Bundes liga
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 25
Page 20 of 25 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25
Re: Bundes liga
bafalo wrote:bože kakav trener. trenerčina. ipak najveći potez mu je bio kad je u finalu lp s realom sredio lopovski đubrentusmuckodjubre wrote:
ljudina!
kako je samo gorbarski SIN stavio pravoslavnu kitu u usta perdeskim lopovima iz torina.
Guest- Guest
Rece netko na pravdi Boga 1991 ...a 1998 na najvecoj kradji u biti 2014 sudac donio naslov realu 1998 opet sudac 1966 opet sudac pomaze realu...minimalno 3 naslova ukradena u korist reala
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kramarić do 2020. u Hoffenheimu
Tommy Ramone wrote:S konja na magarca po drugi put u karijeri.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Da.... 2 milijuna godisnje ili tako nesto... prs u uho i sa konja na magarca pa na jarca itd... tako su i govorili za mnoge koji su otisli u arapske lige pa 10 ak milja godisnje i drkaj kurac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
već na polusezoni švabo boy uplakan i moli da se guardiola vrati
End- Posts : 21177
2015-08-25
ende ubij se bayern sa lakocom brani naslov
2015-09-13
a bartra u obrani, hummelsa su se riješili još da se riješe onog drveta subotića šta bi to bilo
2015-08-25
ili sad kad u cityu milajrde prasene u nista i na kraju sezoone REVOLUCIJA bude trazila posao u getafeu
2015-09-13
Kakav su penal svirali za klošare iz minhena, sramota nad sramotama. U rangu penala koji se sviraju za 2 čerge...
Guest- Guest
Mehmet Scholl: "Bayern have fun, Ancelotti has set them free. They've stripped the Pep-chains."
august, 2016.
Igrači su navodno često između sebe pričali da je kod Gvardiole sve bilo bolje, od discipline, do intenzitera treninga, da je Pep mnogo direktniji i da se znalo šta traži.
konačno su cigani skužili da nisu u povijesti imali boljega od gaurdiole, samo je sad prekasno, dabogda propali do kraja...
august, 2016.
Igrači su navodno često između sebe pričali da je kod Gvardiole sve bilo bolje, od discipline, do intenzitera treninga, da je Pep mnogo direktniji i da se znalo šta traži.
konačno su cigani skužili da nisu u povijesti imali boljega od gaurdiole, samo je sad prekasno, dabogda propali do kraja...
2015-08-25
karlo je gospodin i institucija za bavarsku sirotinju. nikad ga nisu ni zaslužili
bafalo wrote:karlo je gospodin i institucija za bavarsku sirotinju. nikad ga nisu ni zaslužili
Guest- Guest
loše je krenulo po bayern iduće godine borusija ostaje bez 80% igrača
Normalno da je loše krenulo po čmayern-kad baliju izabrali za sportskog direktora...
Guest- Guest
bafalo wrote:loše je krenulo po bayern iduće godine borusija ostaje bez 80% igrača
darth_vader-
2014-04-17
Page 20 of 25 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 25
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 25