Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
El Gordo je elementarna nepogoda kakvu svijet rijetko viđa. Ono, trener svojoj ekipi oduzeo šansu za osvajanje kupa, haha.
Eno i Napoli u Italiji proigrao otkako je on otišao iz njega.
Guest- Guest
florentino perez dominacija... B-)
kurvicki na aparatima.
kurvicki na aparatima.
Guest- Guest
Uskoro će prijelazni rok pa će kupiti maramice i ostale stvari za utjehu kako to inače se radi u Realu zadnjih 12 godina.
Guest- Guest
Gluposti, pa nije Benitez kriv ako ih izbace. I u niželigaškim klubovima postoji osoba koja je zadužena za praćenje takvih stvari, a kamoli u klubu ko Real. Netko je napravio propust, nije na treneru da se zamara s detaljima o tome tko je kad dobio karton i tko ima pravo nastupa a tko ne.
Guest- Guest
"Ramos dobio 8+2 mil. nakon pregovaranja od par mjeseci da nece
Bejl nakon uzasne sezone u klubu trazio da igra na drugom mjestu i to dobio
DDG fax i tjeranje Navasa do zadnje sekunde
Slanje Coentraaa na posudbu i ostajanje bez rezervnog lijevog beka(WTF i mean really)
0:4 na Bernabeu od barcelone
Benzemi prijeti zatvor zbog pokusaja iznudjivana novca
Ronaldo izgleda dovoljno zivo samo da partija preko vikenda u Maroku
James odigrao u 3 mjeseca vise utakmica sa repkom nego sa klubom
Isco samo danas kad postize 2 gola igrao svoju poziciju u citavoj sezoni
Izbacivanje iz kupa u prvoj rundi zbog suspendovanog igraca(a jos jedan bio na klupi)
sezona istekla jaku nominaciju za najvecu parodiju u historiji
a nismo ni na polovici jos
lorealbalkan u suzama
Bejl nakon uzasne sezone u klubu trazio da igra na drugom mjestu i to dobio
DDG fax i tjeranje Navasa do zadnje sekunde
Slanje Coentraaa na posudbu i ostajanje bez rezervnog lijevog beka(WTF i mean really)
0:4 na Bernabeu od barcelone
Benzemi prijeti zatvor zbog pokusaja iznudjivana novca
Ronaldo izgleda dovoljno zivo samo da partija preko vikenda u Maroku
James odigrao u 3 mjeseca vise utakmica sa repkom nego sa klubom
Isco samo danas kad postize 2 gola igrao svoju poziciju u citavoj sezoni
Izbacivanje iz kupa u prvoj rundi zbog suspendovanog igraca(a jos jedan bio na klupi)
sezona istekla jaku nominaciju za najvecu parodiju u historiji
a nismo ni na polovici jos
lorealbalkan u suzama
End- Posts : 21177
2015-08-25
former referee..
Gonzalez: "As soon as I saw Cheryshev to play, I sent Real Madrid a fax. Being a professional sports analyst, I study this information."
Gonzalez: "I tried to inform Real Madrid but I couldn’t get hold of anyone. I called various numbers but didn’t get to speak to anyone.
Gonzalez: "As soon as I saw Cheryshev to play, I sent Real Madrid a fax. Being a professional sports analyst, I study this information."
Gonzalez: "I tried to inform Real Madrid but I couldn’t get hold of anyone. I called various numbers but didn’t get to speak to anyone.
2015-08-25
Tommy Ramone wrote:Gluposti, pa nije Benitez kriv ako ih izbace. I u niželigaškim klubovima postoji osoba koja je zadužena za praćenje takvih stvari, a kamoli u klubu ko Real. Netko je napravio propust, nije na treneru da se zamara s detaljima o tome tko je kad dobio karton i tko ima pravo nastupa a tko ne.
u lorealu je perez zaduzen za sve zato im sportski direktor nije potreban.
2015-08-25
http://net.hr/sport/real-uhvacen-u-lazi-bivsi-sudac-je-sve-otkrio/ vec vidim da klosari nece biti izbaceni, inace ovaj trebas predjednik lige je fan loreala tako da ne treba ocekivati neke vece sankcije.
2015-08-25
ende šta kažu tvoji izvori iz katalonije kada će referndum za odcjepljenje od španjolske? i jesi dobio lovu od pobjede reala?
ne znam nista o tome, nije vise aktualno. jesam maloprije, a sutra ce vjerojatno biti sluzbena sudbina loreala
2015-08-25
http://net.hr/sport/rakitic-bolji-od-modrica-ogromne-pohvale-stizu-od-nogometne-ikone/ ne placi demo, uzet ce modrara i kostelic oskara.
2015-08-25
Perez: "Kazna ne važi zato što nas nisu rekli da Cheryshev ima zabranu igranja i prema 41. pravilu, ne mogu nas kazniti. Igrač je tek došao kod nas i nisu nam javili o kazni. Mi nismo igrali sa pogrešnom postavom."
"Razgovarali smo sa savezom i rekli su da nam nisu poslali ništa."
"Nisam još razgovorao sa predsjednikom Cadiza. On je htio uraditi najbolje za svoj klub."
"Nadam se da nećemo biti izbačeni i da ćemo nastaviti igrati u kupu. Uvjereni smo da se ovo više neće dogoditi, nisam još razgovorao sa Cheryshevom."
"Obožavam Zidanea. Trenutno se on sprema da bude sjajan trener. Naš trener sada je Benitez. Jednog dana će Zidane trenirati Real. Moramo sada pustiti da Benitez radi svoj posao. Rafa je sjajan trener, radi sjajan posao."
haha, nije dosta bruke
"Razgovarali smo sa savezom i rekli su da nam nisu poslali ništa."
"Nisam još razgovorao sa predsjednikom Cadiza. On je htio uraditi najbolje za svoj klub."
"Nadam se da nećemo biti izbačeni i da ćemo nastaviti igrati u kupu. Uvjereni smo da se ovo više neće dogoditi, nisam još razgovorao sa Cheryshevom."
"Obožavam Zidanea. Trenutno se on sprema da bude sjajan trener. Naš trener sada je Benitez. Jednog dana će Zidane trenirati Real. Moramo sada pustiti da Benitez radi svoj posao. Rafa je sjajan trener, radi sjajan posao."
haha, nije dosta bruke
2015-08-25
postavlja se pitanje kako to da ja mogu do ovoga dokumenta, a loreal ne.
2015-08-25
kad ti imaš svoje ljude u španjolskoj
“Ronaldo tri ili četiri puta tjedno putuje avionom u Maroko svome prijatelju kako bi se mazio s njim. Jasno je da će to utjecati na njegove igre.”
ako ne moze na terenu zabija u privatnom zivotu, a ocito zabijaju i njemu kakva gnjusna pedercina
ako ne moze na terenu zabija u privatnom zivotu, a ocito zabijaju i njemu kakva gnjusna pedercina
2015-08-25
Piqué: “It was very funny, and I am still enjoying it.”
Suárez: “I would not leave for triple the wages.”
mes ke un klub
Suárez: “I would not leave for triple the wages.”
mes ke un klub
2015-08-25
ostaje zal jer su upropastene dvije prilike da ih se dokrajci do kraja, ne bi se cudio da su namjerno iscenirali ovaj propust, dosta je 0-4 i na campu petarda. lol
2015-08-25
pomalo vec zalim modraru, od velikoga potencijala domovine do predmeta sprdnje i izrugivanja, dok drugi nasi osvajaju trofeje i zaluduju svijet, njemu su najvisi domet karijere vecernjakove i marcine izmisljene diplome.
2015-08-25
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19