Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
zamisli da ides ulicom i vidis bracalu s dolce i gabbana torbicomi to jos onom laznom sta je kupio kod brace siptara
End- Posts : 21177
2015-08-25
kad je bracala u pitanju, mogu zamisliti i gore stvari.
Guest- Guest
150kg čipsa i coca cole, najslađi srbin u beogradu, pune vene šećera.
Guest- Guest
klošaru, ti da mene vidiš pobegao bi u svoj kontejner-jebo ti bog majku klošarsku...
Guest- Guest
lol cheryshev nije imao pravo nastupa zbog crvenoga protiv villarreala, još da gol i onda klosari valjda skuze na pocetku poluvremena
2015-08-25
zbog iste stvari je osasuna bila izbacena, kao i benitezova valencija 2001., sad da vidimo kriterije..
2015-08-25
GLUPOST GODINE
KATASTROFALNE POGREŠKE REALA: Izbacit će ih iz Kupa!
Real Madrid će gotovo sigurno ispasti iz Kupa kralja, protiv Cadiza u srijedu navečer u šesnaestini finala su zaigrali sa suspendiranim igračem, a u zapisniku je bio još jedan igrač bez prava nastupa.
Ne samo da je nastupio, već je Denis Čerišev u trećoj minuti i zabio gol za ‘kraljevski klub’, a do kraja utakmice još je Isco dvaput probio mrežu domaćina koji će vjerojatno dugo slaviti ovaj poraz. Problem za trenera Rafu Beniteza i njegovu svitu jest što ruski reprezentativac nije imao pravo nastupa. Prošle sezone je bio na posudbi u Villarrealu, a tamo je zaradio tri žuta kartona, a suspenziju nikad nije stigao odraditi u Kupu.
Realov stručni stožer je pogrešku tek shvatio početkom nastavka, te je Benitez nesretnog Čeriševa povukao s travnjaka u 40. sekundi drugog poluvremena (!?). Umjesto njega je ušao Mateo Kovačić, ali pravila su više nego jasna. No, to nije bio jedini kiks Reala, na klupi je bio Borja Mayoral, koji je u finalu juniorskog Kupa lani zaradio crveni karton, te također nije odradio suspenziju.
Cijeli nogometni svijet se u srijedu navečer smijao Realu. Kako je moguće da tako veliki klub tako kiksa?!
KATASTROFALNE POGREŠKE REALA: Izbacit će ih iz Kupa!
Real Madrid će gotovo sigurno ispasti iz Kupa kralja, protiv Cadiza u srijedu navečer u šesnaestini finala su zaigrali sa suspendiranim igračem, a u zapisniku je bio još jedan igrač bez prava nastupa.
Ne samo da je nastupio, već je Denis Čerišev u trećoj minuti i zabio gol za ‘kraljevski klub’, a do kraja utakmice još je Isco dvaput probio mrežu domaćina koji će vjerojatno dugo slaviti ovaj poraz. Problem za trenera Rafu Beniteza i njegovu svitu jest što ruski reprezentativac nije imao pravo nastupa. Prošle sezone je bio na posudbi u Villarrealu, a tamo je zaradio tri žuta kartona, a suspenziju nikad nije stigao odraditi u Kupu.
Realov stručni stožer je pogrešku tek shvatio početkom nastavka, te je Benitez nesretnog Čeriševa povukao s travnjaka u 40. sekundi drugog poluvremena (!?). Umjesto njega je ušao Mateo Kovačić, ali pravila su više nego jasna. No, to nije bio jedini kiks Reala, na klupi je bio Borja Mayoral, koji je u finalu juniorskog Kupa lani zaradio crveni karton, te također nije odradio suspenziju.
Cijeli nogometni svijet se u srijedu navečer smijao Realu. Kako je moguće da tako veliki klub tako kiksa?!
Španjolski nogometni savez (RFEF) je potvrdio kako će Real Madrid biti izbačen iz Kupa kralja ukoliko Cadiz uloži žalbu do četvrtka u 14 sati, dok je njihov predstavnik na poluvremenu potvrdio kako će klub to najvjerojatnije učiniti.
2015-08-25
demo, hoce mi sad isplatiti dobitak u kladari sutra?
2015-08-25
na koga si se kladio?
pa imam dobitni tiket na kojem mi je loreal f+2...
2015-08-25
vjerujem da hoće,samo idi što prije...ili će staviti kvta 1 pa umanjiti za real
to si i ja mislim, samo me jebe da ne stignem prije 3...
2015-08-25
VUČIĆU PEDERU wrote:najbolji HR igrač svih vremena...
koji ce biti izbacen iz kupa jer igra za najklosarskiji klub svijeta
2015-08-25
zamisli fanove loreala, bracalu i takve, cijeli svijet im se smije jer uz sve milijarde i namjestanja ne mogu do nikakve kante i onda ih jos izbace na ovaj nacin, a navijaci cadiza su cijelo vrijeme slavili pobjedu i govorili klosarima da pogledaju twitter, a ovima nista jasno.
2015-08-25
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19