ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 24 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by sitting_bull Fri 13 Jan - 16:48

amper1950 wrote:Umjetnost je zajebati lopova i lažljivca, upravo to je napravio ova ljudina Darbo. :D:
Zajeba je lopova i lažljivca Mamića, još uvalija spiku da je igra u Wiganu :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:

Nema sumnje da će gambijac svoju lovu, ako već nije, dobiti :D:
ima sumnje.

tko je koga zajebao odlučiti će sud. u svakom slučaju, prevarant je imao šanse da se desila nekakva nagodba. ne vjerujem kako u redovnoj proceduri, posebice jer mu igra s dinamom nije prva gdje je mutnom igrom htio izvući lovu, ima neke šanse. suspektan pojedinac kontra pravnog sustava?  bolje mu je lovit antilope...

sitting_bull

2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 Fri 13 Jan - 16:51

amper1950 wrote:Eto, doznali smo da klub ne mora plačati igrača ako se isti ozljedi :roflrofl :roflrofl :roflrofl

Jeli Dinamo na kraju platio ili ne,ne znam, no ako je igrač tužio onda je to na sudu (logično), a UEFA može eventualno reagirati tek kad postupak bude gotov.  Basketball Basketball

Neki niš ne znaju, sem dizat rukicu kak gazda kaže :roflrofl :roflrofl :roflrofl :roflrofl
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/462905/pojeli-i-popili-a-nisu-platili-racun-hajduk-nije-pristao-na-nagodbu-suenje-ide-dalje
Evo tko ne plaća ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 Fri 13 Jan - 17:13

http://www.index.hr/sport/clanak/fiorentina-novac-od-kalinica-trosi-na-dinamova-talenta/943907.aspx
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! Fri 13 Jan - 17:17

Svi linkovi su lazi jer ih nije napisao jedini vjerodostojni b.j.

2015-10-11

Back to top Go down

Post by sat2 Fri 13 Jan - 17:26

Ziil Los Dii ! wrote:Svi linkovi su lazi jer ih nije napisao jedini vjerodostojni b.j.
Sve zavisi ... što link kaže ..., ako kaže da je otac Ante izjavio da je morao prodati Ivana i da Hajduk nije kriv onda je link OK, ako kaže da je otac Moro izjavio da je sin otišap, jer mu Hajduk nije osigurao opremu onda taj link laže ....
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 Fri 13 Jan - 17:27

Kao što je npr. Reić anti Hajdukovac i stalno laže ....
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by jalnirajko Fri 13 Jan - 22:31

Dinamo Zagreb - Page 24 Mit%20o%20Sizifu
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest Sat 14 Jan - 1:22

sat2 wrote:
http://www.slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/clanak/id/462905/pojeli-i-popili-a-nisu-platili-racun-hajduk-nije-pristao-na-nagodbu-suenje-ide-dalje
Evo tko ne plaća ...
Kakve veze ima Hajduk na temi o Dinamu i to što nisu htjeli platiti nekog igrača? :roll
Pa ovo je netko stavija na drugoj temi (pardon mislim upravo ti :D) tu pričamo o nesritnom i bidnom Darbi:

- Lažu me svaki dan. Sutra ćemo platiti, sutra ćemo platiti - napisao je Darbo, koji je o raskidu ugovora s Dinamom saznao od novinara.

SRAMOTA!!!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 14 Jan - 1:27

sat2 wrote:
Sve zavisi ... što link kaže ..., ako kaže da je otac Ante izjavio da je morao prodati Ivana i da Hajduk nije kriv onda je link OK, ako kaže da je otac Moro izjavio da je sin otišap, jer mu Hajduk nije osigurao opremu onda taj link laže ....
Nisam rekao da tata Moro laže, nego da mu ja ne vjerujem. Tu imaš riječ tate More protiv riječi ljudi koji su tada bili u klubu, u prvom redu Vučević. Naravno da otac želi u svakom slučaju opravdati odlazak svog sina u Dinamo, pa sad bio u pravu ili ne. Možeš izabrati kome će vjerovati, a ravu istinu jebiga nitko ne može znati 100 %.

Za Perišića ću ponoviti po stoti puta (u nadi da će doći do malenih glavica): i igrač i klub Hajduk u ovom slučaju pričaju isto, pa tu nemaš što vjerovati jednoj strani, a drugoj ne kad OBJE strane pričaju isto.

O tome koliko koje glupo pomisliti da bi otac Perišić lagao da zaštiti klub, a ne svog sina ne triba ni govoriti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 14 Jan - 1:33

sat2 wrote:Kao što je npr. Reić anti Hajdukovac i stalno laže ....
Reić stalno laže i piše neprovjerene, neinformirane pa onda i lažne članke ne zato jer je anti-hajdukovac nego zato jer je obično piskaralo kojem su još tamo 70-ih, 80-ih godina zabranili pristup u klubu zbog lažnog pisanja.

Miljun puta je demantiran, ima mali miljun članaka di se može dokazati njegova laž, i ne znam što to sad vadiš. Misecima prije nego je isti triba biti u nekom odboru za 100-njicu kluba pisao je sve hvalospjeve o tadašnjem vodstvu kluba, kad je ipak izostavljen onda je počeo udarati po njima. Isto je tako bio dobar s nekim Kerumovima ljudima u klubu jer se s njima jelo, pilo i žderalo (a onda vidimo i nije plačalo) pa su onda bili dobri.

Pa mislim ono, raspitaj se malo tko je taj jebeni Reić pa onda dođi komentirati, a ne kao ironično pišeš da stalno laže. To je notorna činjenice, a ako ćeš takvog ići braniti onda je to jadno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull Sat 14 Jan - 2:43

amper1950 wrote:
Reić stalno laže i piše neprovjerene, neinformirane pa onda i lažne članke ne zato jer je anti-hajdukovac nego zato jer je obično piskaralo kojem su još tamo 70-ih, 80-ih godina zabranili pristup u klubu zbog lažnog pisanja.

Miljun puta je demantiran, ima mali miljun članaka di se može dokazati njegova laž, i ne znam što to sad vadiš. Misecima prije nego je isti triba biti u nekom odboru za 100-njicu kluba pisao je sve hvalospjeve o tadašnjem vodstvu kluba, kad je ipak izostavljen onda je počeo udarati po njima. Isto je tako bio dobar s nekim Kerumovima ljudima u klubu jer se s njima jelo, pilo i žderalo (a onda vidimo i nije plačalo) pa su onda bili dobri.

Pa mislim ono, raspitaj se malo tko je taj jebeni Reić pa onda dođi komentirati, a ne kao ironično pišeš da stalno laže. To je notorna činjenice, a ako ćeš takvog ići braniti onda je to jadno.
sva tovarska piskarala ista.

tako je i mamić bio dobar dok je plaćao avione, smještaj, hranu i cugu i još pinku da se nađe.
kad su ga jednom raspizdili i kad je prestao sponzorirati dvoličnjake krenula je haranga koja još i danas traje.

jedino kaj su oni kaj pišu kontra hajduka obična piskarala i jadno je kad ih braniš, a oni kaj već godinama sustavno seru po dinamu su heroji kao i onaj sa doživotnom zabranom zbog baklji.

Venecijanci ostaju Venecijanci...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest Sat 14 Jan - 5:46

A bečki konjušari ostaju bečki konjušaru?
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 Sat 14 Jan - 9:12

amper1950 wrote:

Je, imaš pravo za Reića ... baš laže:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/dinamo-je-rezimski-klub-sav-novac-ide-u-zagreb-ali-hajduk-je-ipak-najveci.html

Slažeš se da i tu laže?
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest Sat 14 Jan - 9:33

sat2 wrote:
Je, imaš pravo za Reića ... baš laže:
http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/dinamo-je-rezimski-klub-sav-novac-ide-u-zagreb-ali-hajduk-je-ipak-najveci.html

Slažeš se da i tu laže?
Neću secirati svaku riječ koji dotićni napiše, pročitam u novije vrijeme rijetko njegov članak jer sam se miljun puta uvjerio da piše laži. Ne kažem da i danas neće napisati neki članak koji je, ajmo tako reći dobar i ima istine, ali on je rijedak jer opčenito piše gluposti.

Pogledaj taj članak i kako je tada pričao, 2011-a godina. Nerijetko je kontradiktoran sam sebi, on je jebeni Ćiro Blažević u novinarskom obliku (mislim na kontekst da danas priča jedno, sutra drugo). Jebeš takve ljude...

Piskaralo koji će te hvaliti ako si dobar s njim, a pisati sve najgore ako nisi i ako mu ne pridaješ pažnju kakvu on želi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko Sat 14 Jan - 11:43

Tak je. Ovaj članak iz linka kojeg je sat nalijepio je jedan od rijetkih Reićevih dobrih članaka. Nismo ni sumnjali da bude tako.  Basketball
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest Sat 14 Jan - 12:48

PIŠE T. ŽIDAK GDJE JE KRAJ GAFOVIMA DINAMA? Modrića su poslali u Bosnu, Niku u Split, Kramu u Rijeku..., a ovaj zadnji slučaj je za pregled očiju

Dinamova struka definitivno mora na pregled u očnu kliniku, problem s prepoznavanjem talenata star je gotovo koliko i klub. Od Bernarda Vukasa do Franka Andrijaševića događaju se isti gafovi.

Iako, za Vukasa su znali da je nadaren, ali su glavni Dinamovi igrači, Franjo “Mara” Wölfl i Željko Čajkovski prosudili - ne treba nam njegova prgava narav. I Bajdo je otišao u Split.

http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/pise-t.-zidak-gdje-je-kraj-gafovima-dinama-modrica-su-poslali-u-bosnu-niku-u-split-kramu-u-rijeku...-a-ovaj-zadnji-slucaj-je-za-pregled-ociju/5501983/

:coffee
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull Sat 14 Jan - 12:57

izgleda kako je pijanac židak, a bijaše dobar novinar, uskočio u isti vlak u kojem su i ostali pljuvači po dinamu.

tužno za novinara koji je do penzije i smrti mogao biti novinar, umjesto piskarala u koje se pretvara...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest Sat 14 Jan - 13:14

sitting_bull wrote:izgleda kako je pijanac židak, a bijaše dobar novinar, uskočio u isti vlak u kojem su i ostali pljuvači po dinamu.

tužno za novinara koji je do penzije i smrti mogao biti novinar, umjesto piskarala u koje se pretvara...
Od bečkog konjušara je posta Venecijanac?
:(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko Sat 14 Jan - 13:38

to nije gaf dinama nego njegovog druga po čašici, velikog hrvatskog trenera, ciceka. on je rekel da je franko suvišan i dopeljao fiolića. a gospodin zdravko mamić se ne miješa u rad trenera Dinamo Zagreb - Page 24 1891139662
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko Sat 14 Jan - 14:43

http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/dinamovac-otkrio-istinu-o-pozivu-iz-domovine-neki-su-ga-vec-otpremili-iz-hrvatske-ali-ove-rijeci-ce-osvojiti-srca-navijaca/5505947/

Ljudina!
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest Sat 14 Jan - 14:56

I tako je Židak pijanac, antidinamovac i piskaralo, Reić hajdukovac koji realno vidi stvari cheers

Ovaj članak sam nalipija samo da nekima kojima je btw. Reić realan novinar koji piše istinu pokažem neke stvari.

Btw. totalna glupost je pisati da je struka Niku otjerala u Hajduk, otjeralo ga je vodstvo kluba tj. sukob s istim. Tko je tu krvi svatko može reći svoje mišljenje, no pričati da je struka kriva je totalno glupo. No tako glupo se piše i o Hajduku, a kad ja idem demantirati e onda ja imam problem, ja samo branim ljude u Hajduku i slično.

Također, svaki klub na svijetu ima pogreške i ima listu igrača koje nije prepozna, igrača koji zbog ovog/onog razloga nisu u tom klubu uspili.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics