Bundes liga
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 25
Page 17 of 25 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25
Re: Bundes liga
ancelotti još nije kofer spakirao oni slažu momčad za drugu sezonu vjerojatno bez pitanja, ista sorta jadnoga kluba ko loreal.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nek rasprodaju cergare koje su pokupovali po primeri, umjesto njih kupe kojeg hrvata iz slavonije.i opet ce dominirati europom.
Guest- Guest
najbolje im je da se prvo otarase prevara u vidu vidala i comana koji su dosli iz one smesne lige i jos smesnijeg kluba....
Guest- Guest
Man United opet na aparatima. Dva igrača Bayern riješio, a United opet izvisio nakon Thiaga i to ovaj put sa Sanchesom. Reakcije Unitedovih navijača su ajme. Van Gaal I Woodward pod paljbom.operw wrote:Man united ceka ih rasirenih ruku
Guest- Guest
Ha ha ha, doveli ono što vi pokušavate dovesti godinama i na kraju ništa ne dovedete. Šamaranje Uniteda sa svih strana, a bracala poraz okreće na pobjedu. Potonuli Titanic izronio, a ne zaronio.Braćala wrote:hahahha, klosari gube kompas. doveli onu rupetinu od stopera i kurcinu od coveka i onog malog benfikinog ciganina za koga su trazili 60 miliona.
Tako će isto biti obrnuta priča kada Gündogan ode u City. Onda će biti Modrić otišao u Real, Thiago u Bayern, Vidal u Bayern, Gündogan u City, a United će već naći nekoga Charlie Adama za 50-60 mil €. I tako opet do novog slučaja koji bude otišao u Real, Bayern, City, Chelsea, Barcelonu, Juventus...
Guest- Guest
Kakav potez Bayerna: Objavili transfer zbog kojeg će poludjeti na Old Traffordu
Bayern je objavio kako je dogovorio transfer velikog portugalskog talenta Renata Sanchesa.
Renato Sanches, nogometaš koji se mjesecima povezivao s Manchester Unitedom, kojeg su gotovo svi engleski mediji već premjestili na Old Trafford, dogovorio je prelazak u – Bayern! Carlo Ancelotti dobio je na poklon biser iz Lisabona, a Benfica velik novac.
Dogovorena odšteta je 35 milijuna eura, uz mogućnost dodatnog bonusa bude li Sanches, između ostalog, izabran u najbolju momčad svijeta i/ili postao dobitnikom Zlatne lopte. Sanches je nakon obavljenog liječničkog pregleda potpisao petogodišnji ugovor.
Bayern je objavio fotografiju Karl-Heinza Rummeniggea i Sanchesa kako potpisuju ugovor koji počinje vrijediti od prvog dana srpnja. Na očaj navijača Manchester Uniteda koji su izvisili iako su im domaći mediji servirali priču o dolasku koji bi podsjetio na onaj Cristiana Ronalda iz Sportinga 2003. godine.
''Bayern je već neko vrijeme pratio Renata Sanchesa. Sretni smo što je došao usprkos svima poznatom zanimanju naše internacionalne konkurencije. On je energičan i tehnički nadaren veznjak koji će ojačati našu momčad'', rekao je Rummenigge nakon potpisa.
Renato Sanches je središnji vezni nogometaš koji je u Benfici već 10 godina. Ove sezone je debitirao i idmah upisao 33 nastupa u svim natjecanjima. Njegov prvijenac u dresu lisabonskog kluba vidjeli smo ove zime kada je s 30 metara. Bio je to gol mjeseca u portugalskoj ligi, a on je postao najmlađi strijelac Benfice na domaćim utakmicama u 21. stoljeću.
Bayern je isti dan potvrdio i dolazak kapetana rivala Borussije Matsa Hummelsa. On je prošao Bayernovu nogometnu školu, ali je igračku afirmaciju doživio u Dortmundu, iz kojeg su prije pouzdanog središnjeg braniča stigli ofenzivni veznjak Mario Goetze u ljeto 2013. za 37 milijuna eura te sjajni poljski napadač Robert Lewandowski kao slobodan igrač u ljeto 2014. Iznos odštete o kojem su se klubovi dogovorili nije javno obznanjen.
"Oduševljeni smo što se Mats Hummels odlučio za Bayern. Mats je jedan od najboljih središnjih braniča na svijetu i s njim je naša momčad još dobila na kvaliteti", rekao je glavni operativac Bavaraca Karl-Heinz Rummenigge.
Bayern je objavio kako je dogovorio transfer velikog portugalskog talenta Renata Sanchesa.
Renato Sanches, nogometaš koji se mjesecima povezivao s Manchester Unitedom, kojeg su gotovo svi engleski mediji već premjestili na Old Trafford, dogovorio je prelazak u – Bayern! Carlo Ancelotti dobio je na poklon biser iz Lisabona, a Benfica velik novac.
Dogovorena odšteta je 35 milijuna eura, uz mogućnost dodatnog bonusa bude li Sanches, između ostalog, izabran u najbolju momčad svijeta i/ili postao dobitnikom Zlatne lopte. Sanches je nakon obavljenog liječničkog pregleda potpisao petogodišnji ugovor.
Bayern je objavio fotografiju Karl-Heinza Rummeniggea i Sanchesa kako potpisuju ugovor koji počinje vrijediti od prvog dana srpnja. Na očaj navijača Manchester Uniteda koji su izvisili iako su im domaći mediji servirali priču o dolasku koji bi podsjetio na onaj Cristiana Ronalda iz Sportinga 2003. godine.
''Bayern je već neko vrijeme pratio Renata Sanchesa. Sretni smo što je došao usprkos svima poznatom zanimanju naše internacionalne konkurencije. On je energičan i tehnički nadaren veznjak koji će ojačati našu momčad'', rekao je Rummenigge nakon potpisa.
Renato Sanches je središnji vezni nogometaš koji je u Benfici već 10 godina. Ove sezone je debitirao i idmah upisao 33 nastupa u svim natjecanjima. Njegov prvijenac u dresu lisabonskog kluba vidjeli smo ove zime kada je s 30 metara. Bio je to gol mjeseca u portugalskoj ligi, a on je postao najmlađi strijelac Benfice na domaćim utakmicama u 21. stoljeću.
Potvrđen i Hummels
Bayern je isti dan potvrdio i dolazak kapetana rivala Borussije Matsa Hummelsa. On je prošao Bayernovu nogometnu školu, ali je igračku afirmaciju doživio u Dortmundu, iz kojeg su prije pouzdanog središnjeg braniča stigli ofenzivni veznjak Mario Goetze u ljeto 2013. za 37 milijuna eura te sjajni poljski napadač Robert Lewandowski kao slobodan igrač u ljeto 2014. Iznos odštete o kojem su se klubovi dogovorili nije javno obznanjen.
"Oduševljeni smo što se Mats Hummels odlučio za Bayern. Mats je jedan od najboljih središnjih braniča na svijetu i s njim je naša momčad još dobila na kvaliteti", rekao je glavni operativac Bavaraca Karl-Heinz Rummenigge.
Guest- Guest
operw wrote:Nek rasprodaju cergare koje su pokupovali po primeri, umjesto njih kupe kojeg hrvata iz slavonije.i opet ce dominirati europom.
sanches nosi adidas-sve je jasno...
uostalom, hvala bayernu: spasao je united kupovine 3 kurca od igraca-vidala, hummelsa i potencijalno ovog cirkuzanta
uostalom, hvala bayernu: spasao je united kupovine 3 kurca od igraca-vidala, hummelsa i potencijalno ovog cirkuzanta
Guest- Guest
koja priča, ovo ću pričati djeci pred spavanje svaku večer, Guardiola BOG BOGOVA
2015-08-25
Braćala wrote:idi se leci...
utakmica koja je promijenila nogometnu i sportsku povijest, lucidnost i inovacija guardiole na krilima koje su barcelona, bayern, spanjolska, njemacka, warriorsi, osvojili svijet i još milijun primjera.
2015-08-25
i srbija vaterpolo svijetsko prvenstvo,a đoković atp u madridu
da nema guardiole michael joradan ne bi osvojio 6 naslova prvaka NBA lige
Page 17 of 25 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 21 ... 25
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 17 of 25