Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Page 39 of 52
Page 39 of 52 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 45 ... 52
Re: Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Nisam ni ja plačljivko. Veliki sam dečko.maggie13 wrote:Nisam sadist.dzango wrote:Ako te pali...maggie13 wrote:Plakao bi sam u kutu?dzango wrote:Ne bi. Ja sam diskretan.maggie13 wrote:
nema šanse, nije mi to prirođeno.
osim toga, otvorio bi temu i kukao pedeset stranica.
Isto neću,žao mi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ondamožeš sve prihvatit, dobro je to.dzango wrote:Nisam ni ja plačljivko. Veliki sam dečko.maggie13 wrote:Nisam sadist.dzango wrote:Ako te pali...maggie13 wrote:Plakao bi sam u kutu?dzango wrote:
Ne bi. Ja sam diskretan.
Isto neću,žao mi.
I ovo u svezi chaptera, i sve.
2014-04-11
Jel sad Tuđman opet ne valja? A bio je dobar dok je razgonio HOS.Sora wrote:Eroo wrote:U tome i jes problem, mora da reaguje...Ako ne zna kako, onda neka prepiše iz HR Ustava...promijeni nazive i to je to.Serbinho-3 wrote:Vučić je, kako navodi Prva, rekao da mu je dosta hrvatskog iživljavanja:
"Srbija je sve vreme bila strpljiva i trudila se da ne reaguje, ali će od sada drugačije razgovarati", rekao je Vučić.
Uostalom, sve mu je lijepo skopirala i predala gđa Pusić. Za badave.
Bolje da mu se nacrta na salveti
Mogu i da teram u 3pm. Mislim, u vezi poglavlja.maggie13 wrote:Ondamožeš sve prihvatit, dobro je to.dzango wrote:Nisam ni ja plačljivko. Veliki sam dečko.maggie13 wrote:Nisam sadist.dzango wrote:Ako te pali...maggie13 wrote:
Plakao bi sam u kutu?
Isto neću,žao mi.
ajde vučkadzango wrote:Mogu i da teram u 3pm. Mislim, u vezi poglavlja.maggie13 wrote:Ondamožeš sve prihvatit, dobro je to.dzango wrote:Nisam ni ja plačljivko. Veliki sam dečko.maggie13 wrote:Nisam sadist.dzango wrote:
Ako te pali...
2014-04-11
Nije, to je Crvenkasti.pizzon wrote:njemu je dovoljno sto je vama mio
sto je omiljeni srbin forumas
ja sam srecan sto sve to nisam )
crveni je naš ambivalentanRegoč wrote:Nije, to je Crvenkasti.pizzon wrote:njemu je dovoljno sto je vama mio
2014-04-11
ti bi trebao postati hrvat,tako bi ih najbolje zajebaopizzon wrote:njemu je dovoljno sto je vama mio
2014-04-14
I njega i Eu i...maggie13 wrote:ajde vučkadzango wrote:Mogu i da teram u 3pm. Mislim, u vezi poglavlja.maggie13 wrote:Ondamožeš sve prihvatit, dobro je to.dzango wrote:Nisam ni ja plačljivko. Veliki sam dečko.maggie13 wrote:
Nisam sadist.
vidim koliko ste ih vi zajebali !? minus !Winter is coming wrote:ti bi trebao postati hrvat,tako bi ih najbolje zajebaopizzon wrote:njemu je dovoljno sto je vama mio
yebo vas onaj ko vam dade pravo da odlucujete o sebi i nama-.
sad si ti u americi, jer si raseljeno lice, bolite qurac.
a mi pusimo kurac
prestani nadalje da me komentarises, i sve ok !
Guest- Guest
Hrvatima očigledno smeta što je Vučić govoreći o blokadi otvaranja poglavlja u pregovorima Srbije sa EU rekao da neće dozvoliti da nas bilo ko ponižava i gazi.
Posebno im bode oči to što je bez uvijanja rekao da nam neće deliti lekcije oni koji se plaše srpskih čokoladica i postavljaju spomen table sa ustaškim pozdravom "za dom spremni" u Jasenovcu, lome ćirilične table i dižu spomenike ustašama.
Zbog toga se na gotovo svim hrvatskim internet portalima mogu videti naslovi: "VUČIĆ SE OBRUŠIO NA HRVATSKU", "VUČIĆ NE VADI HRVATSKU IZ USTA I PRITOM RONI KROKODILSKE SUZE", kao i "NE DAMO BRANITELJE ČETNIKU VUČIĆU"...
Guest- Guest
verovatno je resenje da vi cinite sve to sto cinite,
plus,
da nas blokirate,
a mi da cutimo i aplaudiramo.
majmuni
plus,
da nas blokirate,
majmuni
Guest- Guest
nemoj da se uzbudjujes pizone,budi sretan da imas nekog ko ce ti skrenuti paznju na greske i mane,nije dobro biti okruzen ljudima koji ti samo povladjuju.e sad kako si ti stekao utisak da mi odlucujemo o vama i nama stvarno neznam,mozda je to tako jer znamo oslusnuti puls naroda? sta ti mislis?jel ti krivo sto sam u americi?cemu sad to spominjes? gdje si ti? u malom mokrom lugu?pizzon wrote:vidim koliko ste ih vi zajebali !? minus !Winter is coming wrote:ti bi trebao postati hrvat,tako bi ih najbolje zajebaopizzon wrote:njemu je dovoljno sto je vama mio
a mi pusimo kurac
2014-04-14
a onda ok, budete malo čučali u predvorju i glumili mnogo važne face s kojima svecke sile dogovaraju dilove... a za udžbenike nije ni bitno, koliko dugo ste vas nekolicina tu kod nas na obuci sve što je važno ima vi da prenesete ne samo hrvatima u vojvodini nego i vascelom srpstvu... i nemoj da omanete... ;)pizzon wrote:da, nije prpblem hr. jezikSto'jan wrote:pizzon wrote:to su gluposti,da dozvolimo hr udzbenike na teritoriji srbije.
nikad !
moze udzbenici na hrvatskom, ali one koje izdaje zavod za udzbenike i nastavna sredstva beograd...
vec smisao sadzaja u njima
to vazi i za siptare
2015-08-08
cp Politika
Bora Gavrilovićпре око један сат
Sinoć u emisiji "Upitnik", tema: Srbija izmedju EU i Rusije, a ispalo je: Srbija izmedju hrvata i predsedničkih kandidata. Po Marku Djuriću, Srbija nema problem sa EU i Rusima već sa komšijama i opozicijom! Može biti da je to tako ali način na koji plasira svoje stavove je veoma sporan i diskutabilan. Po mom skromnom sudu Poglavlje 26 – "Obrazovanje i kultura" ne blokiraju komšije hrvati već pojedini visoki predstavnici naše vladajuće elite. Nihov način javnog nastupa, komunikacije i ophodjenja prema neistomišljenicima nedvosmisleno pokazuje ozbiljan deficit obrazovanja i elementarne kulture. Kada porade na tome, poglavlje 26 biće otvoreno i zatvoreno istog dana.
Bora Gavrilovićпре око један сат
Sinoć u emisiji "Upitnik", tema: Srbija izmedju EU i Rusije, a ispalo je: Srbija izmedju hrvata i predsedničkih kandidata. Po Marku Djuriću, Srbija nema problem sa EU i Rusima već sa komšijama i opozicijom! Može biti da je to tako ali način na koji plasira svoje stavove je veoma sporan i diskutabilan. Po mom skromnom sudu Poglavlje 26 – "Obrazovanje i kultura" ne blokiraju komšije hrvati već pojedini visoki predstavnici naše vladajuće elite. Nihov način javnog nastupa, komunikacije i ophodjenja prema neistomišljenicima nedvosmisleno pokazuje ozbiljan deficit obrazovanja i elementarne kulture. Kada porade na tome, poglavlje 26 biće otvoreno i zatvoreno istog dana.
Guest- Guest
nitko od vas ne traži da ćutite, slobodno možete da kmekmečite i da cvilcvilkate... lepo vas je za čuti... do ovamo se ori... :))pizzon wrote:verovatno je resenje da vi cinite sve to sto cinite,
plus,
da nas blokirate,
majmuni
2015-08-08
Winter is coming wrote:nemoj da se uzbudjujes pizone,budi sretan da imas nekog ko ce ti skrenuti paznju na greske i mane,nije dobro biti okruzen ljudima koji ti samo povladjuju.e sad kako si ti stekao utisak da mi odlucujemo o vama i nama stvarno neznam,mozda je to tako jer znamo oslusnuti puls naroda? sta ti mislis?jel ti krivo sto sam u americi?cemu sad to spominjes? gdje si ti? u malom mokrom lugu?pizzon wrote:vidim koliko ste ih vi zajebali !? minus !Winter is coming wrote:ti bi trebao postati hrvat,tako bi ih najbolje zajebaopizzon wrote:njemu je dovoljno sto je vama mio
a mi pusimo kurac
nije mi krivo, ali, necu da te lazem, rado bi bio u americi,
samo iz jednog jedinog razloga: moze da se zivi od sopstvenog rada.
gde ne moras da budes ok sa politicarima da bi ziveo od svog rada.
znam, da u americi veliki posloci moraju da ukljuce politiku.
ali, uporedjujemo model gde se od rada zivi pristojno, na jednoj
strani a na drugoj samo za radni staz i troskove, sto se smatra uspehom.
odlucivalis te o nama, jer vam je s,m, dao zeleno svetlo da nesto prihvatite
ili odbojete. da se na liniji sukoba ponasate po svome, da na prostoru koji
ste kontrolisali nije postojala disciplina. sto ne znaci da su hrvati bili bolji.
sto ste odbijali sve osim maximuma ( z-4)koji je sve nas doveo do bombardovanja,
prvo sporadicnog a kasnije nacisto. sto je proterano stanovnistvo paralelno sa zlocinima.
sto je takav model urusavanja juge,
sa nase strane bio pravio do zadnjeg dana vladavine.
tudjman, recimo, nije dao bh hrvatima pravo odlucivanja, i t.d.
Guest- Guest
rado bi bio u americi,a vidis ja nebi,radije bi bio na zlatiboru ili kopaoniku samo neznam od cega bi tamo zivio,od vrganja.vidis prebacivanje krivice zbog ovoga ili onoga dogadjaja je odlika nesposobnjakovica,nije bitno ko je sad kriv zbog bombardovanja,to je proslost i nemoze da se menja,znas sta je problem do sada svih vladajucih partija u Srbiji? niko ne zeli ulagati,svi zele smokvu ca cicka da uberu,evo uzmi za primer ovu priliku za remont helihoptera u Srbiji,Rusija pod sankcijama a mi u odlicnoj poziciji jer im nismo uveli sankcije,dakle mozemo preuzeti taj remont,u cemu je problem? kao sto je i tvoj omiljeni politicar Vucic rekao,njima treba remontovati 600 helihoptera a mi nemozemo ni 5-6 da radimo non stop godinu dana,znaci treba prosiriti kapacitete,uloziti pare koje ce se sigurno isplatiti,ali taj film u Srbiji neces vidjeti,jer ti pametnjakovici ovako razmisljaju,a koje je koristi imam od toga,ionako cu otici sa vlasti za koju godinu a profit od nekog potencijalnog ulaganja u tako nesto bi se realizovao nakon mog odlaska.pizzon wrote:Winter is coming wrote:nemoj da se uzbudjujes pizone,budi sretan da imas nekog ko ce ti skrenuti paznju na greske i mane,nije dobro biti okruzen ljudima koji ti samo povladjuju.e sad kako si ti stekao utisak da mi odlucujemo o vama i nama stvarno neznam,mozda je to tako jer znamo oslusnuti puls naroda? sta ti mislis?jel ti krivo sto sam u americi?cemu sad to spominjes? gdje si ti? u malom mokrom lugu?pizzon wrote:vidim koliko ste ih vi zajebali !? minus !Winter is coming wrote:ti bi trebao postati hrvat,tako bi ih najbolje zajebaopizzon wrote:njemu je dovoljno sto je vama mio
a mi pusimo kurac
nije mi krivo, ali, necu da te lazem, rado bi bio u americi,
samo iz jednog jedinog razloga: moze da se zivi od sopstvenog rada.
gde ne moras da budes ok sa politicarima da bi ziveo od svog rada.
znam, da u americi veliki posloci moraju da ukljuce politiku.
ali, uporedjujemo model gde se od rada zivi pristojno, na jednoj
strani a na drugoj samo za radni staz i troskove, sto se smatra uspehom.
odlucivalis te o nama, jer vam je s,m, dao zeleno svetlo da nesto prihvatite
ili odbojete. da se na liniji sukoba ponasate po svome, da na prostoru koji
ste kontrolisali nije postojala disciplina. sto ne znaci da su hrvati bili bolji.
sto ste odbijali sve osim maximuma ( z-4)koji je sve nas doveo do bombardovanja,
prvo sporadicnog a kasnije nacisto. sto je takav model urusavanja juge, sa nase
strane bio pravio do zadnjeg dana vladavine. tudjman, recimo, nije dao bh hrvatima
pravo odlucivanja, i t.d.
2014-04-14
nesposoban je onaj ko je dozvolio da kuso i repato odlucuju o svemu
Guest- Guest
ko odlucuje o svemu majke ti?
2014-04-14
evo za pizona jedne objave sa vašeg foruma....
2015-08-08
Page 39 of 52 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 45 ... 52
Similar topics
» Još im nije dosta: Vučić još o Čokolindi
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 39 of 52