Domoljubna heroina: Spustila Pupovcu
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Domoljubna heroina: Spustila Pupovcu
Dobro je da nije tvoja.kaja_333 wrote:mislili smo da je tvoja, pardondzango wrote:E do mojega što su ova dvojica Srbi. Nego čitam pre neki dan da ste Nikoli Plećašu ipak srušili kuću. A ovaj jeste miran Srbin kao Arsen.marcellus wrote:Ove "naše" novine nešto opako srbuju, uzimaju posao vučiću i vulinu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
E do mojega što su ova dvojica Srbi
Jok kinezi
Pre Kinezi. Vulin je bio u Mirinom JUL-u, koji je imao odlične odnose sa Kinezima.marcellus wrote:E do mojega što su ova dvojica Srbi
Jok kinezi
2014-04-19
Jedna anegdota. Negdje u prvoj polovici devetesetih kupih "Duga"novine ovdje i u novini interview sa nekim Srbinom sta je igrao u Jugoplastici pa prebjegao u Srbiju. Hajde sta su ga rodjeni ujaci htjeli zaklati ali tip isprica kako je Zeljko Jerkov zaklan od ustasha. Mogu reci da me dobro ispizdilo. Nazovem bratica koji je tada nesto petljao sa HKS i pocnem psovati i tako dok mi "rodjo" ne rece da je upravo dan ranije vecerao sa Jerkovom i da je bio zdrav i ziv i da je aktivan u HKS. Nevezano ili mozda ne. Jebaji ga. Nisam se sjetio braticu nabiti na nos Jasenovac , vec kada sam ovdje ispao papak. Nikada od mene antifasiste niti postenog rvata. Muhahahahahahhahahahahah
2014-04-14
ne kužin, zašto bi ustaše zaklale željkaabraham wrote:Jedna anegdota. Negdje u prvoj polovici devetesetih kupih "Duga"novine ovdje i u novini interview sa nekim Srbinom sta je igrao u Jugoplastici pa prebjegao u Srbiju. Hajde sta su ga rodjeni ujaci htjeli zaklati ali tip isprica kako je Zeljko Jerkov zaklan od ustasha. Mogu reci da me dobro ispizdilo. Nazovem bratica koji je tada nesto petljao sa HKS i pocnem psovati i tako dok mi "rodjo" ne rece da je upravo dan ranije vecerao sa Jerkovom i da je bio zdrav i ziv i da je aktivan u HKS. Nevezano ili mozda ne. Jebaji ga. Nisam se sjetio braticu nabiti na nos Jasenovac , vec kada sam ovdje ispao papak. Nikada od mene antifasiste niti postenog rvata. Muhahahahahahhahahahahah
2014-04-16
Mozda je Srbin??? Otkud da znam.aben wrote:ne kužin, zašto bi ustaše zaklale željkaabraham wrote:Jedna anegdota. Negdje u prvoj polovici devetesetih kupih "Duga"novine ovdje i u novini interview sa nekim Srbinom sta je igrao u Jugoplastici pa prebjegao u Srbiju. Hajde sta su ga rodjeni ujaci htjeli zaklati ali tip isprica kako je Zeljko Jerkov zaklan od ustasha. Mogu reci da me dobro ispizdilo. Nazovem bratica koji je tada nesto petljao sa HKS i pocnem psovati i tako dok mi "rodjo" ne rece da je upravo dan ranije vecerao sa Jerkovom i da je bio zdrav i ziv i da je aktivan u HKS. Nevezano ili mozda ne. Jebaji ga. Nisam se sjetio braticu nabiti na nos Jasenovac , vec kada sam ovdje ispao papak. Nikada od mene antifasiste niti postenog rvata. Muhahahahahahhahahahahah
abraham-
2014-04-14
Pitam se da li je stenjala na chirilici dok joj je bivshi muzh, ruski advokat, rijeshavao parnicu?
ma je, željko je iz žirja..abraham wrote:Mozda je Srbin??? Otkud da znam.aben wrote:ne kužin, zašto bi ustaše zaklale željkaabraham wrote:Jedna anegdota. Negdje u prvoj polovici devetesetih kupih "Duga"novine ovdje i u novini interview sa nekim Srbinom sta je igrao u Jugoplastici pa prebjegao u Srbiju. Hajde sta su ga rodjeni ujaci htjeli zaklati ali tip isprica kako je Zeljko Jerkov zaklan od ustasha. Mogu reci da me dobro ispizdilo. Nazovem bratica koji je tada nesto petljao sa HKS i pocnem psovati i tako dok mi "rodjo" ne rece da je upravo dan ranije vecerao sa Jerkovom i da je bio zdrav i ziv i da je aktivan u HKS. Nevezano ili mozda ne. Jebaji ga. Nisam se sjetio braticu nabiti na nos Jasenovac , vec kada sam ovdje ispao papak. Nikada od mene antifasiste niti postenog rvata. Muhahahahahahhahahahahah
2014-04-16
Sele, reci mi, leba ti, da ovo na slici nisi ti...kaja_333 wrote:mislili smo da je tvoja, pardondzango wrote:E do mojega što su ova dvojica Srbi. Nego čitam pre neki dan da ste Nikoli Plećašu ipak srušili kuću. A ovaj jeste miran Srbin kao Arsen.marcellus wrote:Ove "naše" novine nešto opako srbuju, uzimaju posao vučiću i vulinu.
pa stanojko znaš da ti to ne mogu reći...jesi bio u grčkoj?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sigurno mu nije pušila ćirilični. To bi bilo nedostojno heroine.Chagalj1 wrote:Pitam se da li je stenjala na chirilici dok joj je bivshi muzh, ruski advokat, rijeshavao parnicu?
2014-04-19
kak'i more, ona lepsha iljadu puta
Stanojko wrote:Sele, reci mi, leba ti, da ovo na slici nisi ti...kaja_333 wrote:mislili smo da je tvoja, pardondzango wrote:E do mojega što su ova dvojica Srbi. Nego čitam pre neki dan da ste Nikoli Plećašu ipak srušili kuću. A ovaj jeste miran Srbin kao Arsen.marcellus wrote:Ove "naše" novine nešto opako srbuju, uzimaju posao vučiću i vulinu.
kak'i more, ona lepsha iljadu puta
Last edited by Chagalj1 on 20/8/2015, 14:44; edited 1 time in total (Reason for editing : o)
Malo Talijanski, malo rvacki, malo ruski.... multi lingva jebatedzango wrote:Sigurno mu nije pušila ćirilični. To bi bilo nedostojno heroine.Chagalj1 wrote:Pitam se da li je stenjala na chirilici dok joj je bivshi muzh, ruski advokat, rijeshavao parnicu?
dzango wrote:E do mojega što su ova dvojica Srbi. Nego čitam pre neki dan da ste Nikoli Plećašu ipak srušili kuću. A ovaj jeste miran Srbin kao Arsen.marcellus wrote:Ove "naše" novine nešto opako srbuju, uzimaju posao vučiću i vulinu.
Nismo mi nikome ništa srušili mi smo samo htjeli otići i unije iz koje smo imali pravo izaći kada god hočemo. A vi ste ti koji ste počeli rušiti.
Guest- Guest
Nadam se da nisi... Preferiram crnke... A u Grckoj? Sele, bese bogougodno... Cisto i toplo more, niske cene, ruskinje se razgolitile...rajkaja_333 wrote:pa stanojko znaš da ti to ne mogu reći...jesi bio u grčkoj?
nemo' joj vadish mas'...Stanojko wrote:Nadam se da nisi... Preferiram crnke... A u Grckoj? Sele, bese bogougodno... Cisto i toplo more, niske cene, ruskinje se razgolitile...rajkaja_333 wrote:pa stanojko znaš da ti to ne mogu reći...jesi bio u grčkoj?
Ja "cijenim" da je Kaja lepa ko greh. Caglje, da li sam u pravu?Chagalj1 wrote:nemo' joj vadish mas'...Stanojko wrote:Nadam se da nisi... Preferiram crnke... A u Grckoj? Sele, bese bogougodno... Cisto i toplo more, niske cene, ruskinje se razgolitile...rajkaja_333 wrote:pa stanojko znaš da ti to ne mogu reći...jesi bio u grčkoj?
Samo iznutra.Stanojko wrote:Ja "cijenim" da je Kaja lepa ko greh. Caglje, da li sam u pravu?Chagalj1 wrote:nemo' joj vadish mas'...Stanojko wrote:Nadam se da nisi... Preferiram crnke... A u Grckoj? Sele, bese bogougodno... Cisto i toplo more, niske cene, ruskinje se razgolitile...rajkaja_333 wrote:pa stanojko znaš da ti to ne mogu reći...jesi bio u grčkoj?
50% CoolChagalj1 wrote:Samo iznutra.Stanojko wrote:Ja "cijenim" da je Kaja lepa ko greh. Caglje, da li sam u pravu?Chagalj1 wrote:nemo' joj vadish mas'...Stanojko wrote:Nadam se da nisi... Preferiram crnke... A u Grckoj? Sele, bese bogougodno... Cisto i toplo more, niske cene, ruskinje se razgolitile...rajkaja_333 wrote:pa stanojko znaš da ti to ne mogu reći...jesi bio u grčkoj?
Kako niste kad ste čoveku srušili kuću? Plus kao košarkaška legenda nikada nije mogao da dobije ni jedan posao u hrvatskoj košarci. Jebiga kad je Srbin.zgdosada wrote:dzango wrote:E do mojega što su ova dvojica Srbi. Nego čitam pre neki dan da ste Nikoli Plećašu ipak srušili kuću. A ovaj jeste miran Srbin kao Arsen.marcellus wrote:Ove "naše" novine nešto opako srbuju, uzimaju posao vučiću i vulinu.
Nismo mi nikome ništa srušili mi smo samo htjeli otići i unije iz koje smo imali pravo izaći kada god hočemo. A vi ste ti koji ste počeli rušiti.
2014-04-19
Nas i interesuhe ono unutra.Chagalj1 wrote:Samo iznutra.Stanojko wrote:Ja "cijenim" da je Kaja lepa ko greh. Caglje, da li sam u pravu?Chagalj1 wrote:nemo' joj vadish mas'...Stanojko wrote:Nadam se da nisi... Preferiram crnke... A u Grckoj? Sele, bese bogougodno... Cisto i toplo more, niske cene, ruskinje se razgolitile...rajkaja_333 wrote:pa stanojko znaš da ti to ne mogu reći...jesi bio u grčkoj?
2014-04-19
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Domoljubna kamata
» Katoličko - domoljubna HDZova ojebina
» Heroina
» Jaca opako spustila Peđi i SDP-u
» Ambasada SAD-a u BiH spustila zastavu na pola koplja
» Katoličko - domoljubna HDZova ojebina
» Heroina
» Jaca opako spustila Peđi i SDP-u