Počelo je sistematično etničko čišćenje u Alepu
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Počelo je sistematično etničko čišćenje u Alepu
Evo, ni Dresden nema s ljudskošću baš puno...Puno je nedužnih i tamo stradalo.mutava baštarda wrote:vjerojatno bi najisplativije diktatoru bilo da primjeni doktrinu iz drezdena.Eroo wrote:Meni na pamet pada Staljingrad, čini mi se jedino usporedivo...jastreb wrote:A i ovi naši mediji seru li ga seru,pa su tako Alepo počeli uspoređivati sa Srebrenicom i Vukovarom.
Da o Hirošimi i Nagasakiju ne pričamo. Aha...i Gaza...Ma. Čovjek je izgleda proklet.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
prije neki dan papa je poslao po nunciju pismo asadu, bilo je na tv.vuksadinare wrote:....a tko ti previse mari za tamosnje krscane..em malobrojni em imaju nikakav ili vrlo slab utjecaj a i sto uostalom tamo rade...cak se i papa sranjo bas prevec ne trga tu i tamo iz nekog reda malo prosvjedovao prije koju godinu i vise se ne javlja..pa po onom..'ko im kriv sto nisu otisli pa nek pate kad su mazohisti'mutava baštarda wrote:da su desetkovane zajednice u 5 godina, ne znam baš da je bilo mnogo takvih razdoblja u povijesti. dodajmo još i da stradavaju od strane koju podržava kršćanska evropa čiji stanovnici lijepe statuse po fejsu da se pomogne ljudožderima u alepuvuksadinare wrote:...patili su oni uvijek..nije ni assad bio prema njima cvijece prije kao ni otac mu...bili su među najsiromasnijima u siriji..tesko su dolazili do posla...nerjetko i maltretirani a sluzbe sigurnosti nisu marile previse za to...jednostavno polozaj krscana na cijelom bliskom istoku kao i na sjeveru afrike je kako danas i prije bio jako tezak...pa eto recimo turska(prije erdogana) se vodila kao sekularna drzava pa su tamo krscani ionako imali teskih trenutaka..u libanonu su prije tridesetak godina jednostavno bili primorani uci u rat da bi opstali..tamosnji arapi muslimani nikad nisu zeljeli krscane među sobom nuzno zlo su bili(izdajnici koji su pasje vjere)...u jeruzalemu su bili u nemilosti i od zidova i od muslimana..to ej tako bilo i bice neovisno tko bio na vlasti..nikad nece biti u istom polozaju kao muslimani a uvijek ce se netko nad njima izivljavatimutava baštarda wrote:ima tamo i milion ipo kršćana čija sudbina se trenutno veže za asadovu, a koji su se napatili više sada nego kada je saladin osvaja jeruzalem.vuksadinare wrote:...ma boli vas kiki tamo za nake arapcuge..sto bi rek'o moj stric..'isti quratz drugo pakovanje'
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Vukovar i Srebrenica su velika srpska sramota.vuksadinare wrote:paa da..d'is ti sad uspoređivat vukovar i srebrenicu sa alepom,staljingradom...gdje se ruje bore to jedino moze biti mit..ovo drugo 'đaba si krecio'Eroo wrote:Meni na pamet pada Staljingrad, čini mi se jedino usporedivo...jastreb wrote:A i ovi naši mediji seru li ga seru,pa su tako Alepo počeli uspoređivati sa Srebrenicom i Vukovarom.
Rat je očigledno sastavni dio ljudske povijesti, ali i u ratu treba poštivati neke norme,
bez kojih čovjek ne bi bio čovjek, već životinja. Znam da će Crvenkasti na sve ovo imati
i svoj "dodatak" temi, pa da ga preduhitrim: Ne, nisu ni Hrvati u ovakvim stvarima izuzetak.
2016-07-22
ma joj moze on slati sto hoce...di ej prije bio kad ej grmilo..nego boli njega za krscane njemu su jedino pravi krscani oni u juznoj americi..koji u biti imaju neku cudnu tradiciju obiljezavanja krscanskih blagdana i vjerovanja..narocito indiosi,melezi koji su iz totemizma presli na krscanstvo...mutava baštarda wrote:prije neki dan papa je poslao po nunciju pismo asadu, bilo je na tv.vuksadinare wrote:....a tko ti previse mari za tamosnje krscane..em malobrojni em imaju nikakav ili vrlo slab utjecaj a i sto uostalom tamo rade...cak se i papa sranjo bas prevec ne trga tu i tamo iz nekog reda malo prosvjedovao prije koju godinu i vise se ne javlja..pa po onom..'ko im kriv sto nisu otisli pa nek pate kad su mazohisti'mutava baštarda wrote:da su desetkovane zajednice u 5 godina, ne znam baš da je bilo mnogo takvih razdoblja u povijesti. dodajmo još i da stradavaju od strane koju podržava kršćanska evropa čiji stanovnici lijepe statuse po fejsu da se pomogne ljudožderima u alepuvuksadinare wrote:...patili su oni uvijek..nije ni assad bio prema njima cvijece prije kao ni otac mu...bili su među najsiromasnijima u siriji..tesko su dolazili do posla...nerjetko i maltretirani a sluzbe sigurnosti nisu marile previse za to...jednostavno polozaj krscana na cijelom bliskom istoku kao i na sjeveru afrike je kako danas i prije bio jako tezak...pa eto recimo turska(prije erdogana) se vodila kao sekularna drzava pa su tamo krscani ionako imali teskih trenutaka..u libanonu su prije tridesetak godina jednostavno bili primorani uci u rat da bi opstali..tamosnji arapi muslimani nikad nisu zeljeli krscane među sobom nuzno zlo su bili(izdajnici koji su pasje vjere)...u jeruzalemu su bili u nemilosti i od zidova i od muslimana..to ej tako bilo i bice neovisno tko bio na vlasti..nikad nece biti u istom polozaju kao muslimani a uvijek ce se netko nad njima izivljavatimutava baštarda wrote:
ima tamo i milion ipo kršćana čija sudbina se trenutno veže za asadovu, a koji su se napatili više sada nego kada je saladin osvaja jeruzalem.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
slažem se s tobom ero. utopije nema na vidiku...Eroo wrote:Evo, ni Dresden nema s ljudskošću baš puno...Puno je nedužnih i tamo stradalo.mutava baštarda wrote:vjerojatno bi najisplativije diktatoru bilo da primjeni doktrinu iz drezdena.Eroo wrote:Meni na pamet pada Staljingrad, čini mi se jedino usporedivo...jastreb wrote:A i ovi naši mediji seru li ga seru,pa su tako Alepo počeli uspoređivati sa Srebrenicom i Vukovarom.
Da o Hirošimi i Nagasakiju ne pričamo. Aha...i Gaza...Ma. Čovjek je izgleda proklet.
skrenili smo u wolfijeve vode
ali realno u europi je krscanstvo u biti potisnuto ne samo od neoliberala i lijevih vec i od desnice..primjerise gert wilders je ateist..hoffer isto bas ne drzi do neke krscanske tradicije,njemacka desnica je gotovo i nema u programu..svi oni se baziraju vise na bjelackoj dominaciji..i tradiciji...svi bjelci na okup..bez obzira jesi krscanin ili nisi....tu i jedna marie le pen se nije previse izjasnila...to su vise nacionalisti...
2015-09-08
Sroljo, nisam ni napisao odakle dolazi. Prenio sam s bloga jednog arapskog novinara (ne znam arapski).Yehudi wrote:Eroo wrote:Yehudi wrote:
Inače kolega Ero je zabrinut adi 1500 koljača ( i njihovih obitelji još 3500 )
Dirljiva mi je ta njegova briga za svaku šušu islamističku
.....................i to baš za svaku šušu
inače nadalje bez podvala kolega Ero, ilustracija koju si stavio dolazi iz Yemena
Novinara u priloženim fotografijama vidim u visokom društvu Asadovih i onih iz Hezbolaha i Irana.
Dakle, s moje strane je samo za ilustraciju, da vas potaknem na razmišljanje o posljedicama
neselektivnog bombardiranja civilnih objekata. Stradaju većinom nedužni ljudi, koji se ne znaju čuvati i braniti.
2016-07-22
PS:Eroo wrote:Sroljo, nisam ni napisao odakle dolazi. Prenio sam s bloga jednog arapskog novinara (ne znam arapski).Yehudi wrote:Eroo wrote:Yehudi wrote:
inače nadalje bez podvala kolega Ero, ilustracija koju si stavio dolazi iz Yemena
Novinara u priloženim fotografijama vidim u visokom društvu Asadovih i onih iz Hezbolaha i Irana.
Dakle, s moje strane je samo za ilustraciju, da vas potaknem na razmišljanje o posljedicama
neselektivnog bombardiranja civilnih objekata. Stradaju većinom nedužni ljudi, koji se ne znaju čuvati i braniti.
Evo blog spomenutog novinara. U prvom videu, nakon "oslobađanja" džamije, kroz improviziran skeč ismijava (imitira)
isamskog duhovnog vođu u Alepu. Negdje ima i prijevod na engleski onoga što govori. Često to čine Asadovi pred kamerama.
https://twitter.com/HoseinMortada
2016-07-22
Specijalni UN-ov izaslanik za Siriju, Staffan de Mistura, poručio je kako se oko 50,000 ljudi i dalje nalazi na prostoru gdje su prisutni militanti. Od toga će se oko 10,000 evakuirati prema Idlibu dok će ostali biti prebačeni u dijelove grada pod kontrolom sirijskih vlasti.
......
stockholmski sindrom kod ovih 10000
?
......
stockholmski sindrom kod ovih 10000
?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Evo još nešto di možete vidjeti spomenutog novinara Hoseina Murtada i njegovu ekipu "skečera". Ima i prijevod na engleski...originalno.
https://twitter.com/MmaGreen
https://twitter.com/MmaGreen
islamskog vodju, pa ero jebem te u usta zvaljava, mujahasini je taj o kome pricaju, a to je saudijski klerik koji je dosao u siriji voditi dzihad, u saudijskoj arabiji je trebao ici u zatvor pa mu je ponudjena opcija da ide na sluzbu u siriju,Eroo wrote:PS:Eroo wrote:Sroljo, nisam ni napisao odakle dolazi. Prenio sam s bloga jednog arapskog novinara (ne znam arapski).Yehudi wrote:Eroo wrote:Yehudi wrote:
Evo blog spomenutog novinara. U prvom videu, nakon "oslobađanja" džamije, kroz improviziran skeč ismijava (imitira)
isamskog duhovnog vođu u Alepu. Negdje ima i prijevod na engleski onoga što govori. Često to čine Asadovi pred kamerama.
https://www.youtube.com/watch?v=sgebRFmLFFQ
evo na ovom linku je sa nekim samoubojicom cija je majka sretna da ce joj sin ici direkt u raj i dobit 72 djevice, a on ce ozenit njegovu udovicu,
yebem te ero zvaljava, il si simpatizer tih koljaca il si totalno neupuceni kreten, al papcina svakako jesi
q sroljo, ti si to stavio pod temom o siriji i oslobadjanju alepa, supcinoEroo wrote:PS:Eroo wrote:Sroljo, nisam ni napisao odakle dolazi. Prenio sam s bloga jednog arapskog novinara (ne znam arapski).Yehudi wrote:Eroo wrote:Yehudi wrote:
isto kao ostale supcine stavljaju slike iz afganistana pakistana jemena libije sve pod assadovo i rusko bombardovanje i zlocine
ma mars pasce usrano
dok je ISIL tamanio Jezide i krscane po Siriji, koji su u najvecem dijelu pravoslavci ili nestorijanci, Evropa je sutila..a to sto je ISIL radio je genocid..javno su rekli da ce unistiti sve krscane u Siriji...sad, zasto su sutili, ne znam i ne znam da li ih vrijedi i pitati...vuksadinare wrote:ali realno u europi je krscanstvo u biti potisnuto ne samo od neoliberala i lijevih vec i od desnice..primjerise gert wilders je ateist..hoffer isto bas ne drzi do neke krscanske tradicije,njemacka desnica je gotovo i nema u programu..svi oni se baziraju vise na bjelackoj dominaciji..i tradiciji...svi bjelci na okup..bez obzira jesi krscanin ili nisi....tu i jedna marie le pen se nije previse izjasnila...to su vise nacionalisti...
2016-11-17
Rusko-četnici kolju ljude u Aleppu.
Zar nismo ništa naučili iz Srebrenice?
https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/dec/13/aleppo-people-slaughtered-srebrenica-genocides-atrocities-syria
Nedžad Avdić
I was a teenager when I faced the worst of humanity. I remember our house burning to the ground and my family fleeing Srebrenica, hoping against hope for a chance to live. I remember the torture, and the smell of blood. I didn’t know it yet, but I was living through the worst genocide in Europe since the second world war. And afterwards, I remember the promises of “never again”.
---------------
i evo, opet ...
https://www.theguardian.com/commentisfree/2016/dec/13/aleppo-people-slaughtered-srebrenica-genocides-atrocities-syria
Nedžad Avdić
I was a teenager when I faced the worst of humanity. I remember our house burning to the ground and my family fleeing Srebrenica, hoping against hope for a chance to live. I remember the torture, and the smell of blood. I didn’t know it yet, but I was living through the worst genocide in Europe since the second world war. And afterwards, I remember the promises of “never again”.
---------------
i evo, opet ...
crvenkasti-
2014-04-17
..ma i ti krrscani su tamo cudni..deset razlicitih crkvi...niej slucaj bio da se i sami među sobom ponekad vrse nasilje...govinda wrote:dok je ISIL tamanio Jezide i krscane po Siriji, koji su u najvecem dijelu pravoslavci ili nestorijanci, Evropa je sutila..a to sto je ISIL radio je genocid..javno su rekli da ce unistiti sve krscane u Siriji...sad, zasto su sutili, ne znam i ne znam da li ih vrijedi i pitati...vuksadinare wrote:ali realno u europi je krscanstvo u biti potisnuto ne samo od neoliberala i lijevih vec i od desnice..primjerise gert wilders je ateist..hoffer isto bas ne drzi do neke krscanske tradicije,njemacka desnica je gotovo i nema u programu..svi oni se baziraju vise na bjelackoj dominaciji..i tradiciji...svi bjelci na okup..bez obzira jesi krscanin ili nisi....tu i jedna marie le pen se nije previse izjasnila...to su vise nacionalisti...
2015-09-08
cudni su jer nisu katolici? :))))))))) to su najstarije krscanske zajednice. starije su i od katolicizma i od pravoslavlja...da li su se rokali medjusobno sumnjam, jer osim armenskog kraljevstva jedno vrijeme tamo nije bilo krscanske drzave...ispravka, i Istocno Rimsko Carstvo je bilo tamo prisutno...vuksadinare wrote:..ma i ti krrscani su tamo cudni..deset razlicitih crkvi...niej slucaj bio da se i sami među sobom ponekad vrse nasilje...govinda wrote:dok je ISIL tamanio Jezide i krscane po Siriji, koji su u najvecem dijelu pravoslavci ili nestorijanci, Evropa je sutila..a to sto je ISIL radio je genocid..javno su rekli da ce unistiti sve krscane u Siriji...sad, zasto su sutili, ne znam i ne znam da li ih vrijedi i pitati...vuksadinare wrote:ali realno u europi je krscanstvo u biti potisnuto ne samo od neoliberala i lijevih vec i od desnice..primjerise gert wilders je ateist..hoffer isto bas ne drzi do neke krscanske tradicije,njemacka desnica je gotovo i nema u programu..svi oni se baziraju vise na bjelackoj dominaciji..i tradiciji...svi bjelci na okup..bez obzira jesi krscanin ili nisi....tu i jedna marie le pen se nije previse izjasnila...to su vise nacionalisti...
2016-11-17
Nisu nestorijanci već monofiziti.govinda wrote:dok je ISIL tamanio Jezide i krscane po Siriji, koji su u najvecem dijelu pravoslavci ili nestorijanci, Evropa je sutila..a to sto je ISIL radio je genocid..javno su rekli da ce unistiti sve krscane u Siriji...sad, zasto su sutili, ne znam i ne znam da li ih vrijedi i pitati...vuksadinare wrote:ali realno u europi je krscanstvo u biti potisnuto ne samo od neoliberala i lijevih vec i od desnice..primjerise gert wilders je ateist..hoffer isto bas ne drzi do neke krscanske tradicije,njemacka desnica je gotovo i nema u programu..svi oni se baziraju vise na bjelackoj dominaciji..i tradiciji...svi bjelci na okup..bez obzira jesi krscanin ili nisi....tu i jedna marie le pen se nije previse izjasnila...to su vise nacionalisti...
jap, a ti i dalje vjecna supcinacrvenkasti wrote:Rusko-četnici kolju ljude u Aleppu.
Nedžad Avdić
---------------
i evo, opet ...
ma tko ce ih sve znati...sulavezi,malezi,mutavelavezi...dzango wrote:Nisu nestorijanci već monofiziti.govinda wrote:dok je ISIL tamanio Jezide i krscane po Siriji, koji su u najvecem dijelu pravoslavci ili nestorijanci, Evropa je sutila..a to sto je ISIL radio je genocid..javno su rekli da ce unistiti sve krscane u Siriji...sad, zasto su sutili, ne znam i ne znam da li ih vrijedi i pitati...vuksadinare wrote:ali realno u europi je krscanstvo u biti potisnuto ne samo od neoliberala i lijevih vec i od desnice..primjerise gert wilders je ateist..hoffer isto bas ne drzi do neke krscanske tradicije,njemacka desnica je gotovo i nema u programu..svi oni se baziraju vise na bjelackoj dominaciji..i tradiciji...svi bjelci na okup..bez obzira jesi krscanin ili nisi....tu i jedna marie le pen se nije previse izjasnila...to su vise nacionalisti...
2015-09-08
Nije to on rekao već Nedžad. Juče Srebrenica, danas Alepo.Leviathan2 wrote:jap, a ti i dalje vjecna supcinacrvenkasti wrote:Rusko-četnici kolju ljude u Aleppu.
Nedžad Avdić
---------------
i evo, opet ...
dzango wrote:Nije to on rekao već Nedžad. Juče Srebrenica, danas Alepo.Leviathan2 wrote:jap, a ti i dalje vjecna supcinacrvenkasti wrote:Rusko-četnici kolju ljude u Aleppu.
Nedžad Avdić
---------------
i evo, opet ...
Kako onda da budem Hrvat? Svaki put ispadnem to.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srbija optužena za rat i etničko čišćenje na području Hrvatske i BiH
» jedini narod koji slavi etnicko ciscenje, genocid
» HADŽIDEDIĆ: Kome treba disfunkcionalnost ili novo etničko čišćenje na Balkanu?
» Tigrovi: Uhićenja u Orašju svojevrsno etničko čišćenje Hrvata iz BiH
» Pernar se polijeva vodom:'Oluja nije bila etničko čišćenje,krivi su srpske vođe,Srbima nije pala dlaka sa glave...'
» jedini narod koji slavi etnicko ciscenje, genocid
» HADŽIDEDIĆ: Kome treba disfunkcionalnost ili novo etničko čišćenje na Balkanu?
» Tigrovi: Uhićenja u Orašju svojevrsno etničko čišćenje Hrvata iz BiH
» Pernar se polijeva vodom:'Oluja nije bila etničko čišćenje,krivi su srpske vođe,Srbima nije pala dlaka sa glave...'
Page 4 of 5