Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Page 15 of 52
Page 15 of 52 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 33 ... 52
Re: Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
a jebi ga, valja stampati nove knjige iznova pa snimiti nove dokumentarce pa otpustiti profesore sa fakulteta..a tek akademici...razumijem ih sto se odupiru...michaellcmacha wrote:pa jebeš to, to su opća činjenična mjesta... čemu se tu odupiru i kurče... pa cijeli svijet zna da su se u nekoliko navrata prekvalifikovali šta se sad dure... :)))govinda wrote:pa ne moze obrazovanje da se mijenja...morace staviti da im je onaj prvi Nemanjic bio katolik pa da Vojvodina do 1918. nije bila Srbija kao ni Zemun...pa da su pisali latinicom (mislim kraljevi im pisali,, kmetovi bili stoka nepismena kao i sad)...michaellcmacha wrote:ma ok to ali koliko se sugovornika iz srbije, prekomorskih zemalja, bratske italije ili za srbiju "iskreno" zainteresiranih i "prijateljski" nastrojenih javilo za forumsku raspravu... :)))... pa jel moguće da je to toliko interesantna tema...mislim ono zar ne more srbja to da reši bez da se hrvatsku išta pita (ili bar da proba preko merkelice direkt da reši, a ne ovako) da ona nahuška beznačajnu hrvatsku da srbima jebede nanu naninu... alo bre vreme ide...
govinda- Posts : 8930
2016-11-16
Ajde počnite odmah. Nemojte da pateteiše i prdite u prazno dok ne dođe zadnje a onda jebiga.kolerik wrote:dzango wrote:Šta je bre sa ona druga dva? Šta se pravite blesavi?michaellcmacha wrote:šta bi, gdje je pizzon, jel sve u redu, nije vrag da je problem što u austriji nije išlo po planu.... i kake su to sad gluposti da hrvati (ili ustaše) sad zbog glupog obrazovanja maltretiraju srbiju... evropa to ne sme da dopusti inače koliko je za čut srbija ima da izgubi interesovanje za tu i takvu evropu....
Nista, otvoriti cemo, nemamo nacelne prigovore pri ruci. Da ste brze napravili udzbenike, mozda bi veceras otvorili sva tri, ovako smo uklizali.
Otvoriti cemo mi vecinu poglavlja u naredne 2 godine, do onih najvaznijih jos nismo ni dosli.
Ali neka necemo otvoriti nikada, pa makar sami morali blokirati.
Nešto mislim da njih Rusija "uslovljava" i ne HR.kolerik wrote:Ohrabrujuci je bio razvoj danas, Lavrov je bio srdacno primljen u Beogradu, najavljeno je pristupanje Srbije Euroazijskoj uniji, donacije oruzja itd.
Osobno mislim da im i je mjesto u Euroazijskoj uniji, po svim kriterijima.
U tome bi im HR, kao prijateljska zemlja, trebala dati podršku.
Last edited by Eroo on Mon 12 Dec - 18:31; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ne znam ja to. Ti mu valjda tu dođeš stručnjak. O ti si neki peder, ovaj vehabija.govinda wrote:Oni sto su jebali neke cetnike oko Bratunca, ne znas ih ti..mislim te sa kratkim pantalonama, cetnike znas...dzango wrote:Koji su oni što nisu imali pare za cele pantalone?govinda wrote:Mala ispravka, ne vehabije, selefije je ispravan naziv. Vehabije je izmisljeni naziv od strane nevjernika, cionista i siita...
Kud god da krenemdzango wrote:Ne znam ja to. Ti mu valjda tu dođeš stručnjak. O ti si neki peder, ovaj vehabija.govinda wrote:Oni sto su jebali neke cetnike oko Bratunca, ne znas ih ti..mislim te sa kratkim pantalonama, cetnike znas...dzango wrote:Koji su oni što nisu imali pare za cele pantalone?govinda wrote:Mala ispravka, ne vehabije, selefije je ispravan naziv. Vehabije je izmisljeni naziv od strane nevjernika, cionista i siita...
tebi se vracam ponovo
ko da mi otme
iz moje duse Kosovo
2016-11-16
Ja te i pitam što niste blokirali ona dva. Nego se zakačili na najbezveznije,michaellcmacha wrote:a otkad si ti to za europsku uniju... da te nije pizzon inficirao... :)))dzango wrote:Šta je bre sa ona druga dva? Šta se pravite blesavi?michaellcmacha wrote:šta bi, gdje je pizzon, jel sve u redu, nije vrag da je problem što u austriji nije išlo po planu.... i kake su to sad gluposti da hrvati (ili ustaše) sad zbog glupog obrazovanja maltretiraju srbiju... evropa to ne sme da dopusti inače koliko je za čut srbija ima da izgubi interesovanje za tu i takvu evropu....
ček malo jel vučić otišao na summit da obavi posao za srbiju... ajmo reći da je, jel obavio posao, ajmo reči da nije, jel hrvatska tomu kumovala, ajmo i tu reći da jeste... u čemu je sad problem... jel se tom vašem picoustom žuri, očito da mu se žuri, jel ga mi malo usporavamo očito da da... e jebiga sad vi/ti uvijek ste zbrkani po pitanju tak jednostavnih stvari.... ;)dzango wrote:Ajde počnite odmah. Nemojte da pateteiše i prdite u prazno dok ne dođe zadnje a onda jebiga.kolerik wrote:dzango wrote:Šta je bre sa ona druga dva? Šta se pravite blesavi?michaellcmacha wrote:šta bi, gdje je pizzon, jel sve u redu, nije vrag da je problem što u austriji nije išlo po planu.... i kake su to sad gluposti da hrvati (ili ustaše) sad zbog glupog obrazovanja maltretiraju srbiju... evropa to ne sme da dopusti inače koliko je za čut srbija ima da izgubi interesovanje za tu i takvu evropu....
Nista, otvoriti cemo, nemamo nacelne prigovore pri ruci. Da ste brze napravili udzbenike, mozda bi veceras otvorili sva tri, ovako smo uklizali.
Otvoriti cemo mi vecinu poglavlja u naredne 2 godine, do onih najvaznijih jos nismo ni dosli.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Šta se pitate? Prošla dva bez ijednog glasa protiv. Gde ste bili kada se glasalo? U WC-u?michaellcmacha wrote:ma ok to ali koliko se sugovornika iz srbije, prekomorskih zemalja, bratske italije ili za srbiju "iskreno" zainteresiranih i "prijateljski" nastrojenih javilo za forumsku raspravu... :)))... pa jel moguće da je to toliko interesantna tema...mislim ono zar ne more srbja to da reši bez da se hrvatsku išta pita (ili bar da proba preko merkelice direkt da reši, a ne ovako) da ona nahuška beznačajnu hrvatsku da srbima jebede nanu naninu... alo bre vreme ide...
pa jel vas zakočilo to nabezveznije... je, i sad ti palamudiš tu o tom kako ne znam šta mi nemamo muda ali vas svejedno prčimo beskurca... ;)dzango wrote:Ja te i pitam što niste blokirali ona dva. Nego se zakačili na najbezveznije,michaellcmacha wrote:a otkad si ti to za europsku uniju... da te nije pizzon inficirao... :)))dzango wrote:Šta je bre sa ona druga dva? Šta se pravite blesavi?michaellcmacha wrote:šta bi, gdje je pizzon, jel sve u redu, nije vrag da je problem što u austriji nije išlo po planu.... i kake su to sad gluposti da hrvati (ili ustaše) sad zbog glupog obrazovanja maltretiraju srbiju... evropa to ne sme da dopusti inače koliko je za čut srbija ima da izgubi interesovanje za tu i takvu evropu....
2015-08-08
KOd vas Base Bakir i danas potipsuje palcem. I to onim što briše dupe.govinda wrote:pa ne moze obrazovanje da se mijenja...morace staviti da im je onaj prvi Nemanjic bio katolik pa da Vojvodina do 1918. nije bila Srbija kao ni Zemun...pa da su pisali latinicom (mislim kraljevi im pisali,, kmetovi bili stoka nepismena kao i sad)...michaellcmacha wrote:ma ok to ali koliko se sugovornika iz srbije, prekomorskih zemalja, bratske italije ili za srbiju "iskreno" zainteresiranih i "prijateljski" nastrojenih javilo za forumsku raspravu... :)))... pa jel moguće da je to toliko interesantna tema...mislim ono zar ne more srbja to da reši bez da se hrvatsku išta pita (ili bar da proba preko merkelice direkt da reši, a ne ovako) da ona nahuška beznačajnu hrvatsku da srbima jebede nanu naninu... alo bre vreme ide...
zuri mu se zbog izbora...ili ce uvesti Srbiju u EU u sljedece cetiri godine ili ode s vlasti.. a znas kakvi su Srbi prema onima koji odu sa vlasti...michaellcmacha wrote:ček malo jel vučić otišao na summit da obavi posao za srbiju... ajmo reći da je, jel obavio posao, ajmo reči da nije, jel hrvatska tomu kumovala, ajmo i tu reći da jeste... u čemu je sad problem... jel se tom vašem picoustom žuri, očito da mu se žuri, jel ga mi malo usporavamo očito da da... e jebiga sad vi/ti uvijek ste zbrkani po pitanju tak jednostavnih stvari.... ;)dzango wrote:Ajde počnite odmah. Nemojte da pateteiše i prdite u prazno dok ne dođe zadnje a onda jebiga.kolerik wrote:dzango wrote:Šta je bre sa ona druga dva? Šta se pravite blesavi?michaellcmacha wrote:šta bi, gdje je pizzon, jel sve u redu, nije vrag da je problem što u austriji nije išlo po planu.... i kake su to sad gluposti da hrvati (ili ustaše) sad zbog glupog obrazovanja maltretiraju srbiju... evropa to ne sme da dopusti inače koliko je za čut srbija ima da izgubi interesovanje za tu i takvu evropu....
2016-11-16
Pusti ti Bakira, nakro se on vise nego Vucic za dva mandata...toliko o njegovom palcu i dupetu...jebo mu ti mater..dzango wrote:KOd vas Base Bakir i danas potipsuje palcem. I to onim što briše dupe.govinda wrote:pa ne moze obrazovanje da se mijenja...morace staviti da im je onaj prvi Nemanjic bio katolik pa da Vojvodina do 1918. nije bila Srbija kao ni Zemun...pa da su pisali latinicom (mislim kraljevi im pisali,, kmetovi bili stoka nepismena kao i sad)...michaellcmacha wrote:ma ok to ali koliko se sugovornika iz srbije, prekomorskih zemalja, bratske italije ili za srbiju "iskreno" zainteresiranih i "prijateljski" nastrojenih javilo za forumsku raspravu... :)))... pa jel moguće da je to toliko interesantna tema...mislim ono zar ne more srbja to da reši bez da se hrvatsku išta pita (ili bar da proba preko merkelice direkt da reši, a ne ovako) da ona nahuška beznačajnu hrvatsku da srbima jebede nanu naninu... alo bre vreme ide...
2016-11-16
Banjaluko i ta tvoja sela...govinda wrote:Kud god da krenemdzango wrote:Ne znam ja to. Ti mu valjda tu dođeš stručnjak. O ti si neki peder, ovaj vehabija.govinda wrote:Oni sto su jebali neke cetnike oko Bratunca, ne znas ih ti..mislim te sa kratkim pantalonama, cetnike znas...dzango wrote:Koji su oni što nisu imali pare za cele pantalone?govinda wrote:Mala ispravka, ne vehabije, selefije je ispravan naziv. Vehabije je izmisljeni naziv od strane nevjernika, cionista i siita...
tebi se vracam ponovo
ko da mi otme
iz moje duse Kosovo
u tebi me cura zanijeladzango wrote:Banjaluko i ta tvoja sela...govinda wrote:Kud god da krenemdzango wrote:Ne znam ja to. Ti mu valjda tu dođeš stručnjak. O ti si neki peder, ovaj vehabija.govinda wrote:Oni sto su jebali neke cetnike oko Bratunca, ne znas ih ti..mislim te sa kratkim pantalonama, cetnike znas...dzango wrote:
Koji su oni što nisu imali pare za cele pantalone?
tebi se vracam ponovo
ko da mi otme
iz moje duse Kosovo
2016-11-16
Usporavanje je tri od tri. Ako svaki put bude jedan od tri, onda jebiga. Uz onaj koji nikako nećete da otvotite, svetinje, Vukovar, pičke materine.. Meni kada su davale dve od tri, ja sam bio presrećan. Vi dali dva i kurčite se kako ste ga usporili. Pa jebote.michaellcmacha wrote:ček malo jel vučić otišao na summit da obavi posao za srbiju... ajmo reći da je, jel obavio posao, ajmo reči da nije, jel hrvatska tomu kumovala, ajmo i tu reći da jeste... u čemu je sad problem... jel se tom vašem picoustom žuri, očito da mu se žuri, jel ga mi malo usporavamo očito da da... e jebiga sad vi/ti uvijek ste zbrkani po pitanju tak jednostavnih stvari.... ;)dzango wrote:Ajde počnite odmah. Nemojte da pateteiše i prdite u prazno dok ne dođe zadnje a onda jebiga.kolerik wrote:dzango wrote:Šta je bre sa ona druga dva? Šta se pravite blesavi?michaellcmacha wrote:šta bi, gdje je pizzon, jel sve u redu, nije vrag da je problem što u austriji nije išlo po planu.... i kake su to sad gluposti da hrvati (ili ustaše) sad zbog glupog obrazovanja maltretiraju srbiju... evropa to ne sme da dopusti inače koliko je za čut srbija ima da izgubi interesovanje za tu i takvu evropu....
Neće uvesti pre 2030. ma šta uradio.govinda wrote:zuri mu se zbog izbora...ili ce uvesti Srbiju u EU u sljedece cetiri godine ili ode s vlasti.. a znas kakvi su Srbi prema onima koji odu sa vlasti...michaellcmacha wrote:ček malo jel vučić otišao na summit da obavi posao za srbiju... ajmo reći da je, jel obavio posao, ajmo reči da nije, jel hrvatska tomu kumovala, ajmo i tu reći da jeste... u čemu je sad problem... jel se tom vašem picoustom žuri, očito da mu se žuri, jel ga mi malo usporavamo očito da da... e jebiga sad vi/ti uvijek ste zbrkani po pitanju tak jednostavnih stvari.... ;)dzango wrote:Ajde počnite odmah. Nemojte da pateteiše i prdite u prazno dok ne dođe zadnje a onda jebiga.kolerik wrote:dzango wrote:
Šta je bre sa ona druga dva? Šta se pravite blesavi?
Last edited by dzango on Mon 12 Dec - 18:43; edited 1 time in total
Jos se izivljavate ovdje,tststs
2014-04-11
Ja čekam tebe.maggie13 wrote:Jos se izivljavate ovdje,tststs
dobro ajmo ovako, zaš se vučić naljutio ako je plus ovo što ti navodiš... pa on bi po tebi trebao biti presretan što se ovako razvija situacija.... pa jebote... ;) a on podvio rep i zdimio kući i na pol puta se okrenu o i počeo beljiti.... sad ner znam jel bio ljut ili uvrijeđen i iznenađen... :))dzango wrote:Usporavanje je tri od tri. Ako svaki put bude jedan od tri, onda jebiga. Uz onaj koji nikako nećete da otvotite, svetinje, Vukovar, pičke materine.. Meni kada su davale dve od tri, ja sam bio presrećan. Vi dali dva i kurčite se kako ste ga usporili. Pa jebote.michaellcmacha wrote:ček malo jel vučić otišao na summit da obavi posao za srbiju... ajmo reći da je, jel obavio posao, ajmo reči da nije, jel hrvatska tomu kumovala, ajmo i tu reći da jeste... u čemu je sad problem... jel se tom vašem picoustom žuri, očito da mu se žuri, jel ga mi malo usporavamo očito da da... e jebiga sad vi/ti uvijek ste zbrkani po pitanju tak jednostavnih stvari.... ;)dzango wrote:Ajde počnite odmah. Nemojte da pateteiše i prdite u prazno dok ne dođe zadnje a onda jebiga.kolerik wrote:dzango wrote:
Šta je bre sa ona druga dva? Šta se pravite blesavi?
2015-08-08
ne znam, on ocito nema namjeru cekati 14 godina...dzango wrote:Neće uvesti pre 2030. ma šta uradio.govinda wrote:zuri mu se zbog izbora...ili ce uvesti Srbiju u EU u sljedece cetiri godine ili ode s vlasti.. a znas kakvi su Srbi prema onima koji odu sa vlasti...michaellcmacha wrote:ček malo jel vučić otišao na summit da obavi posao za srbiju... ajmo reći da je, jel obavio posao, ajmo reči da nije, jel hrvatska tomu kumovala, ajmo i tu reći da jeste... u čemu je sad problem... jel se tom vašem picoustom žuri, očito da mu se žuri, jel ga mi malo usporavamo očito da da... e jebiga sad vi/ti uvijek ste zbrkani po pitanju tak jednostavnih stvari.... ;)dzango wrote:Ajde počnite odmah. Nemojte da pateteiše i prdite u prazno dok ne dođe zadnje a onda jebiga.kolerik wrote:
2016-11-16
tip
pa mora malo glasace u Srbiji da probudi..nisam palio Pink danas, vjerovatno su krenuli hvalospjevi tipa Premijer se odupreo ustasama, Premijer nije dozvolio da Hrvatska gazi Srbiju...michaellcmacha wrote:dobro ajmo ovako, zaš se vučić naljutio ako je plus ovo što ti navodiš... pa on bi po tebi trebao biti presretan što se ovako razvija situacija.... pa jebote... ;) a on podvio rep i zdimio kući i na pol puta se okrenu o i počeo beljiti.... sad ner znam jel bio ljut ili uvrijeđen i iznenađen... :))dzango wrote:Usporavanje je tri od tri. Ako svaki put bude jedan od tri, onda jebiga. Uz onaj koji nikako nećete da otvotite, svetinje, Vukovar, pičke materine.. Meni kada su davale dve od tri, ja sam bio presrećan. Vi dali dva i kurčite se kako ste ga usporili. Pa jebote.michaellcmacha wrote:ček malo jel vučić otišao na summit da obavi posao za srbiju... ajmo reći da je, jel obavio posao, ajmo reči da nije, jel hrvatska tomu kumovala, ajmo i tu reći da jeste... u čemu je sad problem... jel se tom vašem picoustom žuri, očito da mu se žuri, jel ga mi malo usporavamo očito da da... e jebiga sad vi/ti uvijek ste zbrkani po pitanju tak jednostavnih stvari.... ;)dzango wrote:Ajde počnite odmah. Nemojte da pateteiše i prdite u prazno dok ne dođe zadnje a onda jebiga.kolerik wrote:
2016-11-16
Page 15 of 52 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 33 ... 52
Similar topics
» Još im nije dosta: Vučić još o Čokolindi
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 15 of 52