Sušak,Sušak-neuspješni pokušaji razdvajanja Rijeke od Sušaka
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Sušak,Sušak-neuspješni pokušaji razdvajanja Rijeke od Sušaka
http://www.vecernji.hr/kazaliste/mjuzikl-susak-susak-premijerno-prikazivanje-gotovo-rasprodano-1120233
Budući Moćni Majmun ovdje postavlja slične teme i još nije baniran,nadam se da ni ja neću biti baniran,a niti moja tema izbrisana,nakon samo jednog postavljanja teme sličnog sadržaja.
naime,nakon Oslobođenja,mnogi su se usprotivili sjedinjenju dva grada (Sušak i Fiume) u Rijeku,te su nastavili sa svojom štetočinskom djelatnošću,e kako bi razjedinili našu Rijeku i od nje načinili dva raličita grada.
Moje je mišljenje da će Sušak ipak ostati samo jedan kvart(ili skup kvartova),a da će Rijeka ostati jedinstveni grad na Riječini.
Budući Moćni Majmun ovdje postavlja slične teme i još nije baniran,nadam se da ni ja neću biti baniran,a niti moja tema izbrisana,nakon samo jednog postavljanja teme sličnog sadržaja.
naime,nakon Oslobođenja,mnogi su se usprotivili sjedinjenju dva grada (Sušak i Fiume) u Rijeku,te su nastavili sa svojom štetočinskom djelatnošću,e kako bi razjedinili našu Rijeku i od nje načinili dva raličita grada.
Moje je mišljenje da će Sušak ipak ostati samo jedan kvart(ili skup kvartova),a da će Rijeka ostati jedinstveni grad na Riječini.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Sušak,Sušak-neuspješni pokušaji razdvajanja Rijeke od Sušaka
ti si ionako srbin iz caznske krajine
2014-12-30
da si rekao iz Kninske ili Cetinske,razumio bih,ali Cazinska krajina je 100% muslimanska,a muslimani iz CZ krajine su 100% Hrvati(porijeklom).veber wrote:ti si ionako srbin iz caznske krajine
zato idi i uči.
2014-04-22
ajd srbendo, suti, jebote....
2014-12-30
sve što je odjebalo općinu Rijeku je procvjetalo, tako će i Sušak
2014-04-15
jastreb wrote:da si rekao iz Kninske ili Cetinske,razumio bih,ali Cazinska krajina je 100% muslimanska,a muslimani iz CZ krajine su 100% Hrvati(porijeklom).veber wrote:ti si ionako srbin iz caznske krajine
zato idi i uči.
Ne 'sa. Bosanska Bojna, Gradina, Glinica bihu većinski pravoslavna mesta, ali su potle boja navodno dost zemlje poprodavali muslimanom (reču i selefistom).
Stribor-
2015-09-22
kako neuspješni, moji sušačani su svi da to opet budu dva grada, fiume fiumanima a sušak sušačanima i mirna bosna (bosanci su onaj fiume dio)
Last edited by marcellus on 13/12/2016, 21:33; edited 1 time in total
n_razbojnik wrote:sve što je odjebalo općinu Rijeku je procvjetalo, tako će i Sušak
n_razbojnik wrote:sve što je odjebalo općinu Rijeku je procvjetalo, tako će i Sušak
Kad tusti jugoslavski prasac 'se požere. Ta se jednostavno ne da nahraniti.
Stribor-
2015-09-22
Rieka od Mošćeničke Drage do Novoga!
marcellus wrote:kako neuspješni, moji sušačani su svi da to opet budu dva grada, fiume fiumanima a sušak sušačanima i mirna bosna (bosanci su onaj fiume dio)
Stribor-
2015-09-22
Grb nigdašnjeg grada Sušaka.
Stribor-
2015-09-22
Proces aglomerizacije može se obrnuti samo vraćanjem kotača poviesti unatrag.
RIJEKA!!!
Sušak je tek kvart,odnosno skup kvartova(Krimeja,Vežica,Trsat,Pariz,Draga,Pećine...)
Nema više povratka na staro!
Sušak je tek kvart,odnosno skup kvartova(Krimeja,Vežica,Trsat,Pariz,Draga,Pećine...)
Nema više povratka na staro!
2014-04-22
ti si neš pobrkao... muslimani kod kostajnice u cazinskoj krajini i u bužimu su potomci turaka iz okolice užica to je jedna skupina a druga su oni tamo oko srebrenice samo su srebreničani pol srbi a pol turci....jastreb wrote:da si rekao iz Kninske ili Cetinske,razumio bih,ali Cazinska krajina je 100% muslimanska,a muslimani iz CZ krajine su 100% Hrvati(porijeklom).veber wrote:ti si ionako srbin iz caznske krajine
zato idi i uči.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Onda to još više baca vodu na moj mlin. Onda su Bošnjaci umjesto mojih 80% Srba,sada 90% porijeklom Srbadije.michaellcmacha wrote:ti si neš pobrkao... muslimani kod kostajnice u cazinskoj krajini i u bužimu su potomci turaka iz okolice užica to je jedna skupina a druga su oni tamo oko srebrenice samo su srebreničani pol srbi a pol turci....jastreb wrote:da si rekao iz Kninske ili Cetinske,razumio bih,ali Cazinska krajina je 100% muslimanska,a muslimani iz CZ krajine su 100% Hrvati(porijeklom).veber wrote:ti si ionako srbin iz caznske krajine
zato idi i uči.
2014-04-22
konkretno za ovo čemu pričaš su skoro 100% turci u pitanju, naravno kroz sve ovo vrijeme se krv miješala, ali oni spadaju u onu skupinu što je sredinom 19.-og stoljeća iseljena iz užica na navedeni prostor.... isto tako gro muslimana iz beograda i smedereva su također turci a ne poturice.... govinda je nema dugo neš stavljao, a ja sam to davno čitao.... srbijanski izvori su u pitanju...jastreb wrote:Onda to još više baca vodu na moj mlin. Onda su Bošnjaci umjesto mojih 80% Srba,sada 90% porijeklom Srbadije.michaellcmacha wrote:ti si neš pobrkao... muslimani kod kostajnice u cazinskoj krajini i u bužimu su potomci turaka iz okolice užica to je jedna skupina a druga su oni tamo oko srebrenice samo su srebreničani pol srbi a pol turci....jastreb wrote:da si rekao iz Kninske ili Cetinske,razumio bih,ali Cazinska krajina je 100% muslimanska,a muslimani iz CZ krajine su 100% Hrvati(porijeklom).veber wrote:ti si ionako srbin iz caznske krajine
zato idi i uči.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Pa to je onda ono što ja divanim. samo je maleni dio,i to krajiških muslimana(ikavaca)hrvatskog porijekla.
2014-04-22
srbi su se posebno okomljavali na svoje izdajnike vjere, kako što su i hrvati posebnu "pažnju" poklanjali hrvatima koji su prešli na pravoslavlje....
2015-08-08
A zato su Srbijanci i gro bosanskije Srba više kivni na Bošnjake,nego li na Hrvate.michaellcmacha wrote:srbi su se posebno okomljavali na svoje izdajnike vjere, kako što su i hrvati posebnu "pažnju" poklanjali hrvatima koji su prešli na pravoslavlje....
2014-04-22
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sve se praši od radova u tunelu Sušak: Riječki prometni čepovi zbog vlakova postat će prošlost
» Ivo Komšić: Na čelu udruženog zločinačkog poduhvata bili su Franjo Tuđman, Gojko Šušak i Janko Bobetko
» Na Givija su već bili pokušaji atentata...
» Turska odgovorila Njemačkoj: Pokušaji cijepanja naše zemlje
» LAVROV: Neprihvatljivi pokušaji smanjenja prava Srba i Hrvata, državotvornih naroda u BiH
» Ivo Komšić: Na čelu udruženog zločinačkog poduhvata bili su Franjo Tuđman, Gojko Šušak i Janko Bobetko
» Na Givija su već bili pokušaji atentata...
» Turska odgovorila Njemačkoj: Pokušaji cijepanja naše zemlje
» LAVROV: Neprihvatljivi pokušaji smanjenja prava Srba i Hrvata, državotvornih naroda u BiH
Page 1 of 3