bravo.. ful teška intelektualna rasprava, ne sumnjam da je zaokupila sve tvoje raspoložive umne kapacitete
2014-04-12
Nevo, "prostakuša" ne rabimo u dnevnom boravku. Ovdje smo na kavi i kolačima s prijateljima.
Ovo je sigurna zona za sve, "zelena i mirisna, čista sva i nevina livada iz sna".Neve wrote:Regoče, zlu krv je ovdje počela unositi tvoja prijateljica, odavno već, pa čak i s komentarom na koji sam odgovorila... smiri joj malo klimakterične valunge i hipertofirani ego, inače ovo neće biti njezina safe-zone, gdje se može uz podršku i odobravanje liječiti na kome hoće, ok? :)Regoč wrote:Nevo, nemoj, molim te, unositi zlu krv na chat, trudimo se osjećati kao u dnevnom boravku.Neve wrote:wow, bravo.. ful teška intelektualna rasprava, ne sumnjam da je zaokupila sve tvoje raspoložive umne kapacitete
Ray, ovdje je sigurna zona i za emančipačiju.RayMabus wrote:Ja volim klimakterij.
Page 30 of 50 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 40 ... 50
Similar topics
» Choosing and Downloading a Good Ringtone
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
Page 30 of 50