Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
sat2 wrote:jalnirajko wrote:loksa ljudine!
Zeko-
2015-08-26
[size=31]Manchester United želi modrog braniča, ali iz Dinama su poručili: Ne dolazite bez 20 milijuna eura![/size]
Zeko-
2015-08-26
Tak je glupane. Još uvijek nisu ponudili 20 milja eura i Angelo je u Dinamu a ne u Unitedu.
Zeko-
2015-08-26
Trljaj, samo trljaj svoju blesavu glavu.
Zeko-
2015-08-26
Gambijac Darbo tuži Dinamo zbog neisplaćenih 40.000 eura
http://www.24sata.hr/sport/gambijac-darbo-tuzi-dinamo-zbog-neisplacenih-40000-eura-347835
Ova ljudina napusti Wigan( )i englesku da dođe u Dinamo, a oni mu ne daju priliku i još ga ne plate bidnih 40 tisuća eura
http://www.24sata.hr/sport/gambijac-darbo-tuzi-dinamo-zbog-neisplacenih-40000-eura-347835
Ova ljudina napusti Wigan( )i englesku da dođe u Dinamo, a oni mu ne daju priliku i još ga ne plate bidnih 40 tisuća eura
Guest- Guest
Je, probal je uloviti u mutnom 40 tisuća, ali nije dobil ništ. A od tada su prošle pune 3 godine i malo je čudno zakaj UEFA ne reagira i ne prisili Dinamo da plati tom mutikaši. Svatko može napisati da mu je netko dužan novce, ali treba to i dokazati.
Zeko-
2015-08-26
O jebo te led kak je neko glup.
Biće ova ljudina sama potpisala ugovor s Dinamo u osobno i u ime kluba
Biće ova ljudina sama potpisala ugovor s Dinamo u osobno i u ime kluba
Guest- Guest
Trljaj samo tu svoju blesavu glavu. su godine prošle, on 40 tisuća dobio nije, a UEFA nije reagirala. Zašto ? Mamić namjestio ? Ili je u tom ugovoru nešto pisalo ? Nešto u vezi ovoga : "nije u dresu Dinama nastupio niti sekunde, a zbog ozljede je propala i njegova posudba Lokomotivi"
Zeko-
2015-08-26
Eto, doznali smo da klub ne mora plačati igrača ako se isti ozljedi
Jeli Dinamo na kraju platio ili ne,ne znam, no ako je igrač tužio onda je to na sudu (logično), a UEFA može eventualno reagirati tek kad postupak bude gotov.
Neki niš ne znaju, sem dizat rukicu kak gazda kaže
Jeli Dinamo na kraju platio ili ne,ne znam, no ako je igrač tužio onda je to na sudu (logično), a UEFA može eventualno reagirati tek kad postupak bude gotov.
Neki niš ne znaju, sem dizat rukicu kak gazda kaže
Guest- Guest
Jasno da ga nemora plaćati, ako u ugovoru tako piše i ako je imao ugovor vezan uz nastupe.To se ne odnosi na ozljedu u tijeku sezone, ali se odnosi na ozljede prije nego je uopće počeo igrati. Takav je slučaj imao Dinamo sa Taravelom koji se ozlijedio odmah po dolasku prije nego je počeo igrati. Iako je u ugovoru pisalo da ga Dinamo nemora plaćati, plaćao ga je i to je i sam Taravel u nekoliko navrata istaknuo kao super korektan potez Dinama.
Neki ništ neznaju osim blebetati bez veze i smisla.
Neki ništ neznaju osim blebetati bez veze i smisla.
Zeko-
2015-08-26
40.000 eura dinamo može platiti kad se sjeti, ali je riječ o tome ima li taj igrač pravo na te novce.amper1950 wrote:Eto, doznali smo da klub ne mora plačati igrača ako se isti ozljedi :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:
Jeli Dinamo na kraju platio ili ne,ne znam, no ako je igrač tužio onda je to na sudu (logično), a UEFA može eventualno reagirati tek kad postupak bude gotov. :bball: :bball:
Neki niš ne znaju, sem dizat rukicu kak gazda kaže :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:
ako sud presudi da ima dinamo će platiti.
u čemu je problem?
u tome što ništa drugo što naizgled zvuči negativno za dinamo ne možeš naći i izmisliti?
pacijent alač je došao k sebi i donekle shvatio kako je neargumentiranim pljuvanjem po dinamu prokazao sebe kao jalnuša i gnoj od piskarala, a ti si žilav i nedaš se...
sitting_bull-
2015-09-28
- Lažu me svaki dan. Sutra ćemo platiti, sutra ćemo platiti - napisao je Darbo, koji je o raskidu ugovora s Dinamom saznao od novinara.
Koji klošari. Hvale se da su puni ko brod, a cigane se za 40 tisuća eura, pričaju da će platiti, a vade se da je bio ozljeđen kao da je siroti Darbo sam sebe ozljedija
Koji klošari. Hvale se da su puni ko brod, a cigane se za 40 tisuća eura, pričaju da će platiti, a vade se da je bio ozljeđen kao da je siroti Darbo sam sebe ozljedija
Guest- Guest
umjetnost je zajebati lopova i lažljivca.amper1950 wrote:- Lažu me svaki dan. Sutra ćemo platiti, sutra ćemo platiti - napisao je Darbo, koji je o raskidu ugovora s Dinamom saznao od novinara. :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:
Koji klošari. Hvale se da su puni ko brod, a cigane se za 40 tisuća eura, pričaju da će platiti, a vade se da je bio ozljeđen kao da je siroti Darbo sam sebe ozljedija :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:
lijepo mu je napisao rajko: neka lovi antilope pa će lakše čekati...
uostalom, mogao je kao i ohandza, ili milevsky izabrati klub u kojem će ga voljeti, cijeniti i poštovati te adekvatno platiti. zajeb'o se...
sitting_bull-
2015-09-28
Umjetnost je zajebati lopova i lažljivca, upravo to je napravio ova ljudina Darbo.
Zajeba je lopova i lažljivca Mamića, još uvalija spiku da je igra u Wiganu
Nema sumnje da će gambijac svoju lovu, ako već nije, dobiti
Zajeba je lopova i lažljivca Mamića, još uvalija spiku da je igra u Wiganu
Nema sumnje da će gambijac svoju lovu, ako već nije, dobiti
Guest- Guest
ima sumnje.amper1950 wrote:Umjetnost je zajebati lopova i lažljivca, upravo to je napravio ova ljudina Darbo. :D:
Zajeba je lopova i lažljivca Mamića, još uvalija spiku da je igra u Wiganu :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:
Nema sumnje da će gambijac svoju lovu, ako već nije, dobiti :D:
tko je koga zajebao odlučiti će sud. u svakom slučaju, prevarant je imao šanse da se desila nekakva nagodba. ne vjerujem kako u redovnoj proceduri, posebice jer mu igra s dinamom nije prva gdje je mutnom igrom htio izvući lovu, ima neke šanse. suspektan pojedinac kontra pravnog sustava? bolje mu je lovit antilope...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50