Bundes liga
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 25
Page 15 of 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Re: Bundes liga
5 godina Barcelona "kupuje" Hummelsa. Onda Hummels nakon prošlotjedne utakmice Pokala s Herthom daje nekakve sentimentalne izjave kako svake večeri prije spavanja potroši pola sata misleći o budućnosti i uz to mu otac koji se zakačio s Bayernom, bio k tome i otpušten iz Bayerna s pozicije koordinatora mlađih kategorija počne govoriti o top 5-6 klubova svijeta gdje Bayern nije isključen s liste pa bi mogao se vratiti u klub. K tome sve svoje slobodno vrijeme Mats provodi u Münchenu pa neki govore u Dortmundu kako više živi tamo nego u Dortmundu za kojeg igra.muckodjubre wrote:Hummels na korak od povratka u Bayern, koji je Borussiji službeno ponudio 30 milijuna eura odštete, a braniču četverogodišnji ugovor težak 10 milijuna eura po sezoni.
Sad ostaje vidjeti što će raditi do ljeta, hoće li se s ovime pumpati plaća za ostanak u Dortmundu ili eventualni prelazak u City ili u drugom slučaju već dogovara transfer pa će nakon finala Pokala Bayern-BVB objaviti svoj povratak kući.
Transfer Gündogana u City i mogući Mkhtaryana u Chelsea neće u javnosti nitko ni spomenuti.
Guest- Guest
Dortmund s odlaskom sve navedene trojice Gündogana, Mkhtaryana i Hummelsa ispada iz ozbiljne igre u Europi.
U Wolfsburgu se sprema veliki uragan gdje će 7-8 važnih igrača ovog ljeta napustiti klub. Od tog kluba ništa neće ostati.
Seljački Schalke koji se desetljećima koprca u izmetu svojeg svinjca i nesposobnosti bi tek sada mogli dovesti dobrog trenera(Markus Weinzierl iz Augsburga) nakon što su doveli odličnog direktora iz Mainza Christiana Heidela. Sve je to qrac jer i ako bi Weinzierl iz svih talenata stvorio super ekipu i izgradio im karakter, neće moći spriječiti odlazak u Englesku, 2 španjolska kluba, PSG i Bayern.
Nijemci su svoj limit izgleda dosegnuli. Bayern je sebe desetljećima sa svojom omladinskom školom i legendama uz vodstvo Hoeneßa osigurao i odveo na vrh. Sad sve ostaje na Red Bullu da krene ovog ljeta trošiti i dovlačiti skupe igrače u Leipzig kako bi netko nešto u Njemačkoj predstavljao s obzirom da Bayer a i VW kurac od vlasnika koji ne ulažu ozbiljnu lovu.
Ako s Leipzigom ne uspije, bolje da tu svoju bijednu tradiciju odbace i puste neke njemačke tajkune da preuzmu većinske udjele ili Ruse da uđu u klubove s milijardama. Ovako jednostavno ne ide, a Nijemci jednostavno nisu ono što su Španjolci da mogu s onakvom nogometnom organizacijom izbacivati igrače na traci i nizati uspjehe u Europskoj ligi.
U Wolfsburgu se sprema veliki uragan gdje će 7-8 važnih igrača ovog ljeta napustiti klub. Od tog kluba ništa neće ostati.
Seljački Schalke koji se desetljećima koprca u izmetu svojeg svinjca i nesposobnosti bi tek sada mogli dovesti dobrog trenera(Markus Weinzierl iz Augsburga) nakon što su doveli odličnog direktora iz Mainza Christiana Heidela. Sve je to qrac jer i ako bi Weinzierl iz svih talenata stvorio super ekipu i izgradio im karakter, neće moći spriječiti odlazak u Englesku, 2 španjolska kluba, PSG i Bayern.
Nijemci su svoj limit izgleda dosegnuli. Bayern je sebe desetljećima sa svojom omladinskom školom i legendama uz vodstvo Hoeneßa osigurao i odveo na vrh. Sad sve ostaje na Red Bullu da krene ovog ljeta trošiti i dovlačiti skupe igrače u Leipzig kako bi netko nešto u Njemačkoj predstavljao s obzirom da Bayer a i VW kurac od vlasnika koji ne ulažu ozbiljnu lovu.
Ako s Leipzigom ne uspije, bolje da tu svoju bijednu tradiciju odbace i puste neke njemačke tajkune da preuzmu većinske udjele ili Ruse da uđu u klubove s milijardama. Ovako jednostavno ne ide, a Nijemci jednostavno nisu ono što su Španjolci da mogu s onakvom nogometnom organizacijom izbacivati igrače na traci i nizati uspjehe u Europskoj ligi.
Guest- Guest
Kao što sam i mislio... Ćaća hoće pole position za sina sa koristeći imena poput Cityja i Barcelone te klubova poput Uniteda, Chelseaja i Arsenala, a ispada kako je Bayern jedini klub gdje mu sin želi nastaviti karijeru.Neben dem FC Bayern, für den Hummels bis 2008 in der Jugend und in der zweiten Mannschaft spielte, hat sein Vater Hermann Hummels auch Manchester City oder den FC Barcelona als mögliche Kandidaten ins Gespräch gebracht. Doch nach SZ-Informationen sind das nur Ablenkungsmanöver. Es soll nur noch um den FC Bayern gehen, beide Parteien verhandelten dem Vernehmen nach nur noch Details.
Guest- Guest
simpatiziram borusiju ali ovo nema veze ni sa bayernom ni sa ičim osim toga da su mali klub kojeg igrači ne poštuju. bayern uzima i šta treba i šta ne treba da oslabi ali igrače ne možeš prislit da potpišu i oni su ti koji ne cijene borusiju. tu i tamo se dogodi transfer i između najvećih rivala ali ovi su doslovno postali bavarska tržnica i zato im je i liga smiješna
Sinoć je Audi Star Talk gost bio Dortmundov predsjednik Watzke i rekao je kako Hummels prelazi u Bayern. Razlozi nisu financijski već zato što se radi o Münchenu odakle on dolazi, obitelj mu tamo živi, žena mu je iz Münchena i ima veće šanse za osvajanje trofeja u Bayernu. Ostaje samo napucati što veću odštetu.
Isto tako silno želi vratiti Götzea u Dortmund. Ja osobno nemam ništa protiv, ali nema Caritas akcija ispod cijene kako to u Bayernu uvijek biva nego plati 40 mil. € i nosi ga. Radije bih ga Kloppu prodao jer će ga ovaj platiti 45-50 mil. €.
Isto tako silno želi vratiti Götzea u Dortmund. Ja osobno nemam ništa protiv, ali nema Caritas akcija ispod cijene kako to u Bayernu uvijek biva nego plati 40 mil. € i nosi ga. Radije bih ga Kloppu prodao jer će ga ovaj platiti 45-50 mil. €.
Guest- Guest
a kak navijači borusije gledaju na to da im dica jedva čekaju da odu u bayern?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Hummels je Bayernovo dijete. Klinsmann ga se odrekao, a van Gaal to ovjerio. Hoeneß je isto imao bisere prije 7-8 godina kad je pričao o "svjetskim klasama" u Bayernu pored Lucia poput Demichelisa, van Buytena i Brena. Nisu slušali Hermanna Gerlanda prije 9-10 godina koji je rekao kako će Badstuber i Hummels budućnost Bayerna i Njemačke.
Ja sam mislio kako će u ljeto 2012. se Hummels vratiti i ponovo upariti s partnerom u repki Badstuberom nakon što je Bayern doživio debakl s Chelseajem, falio je lijevi bek i pouzdani stoper. Nije se vratio i onda je Boateng konačno stavljen na stopera i od 2012/2013. do danas je postao najbolji branič Bayerna.
Ja sam mislio kako će u ljeto 2012. se Hummels vratiti i ponovo upariti s partnerom u repki Badstuberom nakon što je Bayern doživio debakl s Chelseajem, falio je lijevi bek i pouzdani stoper. Nije se vratio i onda je Boateng konačno stavljen na stopera i od 2012/2013. do danas je postao najbolji branič Bayerna.
Guest- Guest
Dugogodišnji štoper BVB jedan je od najboljih odbrambenih igrača Evrope u poslednjih nekoliko godina, ljubimac 'Žutog zida' ekipe sa 'Signal Iduna Parka', a malo ko je očekivao ovakav razvoj događaja.
Pogotovo uzimajući u obzir njegove izjave kada su prethodnih sezonu Mario Gece i Robert Levenadovski prelazili u minhenski Bajern, što je sada i njegova jedina želja.
Uprava Borusija rekla je da može da će prihvatiti ponudu šampiona Nemačke ne manju od 30 miliona evra.
"Zaista ne mogu da razumem Geceovu odluku, samo sam to rekao. Svi smo iznenađeni onim što je uradio. Jednostavno ne verujem da se radi o bilo kakvim sportskim razlozima. Slagao se jako dobro sa svima nama i upravo zbog toga sam jako iznerviran", rekao je Mats kada je Mario prešao u Minhen za 37 miliona evra, kolika mu je bila i klauzula.
Sledeće sezone isto je učinio i Robert Levandovski, koji se u Bavarsku preselio kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor.
"Ne zanima me da osvojim ni osam šampionata. Više volim da radim neke posebne, specijane stvari sa Dortmundom, nego da igram samo novca radi. Levi želim sreću, kao i Geceu, ali mene Bajern nikada neće imati. Novac nije sve u životu", 'jasan' je bio Humels.
Humels je ponikao upravo u Bajernu, ali je odigrao svega jedan meč za prvi tim, pre nego što je 2008. stigao u Borusiju. Za osam sezona sakupio je preko 250 nastupa i postigao 24 gola, osvojivši za to vreme dve titule, Kup, Superkup Nemačke, a igrao je i finale Lige šampiona.
Pre dve godine, dvadesetsedmogodišnji defanzivac postao je prvak sveta sa Nemačkom.
E sad, na jednoj strani imate Marija Gecea, Roberta Levandovskog i Matsa Humelsa, a na drugoj Marka Rojsa...
Pogotovo uzimajući u obzir njegove izjave kada su prethodnih sezonu Mario Gece i Robert Levenadovski prelazili u minhenski Bajern, što je sada i njegova jedina želja.
Uprava Borusija rekla je da može da će prihvatiti ponudu šampiona Nemačke ne manju od 30 miliona evra.
"Zaista ne mogu da razumem Geceovu odluku, samo sam to rekao. Svi smo iznenađeni onim što je uradio. Jednostavno ne verujem da se radi o bilo kakvim sportskim razlozima. Slagao se jako dobro sa svima nama i upravo zbog toga sam jako iznerviran", rekao je Mats kada je Mario prešao u Minhen za 37 miliona evra, kolika mu je bila i klauzula.
Sledeće sezone isto je učinio i Robert Levandovski, koji se u Bavarsku preselio kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor.
"Ne zanima me da osvojim ni osam šampionata. Više volim da radim neke posebne, specijane stvari sa Dortmundom, nego da igram samo novca radi. Levi želim sreću, kao i Geceu, ali mene Bajern nikada neće imati. Novac nije sve u životu", 'jasan' je bio Humels.
Humels je ponikao upravo u Bajernu, ali je odigrao svega jedan meč za prvi tim, pre nego što je 2008. stigao u Borusiju. Za osam sezona sakupio je preko 250 nastupa i postigao 24 gola, osvojivši za to vreme dve titule, Kup, Superkup Nemačke, a igrao je i finale Lige šampiona.
Pre dve godine, dvadesetsedmogodišnji defanzivac postao je prvak sveta sa Nemačkom.
E sad, na jednoj strani imate Marija Gecea, Roberta Levandovskog i Matsa Humelsa, a na drugoj Marka Rojsa...
Guest- Guest
Braćala wrote:Kurac od štopera, kurac od igrača i još veći KURAC OD ČOVEKA
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
A klošari iz minhena su najveći jadnici jer neće da plate oebštećenje već treaju ovog jadnika da vrši prririsak na bvb kako bi raskinuo igovor sa njim...
Guest- Guest
Mats Hummels potvrdio da će sljedeće sezone igrati u Bayernu
A nekad:
"Mene Bayern neće imati. Novac nije sve u životu..."
A nekad:
"Mene Bayern neće imati. Novac nije sve u životu..."
End- Posts : 21177
2015-08-25
samo takvi klošari i mogu igrati za čmayern, za njih je mandžukić gospodin onda znaš o kakvom se jadnom klubu radi
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nekadašnji nemački reprezentativac Olaf Ton smatra da je slabljenje rivala filozofija minhenskog Bajerna.
U četvrtak je Borusija Dortmund saopštila da je Mats Humels obavestio klub o svojoj nameri da raskine ugovor i pređe upravo u Bajern.
On će posle Levandovskog i Gecea treća zvezda Borusije koja je prešla u Bajern u prethodnih nekoliko godina.
„Bajern slabi svoje rivale, kao što je uradio sa Šalkeom kada je doveo Manuela Nojera. To je njihova filozofija. Teško je na ovaj način napraviti ozbiljno takmičenje. Dortmund ne sme da pusti Humelsa koji će se savršeno uklopiti sa Boatengom u Bajernu“, rekao je Tom.
U četvrtak je Borusija Dortmund saopštila da je Mats Humels obavestio klub o svojoj nameri da raskine ugovor i pređe upravo u Bajern.
On će posle Levandovskog i Gecea treća zvezda Borusije koja je prešla u Bajern u prethodnih nekoliko godina.
„Bajern slabi svoje rivale, kao što je uradio sa Šalkeom kada je doveo Manuela Nojera. To je njihova filozofija. Teško je na ovaj način napraviti ozbiljno takmičenje. Dortmund ne sme da pusti Humelsa koji će se savršeno uklopiti sa Boatengom u Bajernu“, rekao je Tom.
Guest- Guest
Izjavio nesto sto cijeli svijet zna, nije stvar u tome...ko ne zeli oslabit konkurenciju, ali kupovanja igraca od rivala mora barem duplo ako ne i troduplo stajat od prodaje u drugu ligu...ako se oni zadovoljavaju sa 30 milijuna, a uvjeren sam da bi ga dragom klubu van bundeslige mogli prodat za 40,50 milijuan onda su idioti i treba gasit taj klub......smijesna liga, smijesna politika, jos smijesniji rivali, utakmice kamilice bez ostrih faulova i nimalo prljavosti, bez sudacke nadoknade....bljak!
nowitzki-
2014-04-27
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Inače fyi, najgledanija liga u Europi.bafalo wrote:i onda se švabe čude što niko ne gleda bundesligu
Guest- Guest
Page 15 of 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 25