Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Postena utakmica haha ipak nece biti manje od 3
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Skansi sam ispred golmana glavom gadja samo da okvir ne pogodi :)
nowitzki-
2014-04-27
Zašto je onda Antunović pogodio?nowitzki wrote:Skansi sam ispred golmana glavom gadja samo da okvir ne pogodi :)
sat2-
2015-09-28
nowitzki wrote:Opet ce loksa kapitulirat u zadnji deset minuta
nowitzki-
2014-04-27
Sam si ovdje napisao kako si se iznenadio lakočom s kojom ste prošli Lokose u kupu ..., nije ti bilo sumnjivo?nowitzki wrote:Ovo se nezna je li zalosniji penal ili pozrtvovnost igraca lokomotive kod obranjenog penala, stari moj pa sta ovo dinamu treba? umjesto da ih nakrcaju pa da nitko vise nista ne spominje nego ovo brukanje
sat2-
2015-09-28
nowitzki wrote:Skansi sam ispred golmana glavom gadja samo da okvir ne pogodi :)
A da nije ipak zato što mu je lopta bila visoka i jedva ju je dohvatio glavom?
Guest- Guest
Zato sto je promasio,nije sjela kako je planirao ^^sat2 wrote:Zašto je onda Antunović pogodio?nowitzki wrote:Skansi sam ispred golmana glavom gadja samo da okvir ne pogodi :)
Aha ...Ziil Los Dii ! wrote:Zato sto je promasio,nije sjela kako je planirao ^^sat2 wrote:Zašto je onda Antunović pogodio?nowitzki wrote:Skansi sam ispred golmana glavom gadja samo da okvir ne pogodi :)
sat2-
2015-09-28
Vidi vampire al se povampirili na mene komentirajte penal malo
nowitzki-
2014-04-27
Jadan, ali ništa jadniji od ona DVA za Rijeku protiv Cibalije ...nowitzki wrote:Vidi vampire al se povampirili na mene komentirajte penal malo
sat2-
2015-09-28
????sat2 wrote:Jadan, ali ništa jadniji od ona DVA za Rijeku protiv Cibalije ...nowitzki wrote:Vidi vampire al se povampirili na mene komentirajte penal malo
Bogtejebo odi se ubi
nowitzki-
2014-04-27
Jučer pokradena Cibalija, danas pokradena Loksa. HNS pederi - Cibaliju i Loksu ste sjebali.A Dinamo je stvarno očajan, kad mora svoju drugu ekipu ovako dobivati. Ipak, da nema ovakvih utakmica ostali bismo uskraćeni za najljepši gol u povijesti nogometa. I da, u RNK Split bude sutra dobar dio zaostalih plaća, ali samo ako ne izgube od Rijeke. Prvo poluvrijeme se dobro drže i na dobrom su putu da im nešto kapne u šrajtoflin pred Božić.
Zeko-
2015-08-26
A jel ... zašto bi ono bili čisti penali, a ovo igranje rukom ne?nowitzki wrote:????sat2 wrote:Jadan, ali ništa jadniji od ona DVA za Rijeku protiv Cibalije ...nowitzki wrote:Vidi vampire al se povampirili na mene komentirajte penal malo
Bogtejebo odi se ubi
sat2-
2015-09-28
Al' ti stvarno blebećeš bez veze i bez imalo smisla. Pa kaj nije bilo jednostavnije da se golman kod izvođenja penala baci u krivu stranu i stvar riješena. Istina je jedino da je Soudani taj penal izveo očajno, istokao što je kasnije zabio gol genijalno. Mogu se složiti s tobom da penal nije bio, ali ovo kaj blebećeš o događanjima nakon penala čista je idiotarija.nowitzki wrote:Ovo se nezna je li zalosniji penal ili pozrtvovnost igraca lokomotive kod obranjenog penala, stari moj pa sta ovo dinamu treba? umjesto da ih nakrcaju pa da nitko vise nista ne spominje nego ovo brukanje
Zeko-
2015-08-26
Ipak prazni stolovi za Božić. Jedino bude onaj blesavi golman Splita imal pun stol, njemu je Mišković dal lovu.
Zeko-
2015-08-26
Koje igranje rukom? sta ti pricas?sat2 wrote:A jel ... zašto bi ono bili čisti penali, a ovo igranje rukom ne?nowitzki wrote:????sat2 wrote:Jadan, ali ništa jadniji od ona DVA za Rijeku protiv Cibalije ...nowitzki wrote:Vidi vampire al se povampirili na mene komentirajte penal malo
Bogtejebo odi se ubi
nowitzki-
2014-04-27
Kako je rijeka ukrala bozicZeko wrote:I da, u RNK Split bude sutra dobar dio zaostalih plaća, ali samo ako ne izgube od Rijeke. Prvo poluvrijeme se dobro drže i na dobrom su putu da im nešto kapne u šrajtoflin pred Božić.
Eto protivnicama su se poceli davat ultimatumi da skinu skalp maloj rijeci, kakvo pisanje po sirotinji
nowitzki-
2014-04-27
nowitzki wrote:Koje igranje rukom? sta ti pricas?sat2 wrote:A jel ... zašto bi ono bili čisti penali, a ovo igranje rukom ne?nowitzki wrote:????sat2 wrote:Jadan, ali ništa jadniji od ona DVA za Rijeku protiv Cibalije ...nowitzki wrote:Vidi vampire al se povampirili na mene komentirajte penal malo
Bogtejebo odi se ubi
Pa igrač Lokomotive je izbio loptu rukom.
Guest- Guest
Ne daju se nikakvi ultimatumi, nego novci. A to čak nije ni zabranjeno. Pa zna se da je i Osijek dobil lovu za ono prvenstvo kaj vam je oteo, a vi k'o najveći kmečavci optužili Krečaka i njegovu zastavicu.nowitzki wrote:Kako je rijeka ukrala bozicZeko wrote:I da, u RNK Split bude sutra dobar dio zaostalih plaća, ali samo ako ne izgube od Rijeke. Prvo poluvrijeme se dobro drže i na dobrom su putu da im nešto kapne u šrajtoflin pred Božić.
Eto protivnicama su se poceli davat ultimatumi da skinu skalp maloj rijeci, kakvo pisanje po sirotinji
Zeko-
2015-08-26
Ne izgubi od rijeke i dobit ces pare, izgubi i neces....to nije ultimatum, ma kakviZeko wrote:Ne daju se nikakvi ultimatumi, nego novci. A to čak nije ni zabranjeno. Pa zna se da je i Osijek dobil lovu za ono prvenstvo kaj vam je oteo, a vi k'o najveći kmečavci optužili Krečaka i njegovu zastavicu.nowitzki wrote:Kako je rijeka ukrala bozicZeko wrote:I da, u RNK Split bude sutra dobar dio zaostalih plaća, ali samo ako ne izgube od Rijeke. Prvo poluvrijeme se dobro drže i na dobrom su putu da im nešto kapne u šrajtoflin pred Božić.
nowitzki-
2014-04-27
Sta nije sudio ono "guranje" kakva ruka sadTommy Ramone wrote:nowitzki wrote:Koje igranje rukom? sta ti pricas?sat2 wrote:A jel ... zašto bi ono bili čisti penali, a ovo igranje rukom ne?nowitzki wrote:????sat2 wrote:
Jadan, ali ništa jadniji od ona DVA za Rijeku protiv Cibalije ...
Bogtejebo odi se ubi
Pa igrač Lokomotive je izbio loptu rukom.
nowitzki-
2014-04-27
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50