'U ozbiljnim sam godinama, pa sam zamrznula jajne stanice'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: 'U ozbiljnim sam godinama, pa sam zamrznula jajne stanice'
dijete i brak nemaju veze.maggie13 wrote:to je drugo.kaja wrote:ovisi što joj je cilj. imala sam poznanicu kojoj je bio cilj udati se i roditi po svaku cijenu. tako je uhvatila lika bez dva prednja zuba, nasilnika, rodila je bolesno dijete, i ona se i ona razbolila i rastala i svašta.maggie13 wrote:bude li cekala valjanog, mozda i ne doceka.dijagram wrote:rodila bi ona, samo nema valjanog partneramaggie13 wrote:Kate, rodi ili putuj. Ako si pametna, prvo svakako.
sada je saborska zastupnica , inače dno od žene ..
kažem imala sam jer ne komuniciram više sa tim smećem.
Dijete nema nuzno veze s brakom.
Mogla je naci i kvalitetnog.
kod normalnih ljudi
veber- Posts : 53509
2014-12-30
pisit cu-kakit cu.kaja wrote:a nije mogla. ona je to htjela sada kako ti preporučaš i taj je naišao tada.maggie13 wrote:to je drugo.kaja wrote:ovisi što joj je cilj. imala sam poznanicu kojoj je bio cilj udati se i roditi po svaku cijenu. tako je uhvatila lika bez dva prednja zuba, nasilnika, rodila je bolesno dijete, i ona se i ona razbolila i rastala i svašta.maggie13 wrote:bude li cekala valjanog, mozda i ne doceka.dijagram wrote:
rodila bi ona, samo nema valjanog partnera
2014-04-12
Treba imati i nesto mozga, ne ide to takokaja wrote:a nije mogla. ona je to htjela sada kako ti preporučaš i taj je naišao tada.maggie13 wrote:to je drugo.kaja wrote:ovisi što joj je cilj. imala sam poznanicu kojoj je bio cilj udati se i roditi po svaku cijenu. tako je uhvatila lika bez dva prednja zuba, nasilnika, rodila je bolesno dijete, i ona se i ona razbolila i rastala i svašta.maggie13 wrote:bude li cekala valjanog, mozda i ne doceka.dijagram wrote:
dijagram-
2015-08-09
a nije nego roditi ću sada. i ljepotan je došao u tom momentu u vidno polje.maggie13 wrote:pisit cu-kakit cu.kaja wrote:a nije mogla. ona je to htjela sada kako ti preporučaš i taj je naišao tada.maggie13 wrote:to je drugo.kaja wrote:ovisi što joj je cilj. imala sam poznanicu kojoj je bio cilj udati se i roditi po svaku cijenu. tako je uhvatila lika bez dva prednja zuba, nasilnika, rodila je bolesno dijete, i ona se i ona razbolila i rastala i svašta.maggie13 wrote:
bude li cekala valjanog, mozda i ne doceka.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
djeca su dar, hocemo li ih prihatit ili ne,samo je na nama.kaja wrote:gle ja ne volim nasrtljivce, ili nasrtljivice, ono..hoću nešto sada po svaku cijenu.veber wrote:dijete a priori, je tlaka.kaja wrote:ovisi što joj je cilj. imala sam poznanicu kojoj je bio cilj udati se i roditi po svaku cijenu. tako je uhvatila lika bez dva prednja zuba, nasilnika, rodila je bolesno dijete, i ona se i ona razbolila i rastala i svašta.maggie13 wrote:bude li cekala valjanog, mozda i ne doceka.dijagram wrote:
bolje ne imat dijete nego imat ga pod mus.
sad, nekom se potrefi pa dobro ispadne
2014-12-30
2016-11-17
ima nekoliko dice i vjernu suprugu koja ga je čekala da iziđe iz zatvora.kaja wrote:meni se više čini da ovaj u 55-oj baš ne gori od želje za malom djecom a ona si misli da će ga jednog lijepog dana nagovoriti.Milo Yiannopoulos wrote:kada Rus shvati da se ova ne želi plodit da će joj nogu
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Mislim da je ovo plakat Dveri, nisam siguran..dzango sigurno zna ciji je...Milo Yiannopoulos wrote:hahahahahagovinda wrote:
2016-11-17
jedno vise-manje :Dmutava baštarda wrote:ima nekoliko dice i vjernu suprugu koja ga je čekala da iziđe iz zatvora.kaja wrote:meni se više čini da ovaj u 55-oj baš ne gori od želje za malom djecom a ona si misli da će ga jednog lijepog dana nagovoriti.Milo Yiannopoulos wrote:kada Rus shvati da se ova ne želi plodit da će joj nogu
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Što se čekalo godinama, nama su trebala dva mjeseca
» Lajpciška fufa u ozbiljnim problemima
» Kanabis ubija stanice raka!
» Alžirac nožem napao policijsku patrolu ispred Željezničke stanice u Sarajevu
» Facebook je u ozbiljnim problemima; navodno više od godinu dana nisu uklonili indijsku pedofilsku stranicu
» Lajpciška fufa u ozbiljnim problemima
» Kanabis ubija stanice raka!
» Alžirac nožem napao policijsku patrolu ispred Željezničke stanice u Sarajevu
» Facebook je u ozbiljnim problemima; navodno više od godinu dana nisu uklonili indijsku pedofilsku stranicu
Page 3 of 3