Bundes liga
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 25
Page 6 of 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Re: Bundes liga
http://net.hr/sport/ruse-sve-pred-sobom-novi-rekord-bavaraca-prestravit-ce-suparnike/ Prije guardiola revolucija rusi sve pred sobom!!!
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sutra da se umirovi bio bi proglasen za najvecega nogometnog oca svih vremena.
2015-08-25
normalno da je a i pep bi već osvojio lp da je pustio dobitnu formulu umjesto da zaserere svojim ''inovacijama". a bundesligu bi sa takvim kadrom i smiješnom konkurencijom osvojio i pamić. heyncks je bar imao moćnu borusiju prije nego su je skroz pokrali
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Bayern polako gubi strpljenje, traže od Pepa Guardiole da do 31.12. odluči želi li i dalje voditi Bayern i sljedeće sezone...
do kraja sezone drzati u neizvjesnosti i onda pokazati masni debeli kurac klosarskim svabima
do kraja sezone drzati u neizvjesnosti i onda pokazati masni debeli kurac klosarskim svabima
2015-08-25
naravno da je bolji...teško da će pep ponoviti njegov uspjeh osvajanjem svega živoga u jednoj sezoniEnd1899 wrote:bolji je heynckes
ko barta i tello najbolji igrači na planeti
to je taj katalonski moral, mes ke un kurac-End1899 wrote:do kraja sezone drzati u neizvjesnosti i onda pokazati masni debeli kurac klosarskim svabima
bavarski cigani drugo nisu niti zasluzili, ali guardiola je uvijek bio najveci gospodin nogometa.
2015-08-25
ajde de, rekordsmeister je bio institucija kad je barca bila provincijski klub, ohladili se vojvodini šamari vidim-
Svaki imalo ozbiljan klub prve lige mora staviti rok do 31.12.2015., a kamoli jedan od 3 najbolja kluba svijeta. To još od ljeta govorim kako Guardiola će potpisati novi 2-godišnji ugovor do Nove godine ili će napustiti klub iduće ljeto. Trećeg jednostavno ne može i ne smije biti!
Samo opet s Rummeniggeom se nikad ne zna otkako je postao obično pseto na lancu Guardiole, a ne šef najveće njemačke institucije.
Samo opet s Rummeniggeom se nikad ne zna otkako je postao obično pseto na lancu Guardiole, a ne šef najveće njemačke institucije.
Guest- Guest
poljak je i dalje kurac od igrača. potrefila mu se jedna luda polusezona ko i kramariću u rijeci
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Poljak je sada jako efikasan ali to se mora raditi u kontinutietu i to kroz 4-5 godina. Ovako to još nije to.
Guest- Guest
Ako, pak, Guardiola odluči napustiti Munchen, Bayern mu je već pronašao zamjenu, tvrdi Bild. Riječ je o Carlu Ancelottiju, koji je bez posla otkako je napustio Real ovog ljeta.
Ancelotti bi odlaskom u Bayern postao prvi trener koji je radio u svim "ligama petice" - u Italiji je vodio četiri kluba, u Engleskoj Chelsea, u Francuskoj PSG, a u Španjolskoj Real Madrid.
Ancelotti bi odlaskom u Bayern postao prvi trener koji je radio u svim "ligama petice" - u Italiji je vodio četiri kluba, u Engleskoj Chelsea, u Francuskoj PSG, a u Španjolskoj Real Madrid.
Page 6 of 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 25