Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
Page 16 of 52
Page 16 of 52 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 34 ... 52
Re: Vučić: Dosta hrvatskog iživljavanja
tip
pa mora malo glasace u Srbiji da probudi..nisam palio Pink danas, vjerovatno su krenuli hvalospjevi tipa Premijer se odupreo ustasama, Premijer nije dozvolio da Hrvatska gazi Srbiju...michaellcmacha wrote:dobro ajmo ovako, zaš se vučić naljutio ako je plus ovo što ti navodiš... pa on bi po tebi trebao biti presretan što se ovako razvija situacija.... pa jebote... ;) a on podvio rep i zdimio kući i na pol puta se okrenu o i počeo beljiti.... sad ner znam jel bio ljut ili uvrijeđen i iznenađen... :))dzango wrote:Usporavanje je tri od tri. Ako svaki put bude jedan od tri, onda jebiga. Uz onaj koji nikako nećete da otvotite, svetinje, Vukovar, pičke materine.. Meni kada su davale dve od tri, ja sam bio presrećan. Vi dali dva i kurčite se kako ste ga usporili. Pa jebote.michaellcmacha wrote:ček malo jel vučić otišao na summit da obavi posao za srbiju... ajmo reći da je, jel obavio posao, ajmo reči da nije, jel hrvatska tomu kumovala, ajmo i tu reći da jeste... u čemu je sad problem... jel se tom vašem picoustom žuri, očito da mu se žuri, jel ga mi malo usporavamo očito da da... e jebiga sad vi/ti uvijek ste zbrkani po pitanju tak jednostavnih stvari.... ;)dzango wrote:Ajde počnite odmah. Nemojte da pateteiše i prdite u prazno dok ne dođe zadnje a onda jebiga.kolerik wrote:
Nista, otvoriti cemo, nemamo nacelne prigovore pri ruci. Da ste brze napravili udzbenike, mozda bi veceras otvorili sva tri, ovako smo uklizali.
Otvoriti cemo mi vecinu poglavlja u naredne 2 godine, do onih najvaznijih jos nismo ni dosli.
Ali neka necemo otvoriti nikada, pa makar sami morali blokirati.
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
On je budala i psihopata sa megalomanskim tendencijama. Ja nimalo nisam srećan što su se otvorila ova dva. Obrazovanje je sranje i tu je radi reda da se ispuni forma.michaellcmacha wrote:dobro ajmo ovako, zaš se vučić naljutio ako je plus ovo što ti navodiš... pa on bi po tebi trebao biti presretan što se ovako razvija situacija.... pa jebote... ;) a on podvio rep i zdimio kući i na pol puta se okrenu o i počeo beljiti.... sad ner znam jel bio ljut ili uvrijeđen i iznenađen... :))dzango wrote:Usporavanje je tri od tri. Ako svaki put bude jedan od tri, onda jebiga. Uz onaj koji nikako nećete da otvotite, svetinje, Vukovar, pičke materine.. Meni kada su davale dve od tri, ja sam bio presrećan. Vi dali dva i kurčite se kako ste ga usporili. Pa jebote.michaellcmacha wrote:ček malo jel vučić otišao na summit da obavi posao za srbiju... ajmo reći da je, jel obavio posao, ajmo reči da nije, jel hrvatska tomu kumovala, ajmo i tu reći da jeste... u čemu je sad problem... jel se tom vašem picoustom žuri, očito da mu se žuri, jel ga mi malo usporavamo očito da da... e jebiga sad vi/ti uvijek ste zbrkani po pitanju tak jednostavnih stvari.... ;)dzango wrote:Ajde počnite odmah. Nemojte da pateteiše i prdite u prazno dok ne dođe zadnje a onda jebiga.kolerik wrote:
Nista, otvoriti cemo, nemamo nacelne prigovore pri ruci. Da ste brze napravili udzbenike, mozda bi veceras otvorili sva tri, ovako smo uklizali.
Otvoriti cemo mi vecinu poglavlja u naredne 2 godine, do onih najvaznijih jos nismo ni dosli.
Ali neka necemo otvoriti nikada, pa makar sami morali blokirati.
Psihopata i megaloman jeste ali budala nije...dzango wrote:On je budala i psihopata sa megalomanskim tendencijama. Ja nimalo nisam srećan što su se otvorila ova dva. Obrazovanje je sranje i tu je radi reda da se ispuni forma.michaellcmacha wrote:dobro ajmo ovako, zaš se vučić naljutio ako je plus ovo što ti navodiš... pa on bi po tebi trebao biti presretan što se ovako razvija situacija.... pa jebote... ;) a on podvio rep i zdimio kući i na pol puta se okrenu o i počeo beljiti.... sad ner znam jel bio ljut ili uvrijeđen i iznenađen... :))dzango wrote:Usporavanje je tri od tri. Ako svaki put bude jedan od tri, onda jebiga. Uz onaj koji nikako nećete da otvotite, svetinje, Vukovar, pičke materine.. Meni kada su davale dve od tri, ja sam bio presrećan. Vi dali dva i kurčite se kako ste ga usporili. Pa jebote.michaellcmacha wrote:ček malo jel vučić otišao na summit da obavi posao za srbiju... ajmo reći da je, jel obavio posao, ajmo reči da nije, jel hrvatska tomu kumovala, ajmo i tu reći da jeste... u čemu je sad problem... jel se tom vašem picoustom žuri, očito da mu se žuri, jel ga mi malo usporavamo očito da da... e jebiga sad vi/ti uvijek ste zbrkani po pitanju tak jednostavnih stvari.... ;)dzango wrote:
Ajde počnite odmah. Nemojte da pateteiše i prdite u prazno dok ne dođe zadnje a onda jebiga.
2016-11-17
Sačekaj sutra Informer i Kurir.govinda wrote:tippa mora malo glasace u Srbiji da probudi..nisam palio Pink danas, vjerovatno su krenuli hvalospjevi tipa Premijer se odupreo ustasama, Premijer nije dozvolio da Hrvatska gazi Srbiju...michaellcmacha wrote:dobro ajmo ovako, zaš se vučić naljutio ako je plus ovo što ti navodiš... pa on bi po tebi trebao biti presretan što se ovako razvija situacija.... pa jebote... ;) a on podvio rep i zdimio kući i na pol puta se okrenu o i počeo beljiti.... sad ner znam jel bio ljut ili uvrijeđen i iznenađen... :))dzango wrote:Usporavanje je tri od tri. Ako svaki put bude jedan od tri, onda jebiga. Uz onaj koji nikako nećete da otvotite, svetinje, Vukovar, pičke materine.. Meni kada su davale dve od tri, ja sam bio presrećan. Vi dali dva i kurčite se kako ste ga usporili. Pa jebote.michaellcmacha wrote:ček malo jel vučić otišao na summit da obavi posao za srbiju... ajmo reći da je, jel obavio posao, ajmo reči da nije, jel hrvatska tomu kumovala, ajmo i tu reći da jeste... u čemu je sad problem... jel se tom vašem picoustom žuri, očito da mu se žuri, jel ga mi malo usporavamo očito da da... e jebiga sad vi/ti uvijek ste zbrkani po pitanju tak jednostavnih stvari.... ;)dzango wrote:
Ajde počnite odmah. Nemojte da pateteiše i prdite u prazno dok ne dođe zadnje a onda jebiga.
Budaletina neviđenih razmera.govinda wrote:Psihopata i megaloman jeste ali budala nije...dzango wrote:On je budala i psihopata sa megalomanskim tendencijama. Ja nimalo nisam srećan što su se otvorila ova dva. Obrazovanje je sranje i tu je radi reda da se ispuni forma.michaellcmacha wrote:dobro ajmo ovako, zaš se vučić naljutio ako je plus ovo što ti navodiš... pa on bi po tebi trebao biti presretan što se ovako razvija situacija.... pa jebote... ;) a on podvio rep i zdimio kući i na pol puta se okrenu o i počeo beljiti.... sad ner znam jel bio ljut ili uvrijeđen i iznenađen... :))dzango wrote:Usporavanje je tri od tri. Ako svaki put bude jedan od tri, onda jebiga. Uz onaj koji nikako nećete da otvotite, svetinje, Vukovar, pičke materine.. Meni kada su davale dve od tri, ja sam bio presrećan. Vi dali dva i kurčite se kako ste ga usporili. Pa jebote.michaellcmacha wrote:
ček malo jel vučić otišao na summit da obavi posao za srbiju... ajmo reći da je, jel obavio posao, ajmo reči da nije, jel hrvatska tomu kumovala, ajmo i tu reći da jeste... u čemu je sad problem... jel se tom vašem picoustom žuri, očito da mu se žuri, jel ga mi malo usporavamo očito da da... e jebiga sad vi/ti uvijek ste zbrkani po pitanju tak jednostavnih stvari.... ;)
ok vidim ja da je vučić budala, a ti i pizzon isto mislite... ;) da mi je samo vidit facu pizozona, ono lik ti zahvalno ozaren što mu držiš "bandu"... ;)))
2015-08-08
pa trpis da se drugi izivljavaju dok cekas mene?!dzango wrote:Ja čekam tebe.maggie13 wrote:Jos se izivljavate ovdje,tststs
Losa izlika.
:-S :D
2014-04-12
Pa sjecas se onog u Srebrenici? U 8 ujutro na svim portalima je bilo "Vucic se ponizio otisavsi u Srebrenicu", "Vucic se prodao islamistima", Vucic zaboravio srpske zrtve oko Bratunca...u podne "Pokusaj ubistva naseg premijera, ovo je atak na Srbiju, Vucic pokazao srpsku cast i postenje, Vucic je najbolji...
2016-11-17
Takvu manipulaciju medijima ne moze budala da uradi...Dacic je budala..
2016-11-17
s ovim se slažem stoodsto... :)), veli lik da ukoliko će hrvatska da odlučuje o tom da li će srbija da bude članica eu, da mu se uopće više ne sviđa ta solucija da srbija ide u eu.... :)), i onda nakon tog moli eu komisiju da ona utječe na hrvatsku da se to riješi bla bla...govinda wrote:Takvu manipulaciju medijima ne moze budala da uradi...Dacic je budala..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ma budaletina...kakve je on izjave davao u vrijeme one izbjeglicke krize, majko mila..michaellcmacha wrote:s ovim se slažem stoodsto... :)), veli lik da ukoliko će hrvatska da odlučuje o tom da li će srbija da bude članica eu, da mu se uopće više ne sviđa ta solucija da srbija ide u eu.... :)), i onda nakon tog moli eu komisiju da ona utječe na hrvatsku da se to riješi bla bla...govinda wrote:Takvu manipulaciju medijima ne moze budala da uradi...Dacic je budala..
2016-11-17
Dačić je i prije ovoga bio poprilično jasan glede EU: -Ako moramo birati između EU i Rusije, mi smo za Rusiju.michaellcmacha wrote:s ovim se slažem stoodsto... :)), veli lik da ukoliko će hrvatska da odlučuje o tom da li će srbija da bude članica eu, da mu se uopće više ne sviđa ta solucija da srbija ide u eu.... :)), i onda nakon tog moli eu komisiju da ona utječe na hrvatsku da se to riješi bla bla...govinda wrote:Takvu manipulaciju medijima ne moze budala da uradi...Dacic je budala..
Nije mogao biti jasniji. Ono jučer je bilo obraćanje srpskoj javnosti, odnosno anti-rusofilima. Treba mu većina za Euroazijsku uniju.
Prije 4 (?) godine im je bila poslana poruka s NATO zasjedanja u Bukureštu, kad su Albanija i HR dobile preporuku za ulazak u EU, koja je glasila odprilike: Imate ili/ili, slobodno birajte. (ovo znam iz prve ruke ).
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
ma dacic se sljepa uz Vucica...on ima standardno oko 12 posto glasova na izborima, taj je jezicak koji pretegne vagu ali sam ne moze nista...Eroo wrote:Dačić je i prije ovoga bio poprilično jasan glede EU: -Ako moramo birati između EU i Rusije, mi smo za Rusiju.michaellcmacha wrote:s ovim se slažem stoodsto... :)), veli lik da ukoliko će hrvatska da odlučuje o tom da li će srbija da bude članica eu, da mu se uopće više ne sviđa ta solucija da srbija ide u eu.... :)), i onda nakon tog moli eu komisiju da ona utječe na hrvatsku da se to riješi bla bla...govinda wrote:Takvu manipulaciju medijima ne moze budala da uradi...Dacic je budala..
Nije mogao biti jasniji. Ono jučer je bilo obraćanje srpskoj javnosti, odnosno anti-rusofilima. Treba mu većina za Euroazijsku uniju.
Prije 4 (?) godine im je bila poslana poruka s NATO zasjedanja u Bukureštu, kad su Albanija i HR dobile preporuku za ulazak u EU, koja je glasila odprilike: Imate ili/ili, slobodno birajte. (ovo znam iz prve ruke ).
2016-11-17
Može, kako ne njegovih 12% i Rusa dvesta meleona.govinda wrote:ma dacic se sljepa uz Vucica...on ima standardno oko 12 posto glasova na izborima, taj je jezicak koji pretegne vagu ali sam ne moze nista...Eroo wrote:Dačić je i prije ovoga bio poprilično jasan glede EU: -Ako moramo birati između EU i Rusije, mi smo za Rusiju.michaellcmacha wrote:s ovim se slažem stoodsto... :)), veli lik da ukoliko će hrvatska da odlučuje o tom da li će srbija da bude članica eu, da mu se uopće više ne sviđa ta solucija da srbija ide u eu.... :)), i onda nakon tog moli eu komisiju da ona utječe na hrvatsku da se to riješi bla bla...govinda wrote:Takvu manipulaciju medijima ne moze budala da uradi...Dacic je budala..
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
naravno, uvijek zaboravim tih dvesta meleona...Eroo wrote:Može, kako ne njegovih 12% i Rusa dvesta meleona.govinda wrote:ma dacic se sljepa uz Vucica...on ima standardno oko 12 posto glasova na izborima, taj je jezicak koji pretegne vagu ali sam ne moze nista...Eroo wrote:Dačić je i prije ovoga bio poprilično jasan glede EU: -Ako moramo birati između EU i Rusije, mi smo za Rusiju.michaellcmacha wrote:s ovim se slažem stoodsto... :)), veli lik da ukoliko će hrvatska da odlučuje o tom da li će srbija da bude članica eu, da mu se uopće više ne sviđa ta solucija da srbija ide u eu.... :)), i onda nakon tog moli eu komisiju da ona utječe na hrvatsku da se to riješi bla bla...govinda wrote:Takvu manipulaciju medijima ne moze budala da uradi...Dacic je budala..
2016-11-17
2016-11-17
....jebote mi ih spasavamo oni nezahvalni... ..to rujama izlazimo u susret..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sledi obracanje naciji, zestok napad po HR, EU...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
..jbg vi bi prosli bez blokiranja a to su svi drugi prolazili..Serbinho-3 wrote:sledi obracanje naciji, zestok napad po HR, EU...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa mi smo Srbi.vuksadinare wrote:..jbg vi bi prosli bez blokiranja a to su svi drugi prolazili..Serbinho-3 wrote:sledi obracanje naciji, zestok napad po HR, EU...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Pa mi smo Srbi.vuksadinare wrote:..jbg vi bi prosli bez blokiranja a to su svi drugi prolazili..Serbinho-3 wrote:sledi obracanje naciji, zestok napad po HR, EU...
a to bi značilo...što?!
Guest- Guest
Page 16 of 52 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 34 ... 52
Similar topics
» Još im nije dosta: Vučić još o Čokolindi
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
» Čović i Vučić razgovarali o sveukupnim odnosima hrvatskog i srpskog naroda
» Od Hrvatskog radija 3 do Hrvatskog krugovala 3
» Val neviđenog iživljavanja nad životinjama, psu u Brodu odrubljena glava
» Vučic premoćno osvojio izbore u Vršcu nakon šta je država ( Vučic ) uzeo pod svoje aerodrom Vršac
Page 16 of 52