Bundes liga
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 25
Page 21 of 25 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
Re: Bundes liga
Kraj Bayerna započeo je u trenutku kad su onog klošara Guardiolu doveli.
Zeko-
2015-08-26
Uli Hoeness “I told Pep whom we are going to appoint as a our new coach in the next few days. He was satisfied”
mora najveći odobriti...
mora najveći odobriti...
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pep Guardiola transformed Bayern Munich into "a global player" over the course of his three-year tenure, according to former club president Uli Hoeness.
"We've always been a fantastic football club with huge successes, but the fact that Pep Guardiola has worked here has given FC Bayern an international colour.
"We've always been a fantastic football club with huge successes, but the fact that Pep Guardiola has worked here has given FC Bayern an international colour.
2015-08-25
Ende, mislin da cu ovaj vikend ić do Splita...
Znaci da cu upalit managera i krenit s Tottenhamom...
Kranjčar u <3
Znaci da cu upalit managera i krenit s Tottenhamom...
Kranjčar u <3
Guest- Guest
imam i ja jednu paprenu karijeru od 0, sutra ti šaljem... i pašalić je tu za 8 milijuna kakva igračina i kakva otimačina iz redova aston ville.
2015-08-25
End wrote:Pep Guardiola transformed Bayern Munich into "a global player" over the course of his three-year tenure, according to former club president Uli Hoeness.
Svakako, sezona pre guardiole-tripleta, razvaljivanje u LŠ. Dodje SIN, i razbije prevariolu 5:0 sl godine...
Guest- Guest
Već san sve skicira u glavi...End wrote:imam i ja jednu paprenu karijeru od 0, sutra ti šaljem... i pašalić je tu za 8 milijuna kakva igračina i kakva otimačina iz redova aston ville.
Iman skoro cili kostur odma + 4-5 vrhunskih buyeva...
Ajme ajme...
Kranjčar dobiva kapetansku...
<3
Guest- Guest
Sport1: Bayern Munich contact former Barça coach Luis Enrique
pripremite skele, lucho dolazi u grad...
2015-08-25
End wrote:Sport1: Bayern Munich contact former Barça coach Luis Enrique
Hoće li da preskoči ogradu?
Guest- Guest
Predsjednik njemačkog prvaka Uli Hoeness priznao je to u razgovoru za Sky Sports te je otklio kako mu je i slavni Katalonac pokazao palac gore.
“Pep mi je obećao da će se svake godine pojaviti na Oktober festu. Bio je to prijateljski sastanak, ali naravno da smo razgovarali i o poslu. Rekao sam mu tko će za par dana postati novi trener
Bayerna i bio je zadovoljan”, izjavio je Hoeness.
“Pep mi je obećao da će se svake godine pojaviti na Oktober festu. Bio je to prijateljski sastanak, ali naravno da smo razgovarali i o poslu. Rekao sam mu tko će za par dana postati novi trener
Bayerna i bio je zadovoljan”, izjavio je Hoeness.
2015-08-25
jupp se reaktivirao iz penzije i preuzeo klosare iz minhena ponovo. ne znas ko je nize pao, da li on koga su ista ta govna oterala da bi doveli cigalonsku prevaru, ili klosari iz minhena koji jedu govna koja su posrali...
Guest- Guest
As Neuer is injured, Bayern München are interested in signing Ter Stegen. Cillessen could be an alternative. [md]
A deal with Ter Stegen seems unlikely as the goalkeeper is very happy at Barça and he has a release clause of €180m. [md]
Cillessen however, only has a release clause of €60m euros. [md]
šta nema u dortmundu nikoga...
A deal with Ter Stegen seems unlikely as the goalkeeper is very happy at Barça and he has a release clause of €180m. [md]
Cillessen however, only has a release clause of €60m euros. [md]
šta nema u dortmundu nikoga...
2015-08-25
Page 21 of 25 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 25