Počelo je sistematično etničko čišćenje u Alepu
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Počelo je sistematično etničko čišćenje u Alepu
Ero ko Christian Amanpur...u glavnom nakon sirije treba malo srihtati ukrajinu a baltik nek miruje da ne bi dobio po labrnji :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Sada Rusija i saveznici trebaju organiozorati međunarodnu konferenciju za obnovu Sirije i Alepa....amerikanci i njihovi vehbitski ljudožderi su dobrodošli s prilozima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Yehudi wrote:Izrael je liječio ranjene pripadnike Druza.
Inače kolega Ero je zabrinut adi 1500 koljača ( i njihovih obitelji još 3500 )
pa ga mori zašto oni odlaze ( prognanici jadni ) iz Alepa.
No ne pita se šta je sa ostalm žiteljima istočnog Alepa. Njih 200 000
koji su jedva dočekali riješiti se ovih islamista i ostali u ist Alepu.
Dirljiva mi je ta njegova briga za svaku šušu islamističku
zajeb je što ih je pustilo.. većina kanibala koji su se borili u alepu je preživila borbu i evakuirana i slobodna.. sada će ih brat Erdogan opskrbiti TOW raketama i veselje se može nastaviti
zato je Sirijska vojska pokušavala na sve moguće načine prekinuti primirje i dovršiti ih , ali Putin je ipak prevladao .. ipak Rusija pazi na imiđ a Rusija ih nije smjela pobiti do kraja jer bi to naljutilo Erdogana itd.. visoka politika naravno..
šteta, da se mene pitalo, nikakvo primirje nikakva evakuacija nego prženje do kraja.. iako mislim da se Putina ovdje jebalo za mišljenje zapada, više se Putin dodvoravao Erdoganu nego Zapadu
Guest- Guest
ni ja ih nebi pustio, do zadnjeg, sad su se izvukli oni najodgovornijiji, mada ih je zagnjojili ajmeee, al jebga, nije temeljito,
damir je na palmiri, javio se prije odlaska iz alepa i kaze da je u alepu posljedicno od granatiranja izginulo oko 600 civila, sto izginulo sto ono koje su kozojebi pobili kad su htjeli pobjeci, al kozojeba se procjenjuje da je izginulo preko 3k, neko sunitsko pleme koje je iz okolice alepa i iam svojih 500 ljudi pod oruzjem je naletilo na kozojebe u jednoj zgradi koji su bili toliko nadrogirani i iscrpljeni da ih nisu uspjeli ni probudit, cjelu jedinicu, nakon pol sata su ih jednostavno uspavali trajno, oko 120 kozojeba u sat vremena, bez milosti, jako malo kozojeba je zarobljeno zivo, uglavnom kad su se predavali su poceli pruzat otpor ocima pa su dobili metak
damir je na palmiri, javio se prije odlaska iz alepa i kaze da je u alepu posljedicno od granatiranja izginulo oko 600 civila, sto izginulo sto ono koje su kozojebi pobili kad su htjeli pobjeci, al kozojeba se procjenjuje da je izginulo preko 3k, neko sunitsko pleme koje je iz okolice alepa i iam svojih 500 ljudi pod oruzjem je naletilo na kozojebe u jednoj zgradi koji su bili toliko nadrogirani i iscrpljeni da ih nisu uspjeli ni probudit, cjelu jedinicu, nakon pol sata su ih jednostavno uspavali trajno, oko 120 kozojeba u sat vremena, bez milosti, jako malo kozojeba je zarobljeno zivo, uglavnom kad su se predavali su poceli pruzat otpor ocima pa su dobili metak
pa ga mori zašto oni odlaze ( prognanici jadni ) iz Alepa.
No ne pita se šta je sa ostalm žiteljima istočnog Alepa. Njih 200 000
koji su jedva dočekali riješiti se ovih islamista i ostali u ist Alepu.
zajeb je što ih je pustilo.. većina kanibala koji su se borili u alepu je preživila borbu i evakuirana i slobodna.. sada će ih brat Erdogan opskrbiti TOW raketama i veselje se može nastaviti
zato je Sirijska vojska pokušavala na sve moguće načine prekinuti primirje i dovršiti ih , ali Putin je ipak prevladao .. ipak Rusija pazi na imiđ a Rusija ih nije smjela pobiti do kraja jer bi to naljutilo Erdogana itd.. visoka politika naravno..
šteta, da se mene pitalo, nikakvo primirje nikakva evakuacija nego prženje do kraja.. iako mislim da se Putina ovdje jebalo za mišljenje zapada, više se Putin dodvoravao Erdoganu nego Zapadu
Ne uzbuđuj se, samo podsjećam...
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Jesi ih porokali više, Jutarnji je već naporan s pamfletima iz buzina a na Indexu će dehidrirati od tolko suza, Jihadi P.S. u šok sobi
dawson wrote:Jesi ih porokali više, Jutarnji je već naporan s pamfletima iz buzina a na Indexu će dehidrirati od tolko suza, Jihadi P.S. u šok sobi
najgore od svega i nisu ih porokali , nego su im ih većinu pustili da se obriju i išetaju iz alepa u novi glavni grad Ildb , gdje će ih Erdogan opskrbiti novim oružjem i gdje će uzgojiti novu bradu i ponovo se ratovati
Guest- Guest
Eroo wrote:Yehudi wrote:
Inače kolega Ero je zabrinut adi 1500 koljača ( i njihovih obitelji još 3500 )
.....................i to baš za svaku šušu
inače nadalje bez podvala kolega Ero, ilustracija koju si stavio dolazi iz Yemena
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
i tako ispada da u biti na neki nacin ispada da svima odgovaraju đihadisti..na koga bi oruzje trosili...malo se politicki sorali i tako...malo svađa...pa smisao politike ej da se svađas da nađes neki razlog za svađu...kako bi politicari opstali inaceMilo Yiannopoulos wrote:dawson wrote:Jesi ih porokali više, Jutarnji je već naporan s pamfletima iz buzina a na Indexu će dehidrirati od tolko suza, Jihadi P.S. u šok sobi
najgore od svega i nisu ih porokali , nego su im ih većinu pustili da se obriju i išetaju iz alepa u novi glavni grad Ildb , gdje će ih Erdogan opskrbiti novim oružjem i gdje će uzgojiti novu bradu i ponovo se ratovati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A i ovi naši mediji seru li ga seru,pa su tako Alepo počeli uspoređivati sa Srebrenicom i Vukovarom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...ma boli vas kiki tamo za nake arapcuge..sto bi rek'o moj stric..'isti quratz drugo pakovanje'
2015-09-08
ima tamo i milion ipo kršćana čija sudbina se trenutno veže za asadovu, a koji su se napatili više sada nego kada je saladin osvaja jeruzalem.vuksadinare wrote:...ma boli vas kiki tamo za nake arapcuge..sto bi rek'o moj stric..'isti quratz drugo pakovanje'
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
...patili su oni uvijek..nije ni assad bio prema njima cvijece prije kao ni otac mu...bili su među najsiromasnijima u siriji..tesko su dolazili do posla...nerjetko i maltretirani a sluzbe sigurnosti nisu marile previse za to...jednostavno polozaj krscana na cijelom bliskom istoku kao i na sjeveru afrike je kako danas i prije bio jako tezak...pa eto recimo turska(prije erdogana) se vodila kao sekularna drzava pa su tamo krscani ionako imali teskih trenutaka..u libanonu su prije tridesetak godina jednostavno bili primorani uci u rat da bi opstali..tamosnji arapi muslimani nikad nisu zeljeli krscane među sobom nuzno zlo su bili(izdajnici koji su pasje vjere)...u jeruzalemu su bili u nemilosti i od zidova i od muslimana..to ej tako bilo i bice neovisno tko bio na vlasti..nikad nece biti u istom polozaju kao muslimani a uvijek ce se netko nad njima izivljavatimutava baštarda wrote:ima tamo i milion ipo kršćana čija sudbina se trenutno veže za asadovu, a koji su se napatili više sada nego kada je saladin osvaja jeruzalem.vuksadinare wrote:...ma boli vas kiki tamo za nake arapcuge..sto bi rek'o moj stric..'isti quratz drugo pakovanje'
2015-09-08
..prije cetrdesetak godina malu krscansku zajednicu u bombayu u indiji...u svojim mešusobnim sukobima hindusa i muslimana gotovo su unistili jedni i drugi tu krscansku zajednicu...prvo su se tukli i ubijali međusobno da bi se obdavije strane kasnije izivljavali na krscanima..jednostavno u aziji kao da nije mjesto krscanima...
2015-09-08
Meni na pamet pada Staljingrad, čini mi se jedino usporedivo...jastreb wrote:A i ovi naši mediji seru li ga seru,pa su tako Alepo počeli uspoređivati sa Srebrenicom i Vukovarom.
2016-07-22
paa da..d'is ti sad uspoređivat vukovar i srebrenicu sa alepom,staljingradom...gdje se ruje bore to jedino moze biti mit..ovo drugo 'đaba si krecio'Eroo wrote:Meni na pamet pada Staljingrad, čini mi se jedino usporedivo...jastreb wrote:A i ovi naši mediji seru li ga seru,pa su tako Alepo počeli uspoređivati sa Srebrenicom i Vukovarom.
2015-09-08
da su desetkovane zajednice u 5 godina, ne znam baš da je bilo mnogo takvih razdoblja u povijesti. dodajmo još i da stradavaju od strane koju podržava kršćanska evropa čiji stanovnici lijepe statuse po fejsu da se pomogne ljudožderima u alepuvuksadinare wrote:...patili su oni uvijek..nije ni assad bio prema njima cvijece prije kao ni otac mu...bili su među najsiromasnijima u siriji..tesko su dolazili do posla...nerjetko i maltretirani a sluzbe sigurnosti nisu marile previse za to...jednostavno polozaj krscana na cijelom bliskom istoku kao i na sjeveru afrike je kako danas i prije bio jako tezak...pa eto recimo turska(prije erdogana) se vodila kao sekularna drzava pa su tamo krscani ionako imali teskih trenutaka..u libanonu su prije tridesetak godina jednostavno bili primorani uci u rat da bi opstali..tamosnji arapi muslimani nikad nisu zeljeli krscane među sobom nuzno zlo su bili(izdajnici koji su pasje vjere)...u jeruzalemu su bili u nemilosti i od zidova i od muslimana..to ej tako bilo i bice neovisno tko bio na vlasti..nikad nece biti u istom polozaju kao muslimani a uvijek ce se netko nad njima izivljavatimutava baštarda wrote:ima tamo i milion ipo kršćana čija sudbina se trenutno veže za asadovu, a koji su se napatili više sada nego kada je saladin osvaja jeruzalem.vuksadinare wrote:...ma boli vas kiki tamo za nake arapcuge..sto bi rek'o moj stric..'isti quratz drugo pakovanje'
Treba bit pošten i reći da su jedino obstali tamo di teritorij kontroliraju Alaviti i Kurdi.mutava baštarda wrote:ima tamo i milion ipo kršćana čija sudbina se trenutno veže za asadovu, a koji su se napatili više sada nego kada je saladin osvaja jeruzalem.vuksadinare wrote:...ma boli vas kiki tamo za nake arapcuge..sto bi rek'o moj stric..'isti quratz drugo pakovanje'
No to mi nije dovoljno za pravdanje ovoga što se desilo Alepu. Ili mnogim manjim
mjestima u Siriji i Iraku. Ne držim stranu počiniocima, ma ko oni bili.
Last edited by Eroo on 16/12/2016, 08:14; edited 1 time in total
2016-07-22
vjerojatno bi najisplativije diktatoru bilo da primjeni doktrinu iz drezdena.Eroo wrote:Meni na pamet pada Staljingrad, čini mi se jedino usporedivo...jastreb wrote:A i ovi naši mediji seru li ga seru,pa su tako Alepo počeli uspoređivati sa Srebrenicom i Vukovarom.
....a tko ti previse mari za tamosnje krscane..em malobrojni em imaju nikakav ili vrlo slab utjecaj a i sto uostalom tamo rade...cak se i papa sranjo bas prevec ne trga tu i tamo iz nekog reda malo prosvjedovao prije koju godinu i vise se ne javlja..pa po onom..'ko im kriv sto nisu otisli pa nek pate kad su mazohisti'mutava baštarda wrote:da su desetkovane zajednice u 5 godina, ne znam baš da je bilo mnogo takvih razdoblja u povijesti. dodajmo još i da stradavaju od strane koju podržava kršćanska evropa čiji stanovnici lijepe statuse po fejsu da se pomogne ljudožderima u alepuvuksadinare wrote:...patili su oni uvijek..nije ni assad bio prema njima cvijece prije kao ni otac mu...bili su među najsiromasnijima u siriji..tesko su dolazili do posla...nerjetko i maltretirani a sluzbe sigurnosti nisu marile previse za to...jednostavno polozaj krscana na cijelom bliskom istoku kao i na sjeveru afrike je kako danas i prije bio jako tezak...pa eto recimo turska(prije erdogana) se vodila kao sekularna drzava pa su tamo krscani ionako imali teskih trenutaka..u libanonu su prije tridesetak godina jednostavno bili primorani uci u rat da bi opstali..tamosnji arapi muslimani nikad nisu zeljeli krscane među sobom nuzno zlo su bili(izdajnici koji su pasje vjere)...u jeruzalemu su bili u nemilosti i od zidova i od muslimana..to ej tako bilo i bice neovisno tko bio na vlasti..nikad nece biti u istom polozaju kao muslimani a uvijek ce se netko nad njima izivljavatimutava baštarda wrote:ima tamo i milion ipo kršćana čija sudbina se trenutno veže za asadovu, a koji su se napatili više sada nego kada je saladin osvaja jeruzalem.vuksadinare wrote:...ma boli vas kiki tamo za nake arapcuge..sto bi rek'o moj stric..'isti quratz drugo pakovanje'
2015-09-08
Evo, ni Dresden nema s ljudskošću baš puno...Puno je nedužnih i tamo stradalo.mutava baštarda wrote:vjerojatno bi najisplativije diktatoru bilo da primjeni doktrinu iz drezdena.Eroo wrote:Meni na pamet pada Staljingrad, čini mi se jedino usporedivo...jastreb wrote:A i ovi naši mediji seru li ga seru,pa su tako Alepo počeli uspoređivati sa Srebrenicom i Vukovarom.
Da o Hirošimi i Nagasakiju ne pričamo. Aha...i Gaza...Ma. Čovjek je izgleda proklet.
2016-07-22
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Srbija optužena za rat i etničko čišćenje na području Hrvatske i BiH
» jedini narod koji slavi etnicko ciscenje, genocid
» HADŽIDEDIĆ: Kome treba disfunkcionalnost ili novo etničko čišćenje na Balkanu?
» Tigrovi: Uhićenja u Orašju svojevrsno etničko čišćenje Hrvata iz BiH
» Pernar se polijeva vodom:'Oluja nije bila etničko čišćenje,krivi su srpske vođe,Srbima nije pala dlaka sa glave...'
» jedini narod koji slavi etnicko ciscenje, genocid
» HADŽIDEDIĆ: Kome treba disfunkcionalnost ili novo etničko čišćenje na Balkanu?
» Tigrovi: Uhićenja u Orašju svojevrsno etničko čišćenje Hrvata iz BiH
» Pernar se polijeva vodom:'Oluja nije bila etničko čišćenje,krivi su srpske vođe,Srbima nije pala dlaka sa glave...'
Page 3 of 5