Good luck & have fun (chat)
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Good luck & have fun (chat)
Nisam...nije bilo potrebe, hvala bogu, ali bilo bi mi veselo :///maggie13 wrote:Jesi bila na magnetu..tube?Noor wrote:Mene pere i klaustrofobija....ne bi me natjerao pod krevet ni isus bog....uf
Jel jako tijesno?
Guest- Guest
to se zove paranoja, ha ha hadijagram wrote:ne znam kako se zove ta fobija ali
strah me da ce se yoda i epi grdo zavaditi:)
ma, neeeeće..
2014-04-12
Nije tijesno uopće, ali osjećaj---uspjela sam odmah, još sam ponosna na sebe..sat vremena..Noor wrote:Nisam...nije bilo potrebe, hvala bogu, ali bilo bi mi veselo :///maggie13 wrote:Jesi bila na magnetu..tube?Noor wrote:Mene pere i klaustrofobija....ne bi me natjerao pod krevet ni isus bog....uf
Jel jako tijesno?
2014-04-12
Navijam za epija...onog malog sveznalicu treba pricepiti malo ;))dijagram wrote:ne znam kako se zove ta fobija ali
Guest- Guest
yoda je moj prijatelj, i bilda redovito:)Noor wrote:Navijam za epija...onog malog sveznalicu treba pricepiti malo ;))dijagram wrote:ne znam kako se zove ta fobija ali
dijagram-
2015-08-09
Kakav osjecaj...sto si uspjela ?! Nemam pojma :Pmaggie13 wrote:Nije tijesno uopće, ali osjećaj---uspjela sam odmah, još sam ponosna na sebe..sat vremena..Noor wrote:Nisam...nije bilo potrebe, hvala bogu, ali bilo bi mi veselo :///maggie13 wrote:Jesi bila na magnetu..tube?Noor wrote:Mene pere i klaustrofobija....ne bi me natjerao pod krevet ni isus bog....uf
Jel jako tijesno?
Guest- Guest
Epi nije!?dijagram wrote:yoda je moj prijatelj, i bilda redovito:)Noor wrote:Navijam za epija...onog malog sveznalicu treba pricepiti malo ;))dijagram wrote:ne znam kako se zove ta fobija ali
Guest- Guest
aha, to ono ...black sabbathmaggie13 wrote:to se zove paranoja, ha ha hadijagram wrote:ne znam kako se zove ta fobija ali
ma, neeeeće..
odlicna
dijagram-
2015-08-09
osjećaj da si u tunelu i da ne možeš izaći..Noor wrote:Kakav osjecaj...sto si uspjela ?! Nemam pojma :Pmaggie13 wrote:Nije tijesno uopće, ali osjećaj---uspjela sam odmah, još sam ponosna na sebe..sat vremena..Noor wrote:Nisam...nije bilo potrebe, hvala bogu, ali bilo bi mi veselo :///maggie13 wrote:Jesi bila na magnetu..tube?Noor wrote:Mene pere i klaustrofobija....ne bi me natjerao pod krevet ni isus bog....uf
Jel jako tijesno?
uspjela sam ostat sat vremena s jednom kratkom pauzom od minut-dva...
2014-04-12
dijagram wrote:aha, to ono ...black sabbathmaggie13 wrote:to se zove paranoja, ha ha hadijagram wrote:ne znam kako se zove ta fobija ali
ma, neeeeće..
odlicna
2014-04-12
Epi je moj prijatelj , ne bilda, on trci okolo kilometrim ,tko zna zastoNoor wrote:Epi nije!?dijagram wrote:yoda je moj prijatelj, i bilda redovito:)Noor wrote:Navijam za epija...onog malog sveznalicu treba pricepiti malo ;))dijagram wrote:ne znam kako se zove ta fobija ali
Nesto ga valjda progoni, vrag ce ga znati :)
dijagram-
2015-08-09
To uvijek tako dugo traje?maggie13 wrote:osjećaj da si u tunelu i da ne možeš izaći..Noor wrote:Kakav osjecaj...sto si uspjela ?! Nemam pojma :Pmaggie13 wrote:Nije tijesno uopće, ali osjećaj---uspjela sam odmah, još sam ponosna na sebe..sat vremena..Noor wrote:Nisam...nije bilo potrebe, hvala bogu, ali bilo bi mi veselo :///maggie13 wrote:
Jesi bila na magnetu..tube?
Jel jako tijesno?
Guest- Guest
Uf trcanje...dosadno bratedijagram wrote:Epi je moj prijatelj , ne bilda, on trci okolo kilometrim ,tko zna zastoNoor wrote:Epi nije!?dijagram wrote:yoda je moj prijatelj, i bilda redovito:)Noor wrote:Navijam za epija...onog malog sveznalicu treba pricepiti malo ;))dijagram wrote:ne znam kako se zove ta fobija ali
Guest- Guest
kuzim, ja sam ovi s batinom, i ovo su oni,dvojica, i oni se ne smiju svadjat jer znaju da cu ih onda batinommaggie13 wrote:dijagram wrote:aha, to ono ...black sabbathmaggie13 wrote:to se zove paranoja, ha ha hadijagram wrote:ne znam kako se zove ta fobija ali
ma, neeeeće..
odlicna
dijagram-
2015-08-09
skroz te skenira..Noor wrote:To uvijek tako dugo traje?maggie13 wrote:osjećaj da si u tunelu i da ne možeš izaći..Noor wrote:Kakav osjecaj...sto si uspjela ?! Nemam pojma :Pmaggie13 wrote:Nije tijesno uopće, ali osjećaj---uspjela sam odmah, još sam ponosna na sebe..sat vremena..Noor wrote:
Nisam...nije bilo potrebe, hvala bogu, ali bilo bi mi veselo :///
Jel jako tijesno?
2014-04-12
hehe, recimo tako..dijagram wrote:kuzim, ja sam ovi s batinom, i ovo su oni,dvojica, i oni se ne smiju svadjat jer znaju da cu ih onda batinommaggie13 wrote:dijagram wrote:aha, to ono ...black sabbathmaggie13 wrote:to se zove paranoja, ha ha hadijagram wrote:ne znam kako se zove ta fobija ali
ma, neeeeće..
odlicna
2014-04-12
Pomalo on, 20-30 kilometara:)Noor wrote:Uf trcanje...dosadno bratedijagram wrote:Epi je moj prijatelj , ne bilda, on trci okolo kilometrim ,tko zna zastoNoor wrote:Epi nije!?dijagram wrote:yoda je moj prijatelj, i bilda redovito:)Noor wrote:
Navijam za epija...onog malog sveznalicu treba pricepiti malo ;))
dijagram-
2015-08-09
Znam to...ali nisam znala da toliko dugo :)maggie13 wrote:skroz te skenira..Noor wrote:To uvijek tako dugo traje?maggie13 wrote:osjećaj da si u tunelu i da ne možeš izaći..Noor wrote:Kakav osjecaj...sto si uspjela ?! Nemam pojma :Pmaggie13 wrote:
Nije tijesno uopće, ali osjećaj---uspjela sam odmah, još sam ponosna na sebe..sat vremena..
Guest- Guest
dijagram wrote:Pomalo on, 20-30 kilometara:)Noor wrote:Uf trcanje...dosadno bratedijagram wrote:Epi je moj prijatelj , ne bilda, on trci okolo kilometrim ,tko zna zastoNoor wrote:Epi nije!?dijagram wrote:
yoda je moj prijatelj, i bilda redovito:)
Guest- Guest
možda je u bolnici brže, ne znam..Noor wrote:Znam to...ali nisam znala da toliko dugo :)maggie13 wrote:skroz te skenira..Noor wrote:To uvijek tako dugo traje?maggie13 wrote:osjećaj da si u tunelu i da ne možeš izaći..Noor wrote:
Kakav osjecaj...sto si uspjela ?! Nemam pojma :P
2014-04-12
sto to, o cemu vi,...sumnjve ste mimaggie13 wrote:možda je u bolnici brže, ne znam..Noor wrote:Znam to...ali nisam znala da toliko dugo :)maggie13 wrote:skroz te skenira..Noor wrote:To uvijek tako dugo traje?maggie13 wrote:
osjećaj da si u tunelu i da ne možeš izaći..
dijagram-
2015-08-09
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Choosing and Downloading a Good Ringtone
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
» Good bye Lenin, ovaj Crnoja
» Liberation Theology Was Good for Latin America
» ITV Good Morning Britain: Kate Garraway DEMANDS to know why Croatia want SOFT Brexit
» Good society (woke aktivisti) povukli progresivni video u vezi pristanka na seks
Page 23 of 50