Danas kuham...
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: Danas kuham...
kebab ,skonto sam foru ,ako se kaze bez salate ,stave onda vise mesa
EstebanEnrique- Posts : 4782
2014-04-16
Quiche
http://wall.hr/wine-and-dine/koje-su-3-neophodne-namirnice-za-francusku-pitu-quiche/
http://wall.hr/wine-and-dine/koje-su-3-neophodne-namirnice-za-francusku-pitu-quiche/
Guest- Guest
Hvala!
Danas špinat na mlijeku i krumpir
Pacalinke
Sutra quiche lorraine
Danas špinat na mlijeku i krumpir
Pacalinke
Sutra quiche lorraine
Guest- Guest
Krem juha od tikvice.
Kombinacija riža, pir i ječam sa špinatom i dimljenim tofuom...
medication- Posts : 5689
2014-04-14
medication wrote:Krem juha od tikvice.
Sviđa mi se kombinacija!
Kod mene je danas krumpir salata s crvenom paprikom, ljubičastim lukom, baby špinatom, dimljenim tofuom, češnjakom, maslinovim uljem i različitim začinskim biljem
Guest- Guest
Ma baš sam se tebe sjetila dok sam ovo radila, jednostavno je i ukusno.
Inače, te kombinacije imaju Konzum, Plodine i Kaufland. Meni puno bolje od obične riže.
Inače, te kombinacije imaju Konzum, Plodine i Kaufland. Meni puno bolje od obične riže.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Vegvísir wrote:
Kod mene je danas krumpir salata s crvenom paprikom, ljubičastim lukom, baby špinatom, dimljenim tofuom, češnjakom, maslinovim uljem i različitim začinskim biljem
Hm..zanimljiva kombinacija..sutra imam gosta na ručku pa me sad inspiriraš za neobične kombinacije :)
Za predjelo ću praviti gustu juhu od narančaste tikve i poriluka, slane muffine od povrća i sira, za glavno se još mislimmm..
Guest- Guest
@med: I meni su uvijek draže kombinacije, ne volim da je jednolično.
@džepna: Meni bi tako dobro došlo malo inspiracije; volim biti kreativna i igrati se u kuhinji, ali kako se posljednjih dana pokušavam hraniti bez glutena što eliminira skoro sve žitarice već mi pomalo kopni kreativnost.
Tikvu i poriluk još nisam kombinirala, to bih mogla probati! To je hokaido tikva?
Za glavno možda kakvu musaku ili složenac?
@džepna: Meni bi tako dobro došlo malo inspiracije; volim biti kreativna i igrati se u kuhinji, ali kako se posljednjih dana pokušavam hraniti bez glutena što eliminira skoro sve žitarice već mi pomalo kopni kreativnost.
Tikvu i poriluk još nisam kombinirala, to bih mogla probati! To je hokaido tikva?
Za glavno možda kakvu musaku ili složenac?
Guest- Guest
Veg, jesi napravila test intolerancije koji pokazuje koje žitarice TEBI ne odgovaraju?
Guest- Guest
dzepna_venera wrote:Veg, jesi napravila test intolerancije koji pokazuje koje žirarice TEBI ne odgovaraju?
Nisam još premda namjeravam. U međuvremenu sam zbog zdravstvenog stanja odlučila na neko vrijeme eliminirati gluten u potpunosti pa vidjeti kako će to funkcionirati jer koliko sam čitala iskustva po forumima, mnogima je to pomoglo. Bumo vid'li.
Guest- Guest
http://www.poliklinika-analiza.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=246:test-intolerancije-na-hranu&catid=20:testovi-intolerancije-na-hranu&Itemid=99
Guest- Guest
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Page 36 of 50