Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Page 38 of 52
Page 38 of 52 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 45 ... 52
Re: Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
idi dijete tatii, ali ga mrzi i zatuci prvom prilikom.dzango wrote:Jeste. A kad uključim maštu, reći ćeš da sam manijak.maggie13 wrote:i ja, samo metaforički.dzango wrote:Kakve bre mame sada? Pričamo o politici.maggie13 wrote:idi dijete mami, ali je mrzi i zatuci prvom prilikom.dzango wrote:
Samo pumpaj.
vrlo grubo i okrutno.
autodestruktivno.
(počela sam k'o pizzon pisat)
uključi maštu.
vrlo grubo i okrutno.
autodestruktivno.
evo lakša verzija, sad se ne trebaš uživljavat previše.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Op mala bosonoga, kako živiš bez onoga...maggie13 wrote:idi dijete tatii, ali ga mrzi i zatuci prvom prilikom.dzango wrote:Jeste. A kad uključim maštu, reći ćeš da sam manijak.maggie13 wrote:i ja, samo metaforički.dzango wrote:Kakve bre mame sada? Pričamo o politici.maggie13 wrote:
idi dijete mami, ali je mrzi i zatuci prvom prilikom.
vrlo grubo i okrutno.
autodestruktivno.
uključi maštu.
vrlo grubo i okrutno.
autodestruktivno.
Šta kažeš na moju filozofiju?
prosta, radi se o cipelama.dzango wrote:Op mala bosonoga, kako živiš bez onoga...maggie13 wrote:idi dijete tatii, ali ga mrzi i zatuci prvom prilikom.dzango wrote:Jeste. A kad uključim maštu, reći ćeš da sam manijak.maggie13 wrote:i ja, samo metaforički.dzango wrote:
Kakve bre mame sada? Pričamo o politici.
uključi maštu.
vrlo grubo i okrutno.
autodestruktivno.
nego, ovaj vaš stvarno pretjeruje, baš je proziran.
toliko želi vlast, da ne preza od ničega.
uopće ga ne zanima dodatna destabilizacija u zemlji.
2014-04-12
Nemam pojma ni šta je pričao. Kada ga vidim na TV, promenim kanal. Vidite sa Amerima i EU. Oni su ga doveli na vlast pa su oni i odgovorni.maggie13 wrote:prosta, radi se o cipelama.dzango wrote:Op mala bosonoga, kako živiš bez onoga...maggie13 wrote:idi dijete tatii, ali ga mrzi i zatuci prvom prilikom.dzango wrote:Jeste. A kad uključim maštu, reći ćeš da sam manijak.maggie13 wrote:
i ja, samo metaforički.
uključi maštu.
vrlo grubo i okrutno.
autodestruktivno.
Last edited by dzango on Wed 14 Dec - 10:16; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
eh, sad nemaš pojma, a znaš 'navijati'..dzango wrote:Nemam pojma ni šta je pričao. Kada ga vidim na TV, promenim kanal. Vidite sa Amerima i EU. Oni su ga doveli na vlast pa su oni i odgovorni.maggie13 wrote:prosta, radi se o cipelama.dzango wrote:Op mala bosonoga, kako živiš bez onoga...maggie13 wrote:idi dijete tatii, ali ga mrzi i zatuci prvom prilikom.dzango wrote:
Jeste. A kad uključim maštu, reći ćeš da sam manijak.
vrlo grubo i okrutno.
autodestruktivno.
čini se meni da si se ti prepao 'iživljavanja'.
2014-04-12
dzango kako ej krenulo ti ces od vucicevih i sns-ovaca biti proglasen ustasom... ..i obesen
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
njemu je dovoljno sto je vama mio
sto je omiljeni srbin forumas
ja sam srecan sto sve to nisam )
sto je omiljeni srbin forumas
ja sam srecan sto sve to nisam )
Guest- Guest
Znam da navijam, istina.maggie13 wrote:eh, sad nemaš pojma, a znaš 'navijati'..dzango wrote:Nemam pojma ni šta je pričao. Kada ga vidim na TV, promenim kanal. Vidite sa Amerima i EU. Oni su ga doveli na vlast pa su oni i odgovorni.maggie13 wrote:prosta, radi se o cipelama.dzango wrote:Op mala bosonoga, kako živiš bez onoga...maggie13 wrote:
idi dijete tatii, ali ga mrzi i zatuci prvom prilikom.
vrlo grubo i okrutno.
autodestruktivno.
Samo navali sa iživljavanjem. Ja se ne predajem.
Mogu ja da obesim i njih i Vučića i ustaše o kitu.vuksadinare wrote:dzango kako ej krenulo ti ces od vucicevih i sns-ovaca biti proglasen ustasom... ..i obesen
nema šanse, nije mi to prirođeno.dzango wrote:Znam da navijam, istina.maggie13 wrote:eh, sad nemaš pojma, a znaš 'navijati'..dzango wrote:Nemam pojma ni šta je pričao. Kada ga vidim na TV, promenim kanal. Vidite sa Amerima i EU. Oni su ga doveli na vlast pa su oni i odgovorni.maggie13 wrote:prosta, radi se o cipelama.dzango wrote:
Op mala bosonoga, kako živiš bez onoga...
osim toga, otvorio bi temu i kukao pedeset stranica.
2014-04-12
Ne bi. Ja sam diskretan.maggie13 wrote:nema šanse, nije mi to prirođeno.dzango wrote:Znam da navijam, istina.maggie13 wrote:eh, sad nemaš pojma, a znaš 'navijati'..dzango wrote:Nemam pojma ni šta je pričao. Kada ga vidim na TV, promenim kanal. Vidite sa Amerima i EU. Oni su ga doveli na vlast pa su oni i odgovorni.maggie13 wrote:
prosta, radi se o cipelama.
[size=23]BAJDENOV POZIV UZNEMIRIO DIPLOMATE Vašington pritiska Hrvatsku zbog blokade?
Jutarnji list | 14. 12. 2016 - 09:25h
| Komentara: 11
[/size]
Hrvatski premijer Andrej Plenković u Pazinu je, u utorak uveče, komentarisao pres konferenciju srpskog premijera Aleksandra Vučića, u kojoj se obrušio na Hrvatsku zbog blokade jednog od poglavlja u pregovorima s EU, a osvrnuo se i na svoj razgovor s američkim potpredsednikom Džoom Bajdenom.
Tweet
[url=viber://forward?text=Pro%C4%8Ditaj%3A http%3A%2F%2Fwww.blic.rs%2Fvesti%2Fsvet%2Fbajdenov-poziv-uznemirio-diplomate-vasington-pritiska-hrvatsku-zbog-blokade%2F6pxc9lz]Share[/url]
- Nisam slušao konferenciju, samo sam kratko obavešten da ju je Vučić, predsednik vlade Srbije, održao. Dakle, stvari su vrlo jasne i transparentne, Srbija je u procesu pristupnih pregovora, postoji niz poglavlja, kriterijuma koje treba ispuniti; smatram kako je Srbija na putu da to ispuni. U tom kontekstu određena su poglavlja za koja je Hrvatska dala saglasnost da se danas otvore, a u pogledu pitanja poglavlja o kulturi i obrazovanju, Hrvatska je zadržala rezerve zbog određenih aspekata o obrazovanju manjina i školskim udžbenicima - rekao je Plenković.
Na novinarsku molbu da potvrdi da li se čuo s američkim potpredsednikom Džoom Bajdenom, o čemu je Vučić u svom obraćanju takođe govorio, Plenković je odgovorio kako je to tačnoo.
- Poslepodne sam razgovarao s potpredsednikom Bajdenom o širem kontekstu pitanja situacije na jugoistoku Evrope, važnoj ulozi Hrvatske kao članice NATO i EU, koja svojim iskustvom može pomoći našim susedima na tom putu i, naravno, iskoristio sam priliku da mu zahvalim na kvalitetnoj saradnji koju je on u svojem osmogodišnjem mandatu imao s Hrvatskom, koju je i posetio. Još jednom smo utvrdili vrlo kvalitetne odnose i našu konstruktivnu ulogu prema zemljama jugoistoka Evrope, koje su za nas prioritet, pa kad je i kontekst proširenja Evropske unije. To je proces koji držimo uvek visoko na dnevnom redu, i gde ćemo pomoći našim susedima da ispune nužne kriterijume - rekao je Plenković.
Pročitaj još:
[size]
Novinari su ga pitali je li bilo reči i o hrvatskoj blokadi pregovora.
- Bilo je vrlo načelno govora, ne o blokadi, nego o onome što sam rekao, o procesu pristupnih pregovora, i kako da u tom celom kontekstu Hrvatska bude od pomoći susedima - rekao je Plenković, a prenosi "Jutarnji list".
Razgovor Bajdena i Plenkovića izazvao je veliku pažnju i među stranim diplomatama, akreditovanim u Zagrebu.
- Očekivali smo da će sada Hrvatska biti kooperativnija i pokazati dobru volju za otvaranje poglavlja 26. Iskreno, začudila me ova odluka koja je na tragu bivše administracije - rekao je za Jutarnji visoki diplomata jedne zemlje članice EU.
Za podsetiti je da je američka administracija slično reagovala i prilikom slovenačke blokade Hrvatske, koja je uveliko otklonjena kad je Vašington upozorio slovenačke političare kako je vreme da se nađe rešenje za granični spor.[/size]
Jutarnji list | 14. 12. 2016 - 09:25h
| Komentara: 11
[/size]
Hrvatski premijer Andrej Plenković u Pazinu je, u utorak uveče, komentarisao pres konferenciju srpskog premijera Aleksandra Vučića, u kojoj se obrušio na Hrvatsku zbog blokade jednog od poglavlja u pregovorima s EU, a osvrnuo se i na svoj razgovor s američkim potpredsednikom Džoom Bajdenom.
Tweet
[url=viber://forward?text=Pro%C4%8Ditaj%3A http%3A%2F%2Fwww.blic.rs%2Fvesti%2Fsvet%2Fbajdenov-poziv-uznemirio-diplomate-vasington-pritiska-hrvatsku-zbog-blokade%2F6pxc9lz]Share[/url]
Foto: Tanjug/AP
- Nisam slušao konferenciju, samo sam kratko obavešten da ju je Vučić, predsednik vlade Srbije, održao. Dakle, stvari su vrlo jasne i transparentne, Srbija je u procesu pristupnih pregovora, postoji niz poglavlja, kriterijuma koje treba ispuniti; smatram kako je Srbija na putu da to ispuni. U tom kontekstu određena su poglavlja za koja je Hrvatska dala saglasnost da se danas otvore, a u pogledu pitanja poglavlja o kulturi i obrazovanju, Hrvatska je zadržala rezerve zbog određenih aspekata o obrazovanju manjina i školskim udžbenicima - rekao je Plenković.
Na novinarsku molbu da potvrdi da li se čuo s američkim potpredsednikom Džoom Bajdenom, o čemu je Vučić u svom obraćanju takođe govorio, Plenković je odgovorio kako je to tačnoo.
- Poslepodne sam razgovarao s potpredsednikom Bajdenom o širem kontekstu pitanja situacije na jugoistoku Evrope, važnoj ulozi Hrvatske kao članice NATO i EU, koja svojim iskustvom može pomoći našim susedima na tom putu i, naravno, iskoristio sam priliku da mu zahvalim na kvalitetnoj saradnji koju je on u svojem osmogodišnjem mandatu imao s Hrvatskom, koju je i posetio. Još jednom smo utvrdili vrlo kvalitetne odnose i našu konstruktivnu ulogu prema zemljama jugoistoka Evrope, koje su za nas prioritet, pa kad je i kontekst proširenja Evropske unije. To je proces koji držimo uvek visoko na dnevnom redu, i gde ćemo pomoći našim susedima da ispune nužne kriterijume - rekao je Plenković.
Pročitaj još:
- "DOSTA MI JE IŽIVLJAVANJA" Hrvatska blokirala otvaranje Poglavlja 26, Vučić se vraća iz Brisela u Beograd
- HRVATSKOJ SE - MOŽE Šta se krije iza pokazivanja "mišića" i teranja inata Srbiji
[size]
Novinari su ga pitali je li bilo reči i o hrvatskoj blokadi pregovora.
- Bilo je vrlo načelno govora, ne o blokadi, nego o onome što sam rekao, o procesu pristupnih pregovora, i kako da u tom celom kontekstu Hrvatska bude od pomoći susedima - rekao je Plenković, a prenosi "Jutarnji list".
Razgovor Bajdena i Plenkovića izazvao je veliku pažnju i među stranim diplomatama, akreditovanim u Zagrebu.
- Očekivali smo da će sada Hrvatska biti kooperativnija i pokazati dobru volju za otvaranje poglavlja 26. Iskreno, začudila me ova odluka koja je na tragu bivše administracije - rekao je za Jutarnji visoki diplomata jedne zemlje članice EU.
Za podsetiti je da je američka administracija slično reagovala i prilikom slovenačke blokade Hrvatske, koja je uveliko otklonjena kad je Vašington upozorio slovenačke političare kako je vreme da se nađe rešenje za granični spor.[/size]
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
serbinjo pomiri se na vlasti vise nisu josipovic i pusicka i sve za đabe
2015-09-08
Srbija kuka, Svet se trese...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Plakao bi sam u kutu?dzango wrote:Ne bi. Ja sam diskretan.maggie13 wrote:nema šanse, nije mi to prirođeno.dzango wrote:Znam da navijam, istina.maggie13 wrote:eh, sad nemaš pojma, a znaš 'navijati'..dzango wrote:
Nemam pojma ni šta je pričao. Kada ga vidim na TV, promenim kanal. Vidite sa Amerima i EU. Oni su ga doveli na vlast pa su oni i odgovorni.
Isto neću,žao mi.
2014-04-12
Ako te pali...maggie13 wrote:Plakao bi sam u kutu?dzango wrote:Ne bi. Ja sam diskretan.maggie13 wrote:nema šanse, nije mi to prirođeno.dzango wrote:Znam da navijam, istina.maggie13 wrote:
eh, sad nemaš pojma, a znaš 'navijati'..
Isto neću,žao mi.
b.t.w..trebalo bi priupitati vucica i nikolica o protjerivanju,ubojstvima hrvata i miniranju njihovih kuca 1991 poglavito u srijemu...od strane belih orlova kojima su i sami pripadali dapace sefovali...
2015-09-08
Nisam sadist.dzango wrote:Ako te pali...maggie13 wrote:Plakao bi sam u kutu?dzango wrote:Ne bi. Ja sam diskretan.maggie13 wrote:nema šanse, nije mi to prirođeno.dzango wrote:
Znam da navijam, istina.
Isto neću,žao mi.
2014-04-12
Nisam ni ja plačljivko. Veliki sam dečko.maggie13 wrote:Nisam sadist.dzango wrote:Ako te pali...maggie13 wrote:Plakao bi sam u kutu?dzango wrote:Ne bi. Ja sam diskretan.maggie13 wrote:
nema šanse, nije mi to prirođeno.
Isto neću,žao mi.
Page 38 of 52 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 45 ... 52
Similar topics
» Još im nije dosta: Vučić još o Čokolindi
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 38 of 52