Primera- modrić,kova i raketa...
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Primera- modrić,kova i raketa...
xEnd1899 wrote:sta kazes demo, hoce li dobit loreal danas. e da barca nije odnijela sva 3 boda, onda mozda ovako su sanse minimalne.
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Šta si ti ovdje napisao majke ti?End1899 wrote:e da barca nije odnijela sva 3 boda, onda mozda ovako su sanse minimalne.
muckodjubre wrote:xEnd1899 wrote:sta kazes demo, hoce li dobit loreal danas. e da barca nije odnijela sva 3 boda, onda mozda ovako su sanse minimalne.
LOL i taj bod su izvukli zahvaljujući mutavom Arbeloi. Real u dvije tekme za redom prosuo 4 boda samo takoEnd1899 wrote:steta za pateticare, samo bod.
real je imao 1 ili 2 udarca u okvir golascorpion wrote:LOL i taj bod su izvukli zahvaljujući mutavom Arbeloi. Real u dvije tekme za redom prosuo 4 boda samo takoEnd1899 wrote:steta za pateticare, samo bod.
A šta je Atletico radio? Cijelu tekmu su napadali sa bezveznim ubacivanjima koje je obrana Reala bez problema riješavala. Nije ni Real bio nešto, ali su vrlo lako mogli pobjedit da nije bilo one glupe greške. Da se Carvajal nije povrijedio, Real bi dobio tekmumuckodjubre wrote:real je imao 1 ili 2 udarca u okvir golascorpion wrote:LOL i taj bod su izvukli zahvaljujući mutavom Arbeloi. Real u dvije tekme za redom prosuo 4 boda samo takoEnd1899 wrote:steta za pateticare, samo bod.
a sta bi bilo da je patetico zabio penal gluperdo... loreal moze biti prezadovoljan, za nji je to ko osvajanje LP ovaj bod. kristina po obicaju u nevidljivom plastu kakva prevara
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pa nilski konju i penal je poklon obrane reala. Ramos je strašno neinteligentan igrač. Realu je ovaj bod kao i poraz, kad se u obzir uzmu okolnostiEnd1899 wrote:a sta bi bilo da je patetico zabio penal gluperdo... loreal moze biti prezadovoljan, za nji je to ko osvajanje LP ovaj bod. kristina po obicaju u nevidljivom plastu kakva prevara
svaki gol je plod nečije pogreške...i gol reala je poklon obrane atletika jer da su pokrili carvajala i benzemu,a ne ih pustili ne bi pao gol...a udarac jacksona koji je golman reala jedva izvadio...u svakom atletiko je bio opasniji i imao više prilika,pa onaj udarac petom nakon ubaca jacksona
I jedni i drugi nisi bili nešto posebno, ali Real ima manje razlog bit zadovoljan jer su primili glup gol pred kraj utakmice. Po statistici gledano 1:1 i jest bio najpošteniji rezultatmuckodjubre wrote:svaki gol je plod nečije pogreške...i gol reala je poklon obrane atletika jer da su pokrili carvajala i benzemu,a ne ih pustili ne bi pao gol...a udarac jacksona koji je golman reala jedva izvadio...u svakom atletiko je bio opasniji i imao više prilika,pa onaj udarac petom nakon ubaca jacksona
LUKA MODRIĆ odigrao je još jednu sjajnu utakmicu za Real koji je osvojio bod u madridskom derbiju protiv Atletica (1:1).
"Realov motor", kako Modrića nakon utakmice s Atleticom naziva madridski AS, portal WhoScored proglasio je igračem utakmice s ocjenom 8.2.
Hrvatski reprezentativac imao je 95.8 posto točnih dodavanja, pet uklizavanja, četiri driblinga i stvorio je dvije prilike suigračima.
"Realov motor", kako Modrića nakon utakmice s Atleticom naziva madridski AS, portal WhoScored proglasio je igračem utakmice s ocjenom 8.2.
Hrvatski reprezentativac imao je 95.8 posto točnih dodavanja, pet uklizavanja, četiri driblinga i stvorio je dvije prilike suigračima.
Modrić je doktor ove igre. To samo onom drvosjeći iz zagorja nije jasno. Rakitić protiv Seville bolje da nije ni igraomuckodjubre wrote:LUKA MODRIĆ odigrao je još jednu sjajnu utakmicu za Real koji je osvojio bod u madridskom derbiju protiv Atletica (1:1).
ovo je valjda prvi put u povijesti modrare da ga je neki relevantni sajt uvrstio u najbolju momcad, inace pratim whoscored, cesto rade profile igraca svakakvih, za modraru nikad nisu jer nemaju sta za napisati...
2015-08-25
http://www.goal.com/hr/news/6958/klubovi/2015/10/06/16074212/ma-kakva-%C4%8Darobna-la-masia-tajna-je-u-igra%C4%8Dima-a-ne-barcinoj?ICID=HP_HN_1
toliko bačenih milijuna u izgradnju novog centra
toliko bačenih milijuna u izgradnju novog centra
Guest- Guest
Sergi Roberto je ove sezone Barcin najbolji igrac, a Bartra je najbolji stoper svijeta, odma dvije cinjenice koje su satrale ovaj smijesni clanak.. a to su dvije od 100
2015-08-25
End1899 wrote:a Bartra je najbolji stoper svijeta
Subies (president CAT federation): "Madrid, Atletico, Valencia, Sevilla, Villarreal are also being investigated. More bans possible." [catr]
2015-08-25
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Primera- modrić,kova i raketa...
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19
» Primera División 19/20
» dvi jadne picketine raketa i modric
» Primera División 18/19