Domoljubna heroina: Spustila Pupovcu
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Domoljubna heroina: Spustila Pupovcu
Još jednom nekoga od forumaša nazovi četnikom i ideš na hlađenje. Možda je na net.hr takva spika prolazila, no tu neće jbg.zgdosada wrote:v_vlado wrote:I time je pokazo koliki je seronja,pametnom dosta ali ti to ne možeš razlikovati.....zgdosada wrote:v_vlado wrote:On ima svoj stav a ona se kao novinar ponaša arogantno i bezobrazno jer nije njeno da ulazi u polemiku sa njim,....pitanje i njegov odgovor....ona misli da je ovo šator...
A tako vi četnici komunicirate. Ja te pitam jer imaš bicikl ? A ti mi odgovoriš jučer mi je mama kuhala sarmu ?
Tebe dere mržnja,ubijanje,nasilje...ima takvih u siriji,javi se.....
Pokazao je on to davno. A tebi kao i svakom četniku neizmjerno smeta istina. A mene ne dere nikakva mržnja. Nego ti kažem isitnu. A košto sam ti več rekao istina je nešto od čega svi četnici bježe kao vrag od tamjna, Jer vaša istina je tužna i bijedna i naravno da od nje bježite. Košto si lagao i sebe i druge da te iz negi zakonski razloga smeta šator. A smetao te zato jer nisi mogao gledati ljude koji su vas pobijedili u ratu. Smeta te to. I meni bi da sam na tvom mjestu vjerojatno. A mržnja ubijanje nasilje svuda je oko tebe. Da nisi prevelika kukavica da otvoriš oči ne bi to ja trebao govoriti.
Last edited by Starhemberg on 20/8/2015, 12:59; edited 1 time in total
Guest- Guest
v_vlado wrote:Jak na jezikzgdosada wrote:v_vlado wrote:I time je pokazo koliki je seronja,pametnom dosta ali ti to ne možeš razlikovati.....zgdosada wrote:v_vlado wrote:On ima svoj stav a ona se kao novinar ponaša arogantno i bezobrazno jer nije njeno da ulazi u polemiku sa njim,....pitanje i njegov odgovor....ona misli da je ovo šator...
A tako vi četnici komunicirate. Ja te pitam jer imaš bicikl ? A ti mi odgovoriš jučer mi je mama kuhala sarmu ?
Pokazao je on to davno. A tebi kao i svakom četniku neizmjerno smeta istina. A mene ne dere nikakva mržnja. Nego ti kažem isitnu. A košto sam ti več rekao istina je nešto od čega svi četnici bježe kao vrag od tamjna, Jer vaša istina je tužna i bijedna i naravno da od nje bježite. Košto si lagao i sebe i druge da te iz negi zakonski razloga smeta šator. A smetao te zato jer nisi mogao gledati ljude koji su vas pobijedili u ratu. Smeta te to. I meni bi da sam na tvom mjestu vjerojatno. A mržnja ubijanje nasilje svuda je oko tebe. Da nisi prevelika kukavica da otvoriš oči ne bi to ja trebao govoriti.
a na djelu!????
Joj daj ajde nemoj biti smiješan. Ne bi se usudio pojaviti ispred mene za 1000 godina. Kakva djela. Pa takvi kao ti skrivaju se kao štakori.
Guest- Guest
Ali on je četnik. Stvarno je. Kako da ga drugačije zovem ?Starhemberg wrote:Još jednom nekoga od forumaša nazovi četnikom i ideš na hlađenje. Možda je na net.hr takva spika prolazila, no tu neće jbg.zgdosada wrote:v_vlado wrote:I time je pokazo koliki je seronja,pametnom dosta ali ti to ne možeš razlikovati.....zgdosada wrote:v_vlado wrote:On ima svoj stav a ona se kao novinar ponaša arogantno i bezobrazno jer nije njeno da ulazi u polemiku sa njim,....pitanje i njegov odgovor....ona misli da je ovo šator...
Guest- Guest
A i ti smiri strasti.v_vlado wrote:Jak na jezikzgdosada wrote:v_vlado wrote:I time je pokazo koliki je seronja,pametnom dosta ali ti to ne možeš razlikovati.....zgdosada wrote:v_vlado wrote:On ima svoj stav a ona se kao novinar ponaša arogantno i bezobrazno jer nije njeno da ulazi u polemiku sa njim,....pitanje i njegov odgovor....ona misli da je ovo šator...
a na djelu!????
Guest- Guest
dzango wrote:Srećom da je umro sada a ne pre 30 godina. Inače bi mu minirali spomenik i pišali po grobu.marcellus wrote:albatros wrote:Blago nama ako nam je najveći problem Pupovac.
Čitam Dnevno. Na samo dvije stranice (i to o pokojnom Salopeku) spominje se islamizam,ali je ostatak rezerviran za Srbe,Frljiće, Tomiće,Pupovce,partizane i jugoslavene
Naravno, jer islamizam nije naš problem i boli nas kurac za islamiste. Naš problem su Frljići Tomići Pupovci partizani i jugoslaveni. Srbi ne nužno, eto arsen je bio srbin pokoj mu duši, kulturan i fin čovjek, niđe problema
Prije 20 godina mu je tuđman dao visoko državno odlikovanje. A prije trideset godina je još bilo bratstvo i jedinstvo. Tek pred 29 godina ste se povampirili s memorandumom i slobom.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Daj lik je troler svjetski, šator mu je u svakom drugom postu, mirovine branitelja, predsjednica...a što u datom trenutku nikakve veze sa temom nema, jednostavno provocira i zagađuje svaku temu svojim idiotskim fetišima.Starhemberg wrote:A i ti smiri strasti.v_vlado wrote:Jak na jezikzgdosada wrote:v_vlado wrote:I time je pokazo koliki je seronja,pametnom dosta ali ti to ne možeš razlikovati.....zgdosada wrote:v_vlado wrote:On ima svoj stav a ona se kao novinar ponaša arogantno i bezobrazno jer nije njeno da ulazi u polemiku sa njim,....pitanje i njegov odgovor....ona misli da je ovo šator...
a na djelu!????
Guest- Guest
Starhemberg wrote:
Još jednom nekoga od forumaša nazovi četnikom i ideš na hlađenje. Možda je na net.hr takva spika prolazila, no tu neće jbg.
Pravi četnik je ponosan na to, možda vladanu godi kad ga tako časti...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ima i za to sankcije, ovo da u početku bude jasno i da ne eskalira, nema takvih epiteta.
Guest- Guest
Uf,jesi oštar... wrote:ajmo ovako,đuro je najveći heroj veći i od isusa
Ajmo ovako, Đuro nije tema, Milorad je tema, ko što u emisiji Jasenovac nije bio tema nego Vukovar...
2014-04-16
Pre 40 godina je pevao za Broza. A onda su došli Tuđman i ustaše. Pa je i sa njima bio dobar. Srećom da je poživeo. Mada to ne znači da mu za 30-40 godina ipak neće minirati spomenik i pišati po grobu.marcellus wrote:dzango wrote:Srećom da je umro sada a ne pre 30 godina. Inače bi mu minirali spomenik i pišali po grobu.marcellus wrote:albatros wrote:Blago nama ako nam je najveći problem Pupovac.
Čitam Dnevno. Na samo dvije stranice (i to o pokojnom Salopeku) spominje se islamizam,ali je ostatak rezerviran za Srbe,Frljiće, Tomiće,Pupovce,partizane i jugoslavene
Naravno, jer islamizam nije naš problem i boli nas kurac za islamiste. Naš problem su Frljići Tomići Pupovci partizani i jugoslaveni. Srbi ne nužno, eto arsen je bio srbin pokoj mu duši, kulturan i fin čovjek, niđe problema
Prije 20 godina mu je tuđman dao visoko državno odlikovanje. A prije trideset godina je još bilo bratstvo i jedinstvo. Tek pred 29 godina ste se povampirili s memorandumom i slobom.
sad će ti doći horny i opomenuti te...samo upozoravam..
A, ta poanta je tvoj wishful thinking..
A, ta poanta je tvoj wishful thinking..
2014-04-12
Pa ako nekog od forumaša nazove ustašom, jasno da i za njega vrijedi isto, ne radim razliku. Uostalom, njemu ne bi bilo prvi put.
Guest- Guest
Eto, očekivano..sad će se svi profinit
2014-04-12
U ostalom dosta je više tog Pupovca i njegovog srbovanja, opet počinju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Mister savršeni troler.....a sad odi opet tamo gdje si samo jednom bio, ...moralisto...tre91 wrote:Daj lik je troler svjetski, šator mu je u svakom drugom postu, mirovine branitelja, predsjednica...a što u datom trenutku nikakve veze sa temom nema, jednostavno provocira i zagađuje svaku temu svojim idiotskim fetišima.Starhemberg wrote:A i ti smiri strasti.v_vlado wrote:Jak na jezikzgdosada wrote:v_vlado wrote:I time je pokazo koliki je seronja,pametnom dosta ali ti to ne možeš razlikovati.....zgdosada wrote:v_vlado wrote:On ima svoj stav a ona se kao novinar ponaša arogantno i bezobrazno jer nije njeno da ulazi u polemiku sa njim,....pitanje i njegov odgovor....ona misli da je ovo šator...
a na djelu!????
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Pre 40 godina je pevao za Broza. A onda su došli Tuđman i ustaše. Pa je i sa njima bio dobar. Srećom da je poživeo. Mada to ne znači da mu za 30-40 godina ipak neće minirati spomenik i pišati po grobu.
Moguće da i hoće, pa onda za to optužiti ustaše. Ko što nas je Tomić optužio da smo genocidisali Arsena, a ako i nismo, svakako bi da je... ma ko kuži šta budala uopće hoće reć. Evo vidim Jutarnji i beari prebrojio krvna zrnca i preselio ga na pravoslavno groblje. Ove "naše" novine nešto opako srbuju, uzimaju posao vučiću i vulinu. Još malo pa će naši antifašisti bit veći srbi od vas.
2014-04-16
Pred 40 godina je pjevao za Broza? Ko nije?
Last edited by marcellus on 20/8/2015, 13:44; edited 1 time in total (Reason for editing : f)
2014-04-16
E do mojega što su ova dvojica Srbi. Nego čitam pre neki dan da ste Nikoli Plećašu ipak srušili kuću. A ovaj jeste miran Srbin kao Arsen.marcellus wrote:Ove "naše" novine nešto opako srbuju, uzimaju posao vučiću i vulinu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
mislili smo da je tvoja, pardondzango wrote:E do mojega što su ova dvojica Srbi. Nego čitam pre neki dan da ste Nikoli Plećašu ipak srušili kuću. A ovaj jeste miran Srbin kao Arsen.marcellus wrote:Ove "naše" novine nešto opako srbuju, uzimaju posao vučiću i vulinu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Dobro je da nije tvoja.kaja_333 wrote:mislili smo da je tvoja, pardondzango wrote:E do mojega što su ova dvojica Srbi. Nego čitam pre neki dan da ste Nikoli Plećašu ipak srušili kuću. A ovaj jeste miran Srbin kao Arsen.marcellus wrote:Ove "naše" novine nešto opako srbuju, uzimaju posao vučiću i vulinu.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Domoljubna kamata
» Katoličko - domoljubna HDZova ojebina
» Heroina
» Jaca opako spustila Peđi i SDP-u
» Ambasada SAD-a u BiH spustila zastavu na pola koplja
» Katoličko - domoljubna HDZova ojebina
» Heroina
» Jaca opako spustila Peđi i SDP-u