Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
sitting_bull wrote:fridrih_niche wrote:slika iz arhive mene, Bulla, i Zvekana glupana... Bas smo mi, Savjetnikove dvorske lude i plaćenici, legende! :Damper1950 wrote:
Došlo i pojačanje...
Last edited by fridrih_niche on 23/1/2017, 10:16; edited 1 time in total (Reason for editing : Vhj)
Guest- Guest
stari tovar i venecijanac, a još nije naučio quotati?!fridrih_niche wrote::tss:sitting_bull wrote:fridrih_niche wrote:slika iz arhive mene, Bulla, i Zvekana glupana... Bas smo mi, Savjetnikove dvorske lude i plaćenici, legende! :Damper1950 wrote::rofl: :rofl: :rofl:
Došlo i pojačanje...
:roflrofl: :roflrofl: :roflrofl: :roflrofl:
uz takvog mentora nije čudno što je amper tolika budaletina...
sitting_bull-
2015-09-28
ide mi jebavanje pičkica kao što ste ti i tvoj učenik. kakav se onda zaključak može iz tvoje izjave izvući?fridrih_niche wrote:Glup si ka kurac...
:D
sitting_bull-
2015-09-28
Istina, tako i mene uvjek nasmiju glup i gluplji na ovom forumu,pa čak i kad ponavljaju svoje glupostimuckodjubre wrote:Jedan od rijetkih filmova koje bi mogao gledati s vremena na vrijeme i uvijek se smijati.
Guest- Guest
Evo ti pola dnevnice i budi dobar...sitting_bull wrote:ide mi jebavanje pičkica kao što ste ti i tvoj učenik. kakav se onda zaključak može iz tvoje izjave izvući?fridrih_niche wrote:Glup si ka kurac...
<3
Guest- Guest
https://www.youtube.com/watch?v=iTqVK17RteY&feature=youtu.be
sat2-
2015-09-28
tovar/venecijanac i duhovitost.fridrih_niche wrote:Evo ti pola dnevnice i budi dobar...sitting_bull wrote:ide mi jebavanje pičkica kao što ste ti i tvoj učenik. kakav se onda zaključak može iz tvoje izjave izvući?fridrih_niche wrote:Glup si ka kurac...
<3
duhovitost je sva u glavi. glupa glava, bljutava duhovitost...
sitting_bull-
2015-09-28
Dinamo- Dnipro 3:1, Gojak, Machado, Pavičić
Solidna igra za pripremnu utakmicu.
sat2-
2015-09-28
ćorić je zabio za 1:1.sat2 wrote:Dinamo- Dnipro 3:1, Gojak, Machado, Pavičić
vrlo solidno.
machado golčina.
sitting_bull-
2015-09-28
Ne nego Gojak ...sitting_bull wrote:ćorić je zabio za 1:1.sat2 wrote:Dinamo- Dnipro 3:1, Gojak, Machado, Pavičić
vrlo solidno.
machado golčina.
sat2-
2015-09-28
let' it be.sat2 wrote:Ne nego Gojak ...sitting_bull wrote:ćorić je zabio za 1:1.sat2 wrote:Dinamo- Dnipro 3:1, Gojak, Machado, Pavičić
vrlo solidno.
machado golčina.
počeli su sličiti na nešto.
lešković se vratio.
sitting_bull-
2015-09-28
Nadam se daneće forsirati Pivarića zbog prodaje ... baš je Plivarić! Danas se vidjelo zašto Henriquez pizdi i zašto Dinamo ima malo golova. I bokovi i sredina ga ne vide ... to su ili traljavi šutevi ili još traljaviji centaršutevi. Angelo ide na prvu stativu, a ovaj mu šalje loptu na drugu ... ili se muva i lomi sa stoperima, a nitko iz sredine mu ne odigra pas ...sitting_bull wrote:let' it be.sat2 wrote:Ne nego Gojak ...sitting_bull wrote:ćorić je zabio za 1:1.sat2 wrote:Dinamo- Dnipro 3:1, Gojak, Machado, Pavičić
vrlo solidno.
machado golčina.
lešković se vratio.
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:
Nadam se daneće forsirati Pivarića zbog prodaje ... baš je Plivarić! Danas se vidjelo zašto Henriquez pizdi i zašto Dinamo ima malo golova. I bokovi i sredina ga ne vide ... to su ili traljavi šutevi ili još traljaviji centaršutevi. Angelo ide na prvu stativu, a ovaj mu šalje loptu na drugu ... ili se muva i lomi sa stoperima, a nitko iz sredine mu ne odigra pas ...
Misliš da nebi triba igrati prvi bek reprezentacije?
Guest- Guest
proigrat će Angelo, samo dok bugar još malo stisne disciplinu na taktici i odigravanju.sat2 wrote:Nadam se daneće forsirati Pivarića zbog prodaje ... baš je Plivarić! Danas se vidjelo zašto Henriquez pizdi i zašto Dinamo ima malo golova. I bokovi i sredina ga ne vide ... to su ili traljavi šutevi ili još traljaviji centaršutevi. Angelo ide na prvu stativu, a ovaj mu šalje loptu na drugu ... ili se muva i lomi sa stoperima, a nitko iz sredine mu ne odigra pas ...sitting_bull wrote:let' it be.sat2 wrote:Ne nego Gojak ...sitting_bull wrote:ćorić je zabio za 1:1.sat2 wrote:Dinamo- Dnipro 3:1, Gojak, Machado, Pavičić
vrlo solidno.
machado golčina.
lešković se vratio.
danas su odigrali par jednostavnih akcija i šteta kaj machado nije jednu takvu završio golom.
osim toga, 50% je gol machada angelov gol jer je presingom natjerao obranu na grešku...
sitting_bull-
2015-09-28
Ti si vise za humor Luke Bulica, takav si ljigavac ka i on...sitting_bull wrote:tovar/venecijanac i duhovitost.fridrih_niche wrote:Evo ti pola dnevnice i budi dobar...sitting_bull wrote:ide mi jebavanje pičkica kao što ste ti i tvoj učenik. kakav se onda zaključak može iz tvoje izjave izvući?fridrih_niche wrote:Glup si ka kurac...
<3
duhovitost je sva u glavi. glupa glava, bljutava duhovitost...
I sta se tiče humora, Dalmacija nema premca u Hrvatskoj, a i šire...
Al ti, iako idiot, to svejedno znaš...
;)
Guest- Guest
Ne, jer nije u formi, a ne može ga se čekati da dođe u formu ... pa ga ja ne bih stavljao niti u reprezentaciji!amper1950 wrote:sat2 wrote:
Nadam se daneće forsirati Pivarića zbog prodaje ... baš je Plivarić! Danas se vidjelo zašto Henriquez pizdi i zašto Dinamo ima malo golova. I bokovi i sredina ga ne vide ... to su ili traljavi šutevi ili još traljaviji centaršutevi. Angelo ide na prvu stativu, a ovaj mu šalje loptu na drugu ... ili se muva i lomi sa stoperima, a nitko iz sredine mu ne odigra pas ...
Misliš da nebi triba igrati prvi bek reprezentacije?
sat2-
2015-09-28
Na stranu on, ali daj se sjeti jedne utakmice jesenas u kojoj je napadačima stvoreno tri četiri šanse ... kratkim pasom ili centaršutem?jalnirajko wrote:neshvaćeni angelo
sat2-
2015-09-28
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50